уторак, 26. јануар 2021.

LUDA ZEMLJA

 ZAVRSILA BIH JA ODAVNO SA KORONOM, VAKCINAMA I SVIM MOGUCIM I NEMOGUCIM TEORIJAMA ZAVERE,ALI NE MOGU. MORAM OVO DA OSTAVIM DECI ZA SECANJE. MORAM.

Ovo je stvarno luda zemlja. Kao u nekoj provinciskoj krčmi gde se ne zna: ko pije a ko plaća, ko je lud a ko normalan, ko se pita, a ko skita.... Ne zna se šta nas čeka...
Još onomad su pričali o smešnom, a potom o ubitačnosmrtnom virusu (ni danas se ne zna da li je bakterija, parazit, otrov...). Ne zna se šta je, a napravili su za to nepoznato vakcinu. Kako? Da nije smešno bilo bi tužno...
Zbog toga nepoznatog i nevidljivog nas zatvaraše u rezervaze, sve do "blistave pobede". Tu smo: pali, oboleli; postali bezvoljni, anksiozni, depresivni, gnevni, mrzovoljni, ozlojeđeni...
Padom u ta negativna stanja i turobna raspoloženja, naš organizam je postao dobar mamac za sve vrste nevidljivih nemani, pa i tog k...virusa koji, kako kažu, ima sopstvenu vibraciju (5 - 25hc).
Kako smo svoje telo i dušu, nevoljno, zatrovali svim onim negativnim raspoloženjima (strah, srdzba, bes, gnev, ljutnja, mržnja...), čije vibracije su veoma niske, tek toliko da su bliske vibraciji virusa, da on može opstati i rušiti naš posrnuli imunitet, pali smo u njegovu ne-milost.
Umesto da se izlažemo suncu (d - vitamin), nas su, kao brižno, čuvali u tami; umesto da šetamo pored reke, da budemo srećni, zadovoljni (tad naše telo, kao i u osećanjima empatije, bezuslovne ljubavi, sreće... vibrira i na preko 200 hc), nas su puštali u 5h ujutru, da, kao spodobe, anđame i vampiri idemo u kupovinu nečega. Joj, kad se setim, mamicu im j...!Hapsili su ljude koji su na Zadusnice isli na  groblje da bliznjima pale sveću; privodili čobane koji su - u planinskim selima kako bi preživeli - izgonili svoja stada na pašu. A, istovremeno su u gradovima radili marketi, fitnes-centri, teretane, klubovi, diskoteke, splavovi, kladionice. Ej, bre, pa ko je ovde lud, i koja je ovo zemlja???
Sva ona medijska K.Š - pandemija straha, luda halabuka, pa i komenteri mnogih novinara i voditelja, sručila se na ionako ranjive duše i tela uplašenog naroda. Nigde nije bilo zaklona od tog ludila, nigde pametne reči sociologa, psihijatara, neurologa... čast B. Nestoroviću i pojedincima. Nigde optimizma i realnih opisa stanja. Samo je, non-stop, šljakala mašinerija panike. Brojevi, brojevi i samo brojevi.
Svi su se, u toj zadatoj i suludoj propagandi, utrkivali da što trijumfalnije, objave ultrasenzacionalne tužne priče.
A, posle izvojevane polit.&koronske pobede - kad smo svi malo odahnuli i očekivali povratak normalnom životu - krah.
Jedno vreme, a tako je K. Štab odlučio, sve je, valjda kako bi nas "prokužili", bilo otvoreno. Nije bilo priče o rukavicama, socijalnoj (čuj glupost) distanci, i još ponešto...
Reč onih koji nešto znaju, a malo ih je (nema autopsija preminulih od kv, nema simpozijuma, nema ni panel diskusija, okruglih stolova na temu "pandemije"), nije se mogla čuti.
Priča se da je dobro da organizam, kako bi se prokužio i stekao imuni odgovor, bilo poželjno, ako je to moguće, izlagati uticaju malog broja (nekoliko desetina k.virusnih jedinica). Kaže se još da opasnost od komtaminacije nastupa u prisustvu 500 - 1000 v. jedinica, a to su bliski višeminutni kontakti sa prenosiocima (diskoteke, žurke, slavlja, kafići, šivačice, višeljudne kancelarije).
A onda se sve, po diktatu SZO, preokrenulo . Mora još malo straha i panike, e da bi se prodalo tih nekoliko milijardi, već spremnih (bez nekoliko godina nemoguće stvoriti pouzdanu), vakcina.
I bi tako. Vakcine su spremne: zavrnite rukave, čeka vas pelcovanje i žigosanje.
Sotonska zver ne miruje...Amen. Za pandemiju "svinjskog gripa" 2009 -te dr.Kon je nabavio 7 miliona vakcina, sad ih ima vec preko milion. 2009-te prezivesmo pandemiju bez velikog broja vakcinisanih, sada mozda isto prezivimo ili ce nas ovaj put na ovaj ili onaj nacin naterati da se vakcinisemo jednom, dva put ili cak tri puta dok ne steknemo imunitet koji ne znamo dokle traje. A onda se pojavio novi soj, za koji mozda pomaze ova vakcina ,a mozda ne. A onda ce se pojaviti novi  i novi i tako u beskonacnost. Ostacemo godinama na "korana klackalici" zbog koje smo sve izgubili. Socijlni zivot, osecaj slobode, radna mesta, mentalno zdravlje ,mozda i fizicko zdravlje, zbog socijalne distance zaboravili smo na poljupce izagrljaje sto je totalni uzas. Deca nam uce on line, malo svrate u skolu ponekad, al na distanci drug od druga sto je tuzno u najmanju ruku. Nabavljamo robu preko interneta, placamo racune, dopisujemo se sa prijateljima i "visimo" na drustvenim mrezma najvise do sada.
 I SADA RECITE VI MENI, DA LI JE MOGUCE DA ZBOG NEKE PANDEMIJE NAM UZMU SVE,A SVE STO NAM PONUDE SU VAKCINE? TO JE NEMOGUCA MISIJA, MATRIX,ORVELOVA 1984-TA ILI REALNOST? NE ZNAM!

Нема коментара :

Постави коментар