петак, 20. јануар 2023.

PSIHIJATRIJA

 POSTOJE USTANOVE KOJE 'ZATVARAJU' LJUDE SA PSIHICKIM PROBLEMIMA. VECINA NJIH PREVAZIDJE PROBLEM I VRATI SE NORMALNOM ZIVOTU. POSTOJE I  MESTA NA KOME SU ZATVORENI TESKI PACIJENTI SA OGROMNIM PSIHICKIM POTESKOCAMA -RIJALITI SOU PROGRAMI NA TV-U. ODATLE NIKO DOBROVOLJNO NE IZLAZI!TRUDE SE DA STO DUZE OSTANU. PODVLACIM NE ZELIM NIKAKO DA IM PODIZEM MEDIJSKU PAZNJU JER SVI MOGUCI MEDIJI TO RADE SAMO HOCU DA ZABELEZIM JEDNU UZASNU POJAVU. I JEDNU UZASNU ZENU KOJA NAZALOST 'ODRZAVA' GLEDANOST?! NE VERUJEM!

Nisam sigurna koliko cu biti objektivna,ali stidim se  i u njeno ime i ime njene porodice, u ime ucesnika koji joj pomazu u ludilu ,a ogledaocima i da ne pricam. Ukusi jesu razliciti, ali valjda postoji i zdrav razum koji nam kaze da ponasanje jedne ucesnice nije normalno. Sav njen nemoral, sva njena ponasanja, razmisljanja ne bi smela da postoje  kod normalne osobe. A rijaliti joj dopusta godinama da nas truje. Mislim na one koji prate ovaj rijaliti. Probacu da docaram lik ove zene od skorasnjih dogadjanja ,a mozda nadjem i neka prethodna i opet da kazem stidim se sto sam zena kad vidim ponasanje jedne zene u rijalitiju i paznju koju privlaci - cime?

Miljana  Kulic već je poznata po svojim ispadima u rijalitiju. Nije prošla nijedna sezona "Zadruge", a ona je u svakoj učesnik, da nije napravila neki eksces.

Poslednji u nizu je zbog Ivana Marinkovića, jer nije znao kog datuma je rođen njihov sin. Miljana je tada u pušionici doživela nervni napad, počela je da plače i da se ponašao kao da je doživela pomračenje uma. Dok je jecala, lupala je glavom o zid, a Zorica Marković je pokušala da je smiri.Ovakve stvari radila je i ranije, a često je znala da se obruši i na druge. Jednom je čak fizički napala i svoju majku Mariju Kulić. Tokom svađe u drugoj sezoni sa Mirkom Gavrićem, Marija je stala na stranu producenta, a njena ćerka je skočila na nju i udarila joj šamar, nakon čega je htela da napusti rijaliti.Njena meta bio je i njen dečko Lazar Čolić Zola, koji je od svih najgore prošao. Ona je njemu u naletu ljubomore raskrvarila glavu kada ga je izudarala cipelom dok je on spavao. Tada je diskvalifikovana iz "Zadruge".Marka Đedovića je svojevremeno udarila bubicom po glavi, kada je on završio sa povredom. Tada je kažnjena mesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Kasnije su se pomirili, a Marko je Miljani pružio podršku i svu pomoć njenoj porodici dok se ona prošlog leta borila za život.Kristijana Golubovića je gađala staklenom šoljom, nakon sto ju je on ispolivao vodom tokom jedne rasprave u okviru emisije "Pitanja novinara". O tome sto jedan Kristijan Golubovic ucestvuje u ovom rijalitiju kao i ubica Zoran Marijanovic koji je trenutno u zatvoru tek nemam komentar.Udarila je i bivšeg voditelja "Zadruge" Milana Miloševića. Ona je tada besna uletela u kuću jer je čula šta Zola priča o njoj, što joj se nije svidelo, i bacila kamen koji je pogodio Milana u leđa.I njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica se nije dobro proveo s njom, jer je i njega išamarala iz samo njoj znanih razloga.Kulićka se u ovoj sezoni žestoko sukobila sa Anitom Stanojlović i to zbog Zole. Ona je prvo bacila Anitinu hranu, pa je fizički nasrnula na nju i na kraju je uletela u garderober kako bi joj uništila stvari, ali je uspela da je u tome spreči.

