петак, 2. јун 2017.

HAREM I ORGIJE

HAREM I ORGIJE NIKAKO NISU JEDNO ISTO! LICI PONEKAD ZBOG BROJA UCESNIKA U SEKSU! ALI HAREM PODRAZUMEVA MNOGO KOMPLEKSNIJE STVARI! NOVOIZABRANI PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUCIC ZABRANIO JE ZAKONOM FLERTOVANJE! ORGIJE NIJE! OVOM ZABRANOM UDVARANJA PRODUBLJUJE SE JAZ IZMEDJU MUSKARACA I ZENA KOJI JE VEC ODAVNO NASTAO! I PROMOVISE SE HOMOSEKSUALNOST! STA LI? ZA NAPADNO UDVARANJE 6 MESECI ZATVORA ,ZA ZIVKANJE TELEFONOM I PRACENJE I DO 3 GODINE!
DZIL DOD je bila manekenka i zivela je u haremu.Adnan Kasogi bio je milijarder zahvaljujuci trgovini oruzjem. Imao je jahtu dugu 28m na kojoj je sniman jedan od Dzejms Bond filmova. I mnogo toga drugog. Kada su se sreli ona je imala 20 a on 57 godina. Sa njim su povezivane i Dzeki Kenedi, Dzoan Kolins,Lajza Mineli, Fara Fosit , a Sinatra mu je bio najbolji drug. Sve se to dogadjalo 80-tih godina proslog veka. A mlada i uspesna manekenka prestiznog "Voga" nije mogla odoleti skupim poklonima i njegovom "sarmu". Naravno da je bio zdepast, i procelav. Kada je odveo sa sobom u svoju vilu u Marabelju nije jos znala da je dovedena kao 14-ta zena. Glavna je bila Sabina, a ostale prelepe devojke su jedva bile punoletne ( neke cak ni ne). U Saudijskoj Arabiji muskarac sme da ima 3 zene i 11 ljubavnica.Da bi vodila ljubav sa " covekom svog zivota" morala je da ceka na red. Ipak, sve su imale najbolju hranu i odecu koju mozete zamislitiu "zlatnom kavezu". Ako mozete da predjete preko toga sto vam nocu upadne u sobu i kad upali svetlo kaze " UPS POGRESIO SAM SOBU" onda zmaci da vam ovakav nacin zivota ne smeta. A kad vam zasmeta kao Dzil jednostavno se vratite u realnost i napisete knjgu o zivotu u haremu. Koliko iskrenu ne znam? Zanimljivu svakako. Citajuci nekada davno seriju knjiga o Katarini lepoj francuskinji koja je zbog nesrecne ljubavi takodje dosla do harema shvatila sam da harem svi opisuju slicno ako ne i isto. Uvek se radi o bogatom i na svaki nacin sposobnom muskarcu kome nije dovoljna jedna zena nego vise i mnogo vise. Zene su tretirane kao seksualne igracke ,a rivalstvo medju zenama dovodi do jako opasnih spletki, povredjivanja i cak ubistva. U vecini slucajeva kako je rekla i Dzil postoji jedna najstarija zena  ( ne mora biti stara po godinama) koja je glavna i koju svi moraju da slusaju. Harem je bio inspiracija za mnoge knjige i ako sam ne zivis u njemu pocev od Seherezade pa na ovamo svaka je prica o njemu izuzetno zanimljiva.
Ali sta kad nije sve prica kao u slucaju manekenke sa kraja XX veka? I sigurno i sada postoje haremi svugde u tim za nas egzoticnim zemljama. Medjutim , prica o Vojvodi Milenku sa pocetka XIX veka nadmasila je sve price o turskim haremima. Na ostrvu Ada Kale Milenko Stojkovic doveo je i pogubio cetvoricu beogradskih dahija, a onda je iz harema koji je ostao za njima uzeo nekoliko zena preveo ih u pravoslavnu veru i napravio sopstveni harem. Posle poraza Turaka uBeogradu 1807-me godine ostao je veliki broj udovica koje nisu imale nikakva sredstva za zivot.. Vojvoda Milenko je najlepse birao i odvodio u svoj harem.Turkinje iz harema kojih je bilo oko 4o-tk sluzile su ga  i dvorile, a on ih je vodio sa sobom na putovanja.Kada bi se zasitio neke zene udavao je za svoje sluge i vojnike davajuci joj miraz. Srpskim nerotkinjama pak poklanjao je decu rodjenu u haremu. Kada je doslo do sukoba izmedju njega i Karadjordja raspustio je svoj harem ali je svaku zenu udomio na sigurno sa odredjenom svotom novca i otisao je u Rusiju gde je kasnije i umro. Ada Kale ostrvo u Dunavu bice zapamceno i po dahijama ali i po srpskom haremu od Turkinja.
