понедељак, 31. октобар 2022.

RODICU TI SINA

OVDE NIJE BAS REC O JEDNOM SINU I NE RADJA SAMO NJEMU. OVDE JE REC O NEVIDJENOJ LJUDSKOJ GLUPOSTI. DA JE JEDINA NA SVETU PA DA SE I NE OSVRNEM NA NJENE GLUPE IZJAVE, NAZALOST IMA IH JOS TAKVIH. MORATE PRVO DA PROCITATE STA JE DOTICNA 'BUDUCA MAJKA' REKLA.

Bivša učiteljica Ejmi Kups (33) iz Severne Karoline nedavno je šokirala javnost kada je otkrila da je ostala u drugom stanju sa bivšim učenikom. Inače, Ejmi je dobila otkaz zato što je počela da objavljuje svoje slike i snimke na "OnlyFans-u".

Ona detalje o svojoj trudnoći objavljuje na društvenim mrežama, a pre nekoliko dana je otkrila da joj je želja da "masovno rađa decu strancima".

- Muškraci su mi tražili da im rađam decu zato što sam lepa. Onda sam pomislila zašto ne bih to uradila. Svet bi bio mnogo lepše mesto kada bi ljudi bili lepši - rekla je Ejmi i dodala da joj je cilj da rodi 25 dece.Kako kaže, nada se da će bar roditi blizance, a pomoću veštačke oplodnje čak i četvorke. Onaj ko plati najviše u tom trenuku dobiće moji dete. Nisam sigurna koliko bih zaradila, ali ne radi se o finansijskom aspektu, samo želim da učinim da svet bude bolje mesto - ističe ona.

Ejmi čvrsto veruje da nije važno kako otac izgleda, jer su njeni geni i lepota jači od svakog muškarca.

- Ako sam mu ja majka, garantujem da će dete biti lepo. Imaće moje lepe oči, kosu, snažne crte lica i ono najvažnije, inteligenciju. Želim da svoje gene podelim sa svetom - naglašava bivša učiteljica.

Ona je takođe sebe nazvala "rasturačicom brakova", jer često ima afere s oženjenim muškarcima, ali i ženama. Ejmi je istakla da sada, zbog trudnoće, miruje kada je ljubavni život u pitanju i da jedva čeka da postane majka.

- Porodica od oca mog deteta ne zna da sam trudna s njim, jer je on još mlad i život je pred njim. Ja to apsolutno razumem, ali ako bude hteo da upozna svoje dete, ja ću uvek biti tu - zaključila je ona.

Evo prica o jos jednoj neobicnoj mami.

 Samo pre godinu dana, Kristina je bila mama jednog deteta. Sada ih ima 20, a na putu je još jedno. Sva su njena biološka deca, ističe ona. Kristina Ozturk (23) je Ruskinja koja je u braku sa gruzijskim milionerom Galipom Ozturkom(56). Galip je vlasnik hotela u primorskom gradu Batumi, a u ovom trenutku njih dvoje imaju 20 dece, od kojih je Kristina jedno rodila prirodnim putem. Ostalu decu dobili su surogat majčinstvom koji je u Gruziji legalan, a Kristina kaže da se nada da će imati nekoliko desetina više dece, takođe uz pomoć surogat majki.Kristina, inače poreklom Ruskinja iz Moskve, ističe da sve potencijalne surogat majke prolaze kroz savetovanje i da je sve pravno gledano potpuno čisto pre nego što će zatrudneti sa decom koja genetski potiču od Kristine i Galipa.

Dobro ima razlike u ovoj prici jer jedna zeli da ih sve rodi sama ,a druga zeli da svima bude majka.  

Kako god bilo ne mislim da su ove prave idobre majke. Nesto tu debelo ne stima. Jer jedno je ljubav prema deca, a drugo prema sebi . Bilo da se radi o narcisodnisti iz prve price, bilo o toksicnoj majci iz druge price koja hoce da zapanji svet "brigom" o mnogo dece.

I mislim da ceo ovaj tekst i te kako ima veze sa tekstom od pre neki dan u kome sam pisala kako roditelji unistavaju svoje devojcice.

Treca se prica potpuno uklapa iako je ova mama to postala na silu (pod uticajem roditelja svakako..

Žena po imenu Mariam Nabatanzi dobila je nadimak Mama Uganda. Do svoje 40. godine rodila je 44 dece.

Naime, Mariam je pet puta dobila trojke, četiri puta blizance i pet puta četvorke. Šestoro dece je preminulo, a suprug ju je napustio i ostavio da sama brine o 38 dece, odnevši svu njihovu ušteđevinu sa sobom.

Žena je sada samohrana majka. Njen tužan životni put počinje onog trenutka kada su je roditelji udali, odnosno prodali sa samo 12 godina. Sa 13 godina je već ostala u drugom stanju i rodila prvo dete.Nakon što je počela rađati blizance, trojke i četvorke, Mariem je shvatila da nije kao prosečne žene. Tim povodom odlučila je posetiti lekara. Lekari joj saopštavaju da ima abnormalno velike jajnike koji su doveli do stanja, poznatog kao hiperovulacija. Takođe joj je rečeno da sredstva za kontracepciju, u njenom slučaju ne funkcionišu, te da joj mogu naneti ozbiljne zdravstvene probleme.Mariem danas ima 43. godine i kaže da je prestala rađati decu pre tri godine , te da su joj doktori “prerezali maternicu iznutra”.

Strasno! 

Ovo je pak za verovali ili ne.

VALENTINA JE RODILA ČAK 69 DECE: Preživela je 27 porođaja, bila glavna priča u selu. To nije kraj, njen muž je imao 87 dece!

I ovo takodje.

 

Katarina Mostovi iz Indijanapolisa rodila je 17 beba za 29 sati i samim tim oborila svetski rekord za rađanje beba. Bilo je ovo neverovatno iskustvo, kako za nju, tako i za ceo lekarski tim. Ovakvo čudo još niko nije video.

- Bebe su stalno dolazile i dolazile! Mislim da ću imati noćne more o ovom danu, duži vremenski period - rekao je lekar koji ju je porodio dr Džek Morov.

Katarina Mostovi i njen suprug su se odlučili za veštačku oplodnju kao na klinici na Rodosu, kao poslednju nadu da postanu roditelji.

Proces oplodnje je, bez sumnje, bio uspešan, jer je ona rodila sedamnaest identičnih dečaka.

Njihova imena su Džejms, Džekson, Džerod, Džervis, Džeson, Džeremi, Džes, Džerom, Džimi, Joakim, Džonatan, Džon, Džozef, Džulijan, Džimbo i Det Porkinus. 

ZAPRAVO POENTA CELE PRICE JE SAMO JEDNA RECENICA. DECA SE RADJAJU ZBOG LJUBAVI PREMA DECI I POTOMSTVU. TA LJUBAV TREBA BITI OGRANICENA NA NEKOLIKO DECE. DECA SE NE RADJAJU ZBOG GINISOVE KNJIGE REKORDA ILI DA BI VAM NEKO REKAO KAKO STE SUPER MAJKA JER SU VAM ZENE RODILE 21 DETE SA VASIM GENIMA ILI DA ZELITE DA RODITE 25 DECE KOJA CE BITI LEPA KAO VI.  DAKLE ZLATNO PRAVILO RODITELJSTVA BI BILO: RADJAJTE ONOLIKO DECE KOLIKO MOZETE DA ZADOVOLJITE  KOMPLETNO I EMOCIONALNO I MATERIJALNO .

Нема коментара :

Постави коментар