Zadrugari u pabu su pričali o ljubavnim odnosima svih sezona "Zadruge", a dotakli su se i Nenada Macanovića Bebice, koji je opsesivno zaljubljen u Miljanu.

Maja Kovačević ne razume ovu vrstu ljubavi i smatra da su u to uključene neke više sile.

Marija Kulic  dalje ne prihvata vezu njene ćerke Miljane Kulić s Lazarom Čolićem Zolom, a neće ni da čuje da njih dvoje posle rijalitija vode njenog unuka u Bosnu.

Ona je to i javno rekla u emisiji "Amidži šou".

- Dok ne vidim čime se bave, gde će da žive, a ako bude sve u redu, što da ne. Bosa Željku nije baka, nego sam ja - rekla je Kulićka, a njena ćerka se nadovezala.

- Kad se Željko uspava možemo da imamo s***ualne odnose, da odemo da popijemo. Paziće ga teta Bosa - provocirala je Miljana majku.

Ognjena je tada zanimalo da li će Ivan Marinković detetu dati svoje prezime, iako se s tim nikako ne slaže baka Marija. Ona je više puta istakla da će dete uvek biti Kulić.

Ekskluziva koju je Miljana otkrila uživo na Pink televiziji je da od sledeće godine postaje nova voditeljka emisije "Zvezde Granda". Uzgred rešila je da sredi svoj izgled po završetku "Zadruge". Ona se poverila Zorici Marković šta sve želi da odradi kod plastičnog hirurga.

Tada je Miljana otkrila šta sve planira da sredi na sebi kada izađe iz rijalitija.

- Zoko, kada se završi ovo moram da se rešim viška kože sa stomaka, da podignem grudi, da ne vise i iz usana da izvadim silikon - rekla je Miljana.

- Ma šta ćeš opet pod anesteziju? Ne seci se! Dobro usta, ali se ne seci. Šta će ti više anestezija? Ništa ti ne treba, kao lutka si. Batali to, da nećeš možda i himen da ti stave, da budeš opet nevina? - upitala je Zorica.

- Zola kaže da moram da podignem grudi, da mi vise. Zoko, jesu velike, ali su prirodne.

Tada je Zorica opsovala Zolu i ponovila joj da se ne usuđuje da opet ide pod anesteziju jer je prošlog leta umalo platila glavom nakon operacije smanjenja želuca.

- A mogla bih da odem da je malo poprave, da budem opet nevina i izgubim nevinost u rijalitiju - dodala je Miljana i nasmejala sve.

- Evo i ja ću, ali ja ću da izgubim nevinost na haubi - nnadovezala se Zorica kroz šalu. Koliko to košta da se stavi?

- Tri hiljade evra. Možda i dve.

- Lele, i za tri hiljade evra opet budeš nevina? Ja bih i kapke radila. Vidiš kako mi prekrivaju oči, to mi je kao tebi, Zoko, genetika .

Previse materijala. Previse bizarnih ( ne znam da li je to prava rec) reci i postupaka. Tesko je i procitati nesto o tome ,a kamoli gledati. Cime je pomenuta zena zasluzila medijsku paznju ne znam i ne razumem ali ako je istina da je gledanost zaista toliko velika onda jos gore po nas.

VELIKA JE RAZLIKA IZMEDJU PSIHIJATRIJSKIH PACIJENATA KOJI SU BOLESNI NE SVOJOM KRIVICOM I OVIH 'ZVEZDA' RIJALITIJA KOJE SU NAMERNO BOLESNE ( MADA MORAO JE DA POSTOJI I NEKI STVARNI PSIHICKI PROBLEM) KOJE MOGU DA POMOGNU SAMO U JEDNOJ STVARI - KAD VIDIMO KAKO JE NJIMA NAROCITO OVOJ ZENI SRECNI SMO U SVOJIM MALIM NORMALNIM ZIVOTIMA.
 


Нема коментара :

Постави коментар