Ako zamisljate vitke zanosne lepotice koje zavodljivo igraju i ispunjavaju svaku zelju svog gospodara onda imate jako bujnu mastu. Istina je mnogo drugacija.Iranski sah Nasir el-din Kadzar fotografisao je svojih 84 zena. Daleke 1896-te te zene nisu bile golisave i vitke ,naprotiv bile su krupne i jake, zakukuljene u haljine i velove i obavljale su i najteze muske poslove. Prva i glavna zena Anis al-Doleh koju je sah obozavao imala je brkove. I spojene ,tamne i guste obrve. Bila je zdepasta i poprilicno uhranjena. Pravi ideal lepote onog vremena. Takva je bila i vecina zena u sahovom haremu. Pre su licile sa tim jakim obrvama i brkovima na muskarce. I sto je zena bila jaca i dlakavija bila je za saha pozeljnija. Sad to moze i da se tumaci da je on voleo muskarce zapravo.
Da zavrsimo pricu o haremu koja je jedva dotakla tako ogromnu temu napisacu o australijskom ragbi igracu koji je usput i duvanski tajkun. Iako je regularno ozenjen njegovu vilu cesto zaposedaju mlade zene sa kojima bukvalno orgija danima.E to je razlika sa haremom. On menja posetiteljke svoje vile , ne vodi racuna o njima ( stan, hrana, odevanje) nego se samo seksualno zadovoljava. Tako on zvanicno zivi sa svojom zenom i devojkom ( i cetvoro dece) koje nista nemaju protiv njegovih orgija?!
OVA POSLEDNJA PRICA O ORGIJAMA I ZAJEDNICKOM ZIVOTU  MUSKARCA ,ZENE, DEVOJKE  I PROLAZNIH   LJUBAVNICA MOZDA SU PRAVA SLIKA DANASNJEG DRUSTVA. HAREM JOS MOGU DA IMAJU BOGATI SEICI JER TREBA IZDRZAVATI TOLIKO ZENA. A ORGIJE PRIREDJUJU TAKODJE BOGATASI SVIH NIVOA. DAKLE SLOBODNI MLADI TATINI SINOVI, SREDOVECNI TAJKUNI, OSTARELI PLEJBOJI ...
POREDITI ZENE IZ HAREMA SA STARLETAMA KOJE UCESTVUJU U ORGIJAMA ILI SA ELITNIM PROSTITUKAMA JE NEMOGUCE.
MUSKARCI SU OD KAD JE SVETA I VEKA VOLELI DA IMAJU MNOGO ZENA ALI MODERNO DRUSTVO JE OZAKONILO SAMO MONOGAMIJU. HAREM I ORGIJE SU ZA VECINU MUSKARACA SAMO PUKA MASTANJA.
ZENE SU PRE NEGO STO SU POSTALE RAVNOPRAVNE U SVAKOM SMISLU BILE NAVIKNUTE DA BUDU IZDRZAVANE I ZBOG TOGA SU MNOGO TRPELE.PONIZENJA SVAKE VRSTE PA I DRUGE I OSTALE ZENE. DANAS TO NIKAKO NE MORAJU.
A STO SE TICE NOVOG ZAKONA KOJI JE JUCE STUPIO NA SNAGU PREMA KOME CE I FLERTOVANJE BITI IZJADNACENO SA SESKUALNIM UZNEMIRAVANJEM I ZA KOJE MOZE DA SLEDI I ZATVORSKA KAZNA NEMAM RECI.
TO JE SMRT ROMANTICI! SMRT ZA ONE LEPE OSECAJE SRECE DOK CEKAS DA SE  NEKA VEZA PRETVORI U LJUBAV. OBASIPATI ZENU KOMPLIMENTIMA I ZBOG TOGA OTICI U ZATVOR???? IZVINITE ! ZENE ODUVEK ZNAJU DA IZADJU NA KRAJ SA NEPOZELJNIM UDVARANJEM.
AKO MUSKARCIMA ZABRANITE DA NA BILO KOJI NACIN PRIDJU ZENI A REALNO ONI SAD I NE PRILAZE KAO PRE NEGO ZENE PREUZIMAJU TU ULOGU STA PREOSTAJE MUSKARCIMA. DA CEKAJU DA BUDU ZAVEDENI. OD LOVCA POSTALI SU OVCA ( PLEN). SRAMOTA!
O HAREMU I ORGIJAMA DA NE PRICAM. DANASNJI MUSKARAC NE SME NI DA FLERTUJE A KAMOLI DA IMA VISE ZENA.
ZAR DOLAZI VREME U KOME CE ZENE DRZATI MUSKARCE U HAREMU , BITI BOGATE I MOCNE I ORGIJATI KAD I GDE  I SKIM HOCE!!!!!!

Нема коментара :

Постави коментар