уторак, 28. јануар 2014.

SLICNOST IZMEDJU MARIJE TEREZIJE, BOGOMOLJKE I FEJSA



Pronasla sam ogromne slicnosti izmedju Marije Terezije ,bogomoljke i fejsa. Ne verujete? A tek izmedju patispanja i vremeplova (vremenske masine).Ajdemo po redu.Da se drzimo recepta.Fejs,super moderno mesto koje svi obozavamo.Kog je roda?Taj fejsbuk  naravno .Aha, gospodari nama,popunjava nam sve praznine, nadoknadjuje gubitak pravih zivih prijatelja ,pravih zivih ljubavnika i pokusava da nas proguta.Ali ne, u nama cuci bogomoljka. Mi smo (setite se juce objavljenog posta ) progutali muskarce,pa nam jedan fejs ne moze doakati.
Za jedno 30 do 50 godina nece biti odlaska na posao,nece biti ni fejsa,nece biti teorija zavera,svi cemo putovati kroz svemir isvi cemo svojom ocima videti postoje li te crne rupe i sve te planete sto lice na Zemlju.Uh sad sam se stvarno uplasila .Mozda nece biti ni muskaraca(nedaj boze).Zene ,zamislite se da nismo preterale.Pa ipak sta moze da zameni muskarca? Bas nista.
A sad necemo u moju proslost .Idemo u osamnaesti vek .Necu da budem Vikipedija jer tamo mozete naci sve o Mariji Tereziji.Meni se pise o slicnosti bogomoljke sa velikom vladaricom.Ona je svakog svog ljubavnika koga je uzimala iz svoje garde ubijala da ne bi pricao.Eto sindrom bogomoljke .I sad zasto joj se onda divim ?Pa zbog nevidjene energije.Svi imamo mane  pa nekako  sam joj to progledala kroz prste zbog svih ostalih stvari koje je ucinila.Rodila je 16 toro dece ,imala je preko 30 vladarskih funkcija .I onda opet sat koji ogranicava dan na 24 casa . I sad 30 tak zemalja ceka od vladarice proglase,ustave,kazne,naredbe,a uvece pravljenje dece .Zatim u godinama koje slede razmisljanje kako sa tom decom da ucvrsti svoju vlast, naravno udajom i zenidbom u razlicite zemlje. Zar nije za divljenje?Pa  ljudi jeli to moguce? Osim ako je imala vremensku masinu koja je nije vodila iz veka u vek nego je rastezala dan po potrebi.
A patispanj . Pa eto hvala dobro mu ide.
Pozdrav.

Нема коментара :

Постави коментар