петак, 30. јун 2017.

ASGARDIJA

ASGARDIJA - ZAPAMTITE TO IME! VEC 620 SRBA POSTALO JE CLAN OVE SVEMIRSKE NACIJE. NEMOJTE POSLE DA SE VADITE DA NISTE ZNALI. POZURITE DOK IMA MESTA!
Doktor( ruski raketni inzinjer) Igor Asurbejli pokrenuo je projekat - globalni, ujedinjujuci i humanitaran! Rec je o novoj zemlji cije ime predstavlja mitoloski grad ( Asgardija je grad u kome ziv bog Odin).To je prva nezavisna drzava u svemiru i vec ima  211.000 stanovnika.Osnovana je u oktobru 2016-te i u prvih 40 casova dobila je 100.000 zahteva za drzavljanstvo.Ima svoju himnu izastavu ,a sledeci korak je clanstvo ove drzave u  Ujedinjenim Nacijama, a za 8 godina ce prvi drzavljani poceti da naseljavaju svoju drzavu?! Da napomenem da drzava koja ima 100.000 stanovnika ima pravo da trazi status drzave i clanstvo u UN.
Kako postati Asgardjanin? Veoma lako. Dovoljno je da je osoba punoletna, da ima imejl adresu,bez obzira na pol, rasu,religiju ili finansijsku sigurnost. Cak i bivsi zatvorenici ako su se dokazali po izlasku iz zatvora kao punopravni clanovi drustva ( posao, stan, porodica).Za sada ipak Asagradjanine cini 83% muskaraca. Gej drzava? U Svemiru? Ko zna? Jos sam pod utiskom proslonedeljne gej parade u Beogradu koja je prosla bolje nego ikada do sada. Mozda sto nam je premijer drzave gej osoba - lezbejka?
Asgardija 1 prva platforma na kojoj ce poceti naseljevanje pocinje da se gradi u septembru 2017-te.Dakle jos malo. Valjda ce se i apokalipsa strpeti do tada. Znaci, pothitno uclanjivanje u ovu drzavu. Asurbejli veruje da  je u niskoj orbiti izmedju  160 i 320km moguc zivot za ljudsku vrstu. Prvenstveni  cilj ove drzave bila bi zastita planete Zemlje i ljudi na njoj od napada iz Svemira???? Rec je o nekim "opasnostima" koje nas vrebaju.
Teoreticari zavere su odmah simbol ove drzave Hrousovo oko povezali sa masonima i iluminatima. U slucaju apokalipse koju su oni izazvali na Zemlji naselili bi Asgardiju i odande kontolisali nasu planetu sto rade i sada i oduvek. Ako se vratimo na recenicu da nekakve opasnosti vrebaju Zemlju, a da vladari planete (masoni i iluminati) to znaju onda je ovaj projekat i tekako potreban. Mada, pomenuta tajna drustva prvo su napravila Novi svetski poredak, unistili ovu planetu zajedno sa ljudima, a sad ce to da poprave kontrolom iz Svemira. Pa haos!Nova svemirska nacija Asgardija nada se da ce spasiti ljudsku rasu! Nacija je inace osnovana u Parizu. I predstavlja prvi korak Zemlje u novonastaloj svemirskoj eri.  Takodje sa filozofske tacke gledista ovakva drzava je jedinstvena jer sluzi celokupnom covecanstvu. Ovakva drzava ima za cilj da popuno promeni  ideju nacionalne drzave i  stvori novi okvir za  delovanje i vlasnicke odnose u Svemiru. A u Svemiru kao i na Zemlji ratovi na sve strane. Ali ne brinite Asgardjani ce nas stiti. Zar vam sve ovo ne lici na neki film? Meni da. Ali tvorci ovog projekta na celu sa ruskim raketnim inzinjerom se nikako ne sale. Cak kazu da su price o putu na Mars besmislene, a da je Asgardija realan projekt. Ostaje da vidimo. Ja cu svakako pratiti vesti i desavanja u vezi ove teme.
DANAS SAMO 20 -TAK ZEMALJA IMA SVOJE PRISUSTVO U SVEMIRU I TREBALO BI VEC NAPRAVITI ZAKON KOJI BI SPRECIO NJIHOV MONOPOL NAD NJIM! NAUCNICI OSNIVACI  ASGARDIJE KAZU DA NAM  SVEMIR PRUZA MNOGO TOGA DOBROG. I DA ZATO SVI IMAMO PUNO PRAVO NA PROFIT IZ SVEMIRA.
UCLANJENJE JE BESPLATNO, A DA LI CE OSTAVITI NEKE POSLEDICE PO NAS TO NE ZNAM!
ZA SADA JEDINO ZNAM DA SE NE TREBA MNOGO SALITI NA OVU TEMU I  GLEDATI JE KAO BIZARNI HIR NEKIH LUDIH NAUCNIKA.  IZA SVEGA OVOGA POSTOJI OGROMNA ISTINA NEDOSTUPNA SIROKIM MASAMA.
ZA SADA PO OVOM RACUNANJU VREMENA OSTAJE TAKO MALO DA VIDIMO PROJEKAT KAD BUDE GOTOV. MISLIM DA GA' VIDIMO" KAO LANSIRANJE I HOD COVEKA PO MESECU! IPAK U MASI ONIH STA CE BITI ZA 50-100 ILI VISE GODINA OVO JE NAJBRZA MOGUCA BUDUCNOST!
PA SACEKAJMO! A DOK CEKAMO STO DA SE NE UCLANIMO? BAS ZVUCI SUPER
ASGARDJANI! A?

3 коментара :