субота, 18. фебруар 2017.

CRNA RUZA CRNA ZORA

CRNA RUZA, CRNA ZORA, SATANIZAM, FAMILIJA...PISALA SAM VEC O OVOJ TEMI ALI UVEK MISLIM DA NIJE DOSTA UPOZORENJA. CUVAJTE SVOJU DECU. NAROCITO SADA KADA JE DRUSTVO BOLESNO, KADA SU DECA NESRECNA, GLADNA I OKRENUTA NEKIM SULUDIM 'VREDNOSTIMA".
U BEOGRADU CRNA RUZA, U VARAZDINU CRNA ZORA.Svejedno. Sve su satanisticke sekte. Kako god se zvale. Sve je tu uradjeno da bude misticno i sam cin inicijacije koja podrazumeva zrtvovanje dela sebe ( kosa, krv i slicno). Okupljeni oko "svestenika" clanovi sekte Crna zora bavili su se "crnim misama",raspravama o veri i crkvi, demonima, Sotoni, zatim opijanjem i drogiranjem i odlascima na koncerte alternativne muzike.Ova sekta kao i sve satanisticke veruje da uvlacenjem drugog u zlo sam energetski napredujes. Uvlaceci se sve vise u "tamu" postajes depresivan izelis da se ubijes i pobegnes od svega. U Varazdinu na srecu postoji organizacija Andjeli cuvari u kojoj tim psihologa pomaze onima koji imaju snage da izadju iz sekte. Sto je najgore satanisti nikako ne podnose da neko ode iz sekte pa se bukvalno treba suociti sa napadima i pretnjama i bivsem clanu i njegovoj porodici. Upravo taj strah drzi jos neke clanove koji bi izasli iz sekte ali nemaju hrabrosti. Naravno da satanisti ne vole da se prica o njihovim crnim misama i prizivanju Sotone i zrtvovanju. ENO pokret je isto deo satanisticke sekte i propagira samoubistvo kao resenje za sve probleme. Satanisti su ustvari nihilisti. Nihilizam je inace filozofsko uverenje da nista u realnosti ne postoji, a u etici nihilisti tvrde da nema objektivnog kriterijuma morala ,te se kroz poricanje bilo koje vrednosti,socijalnih struktura,vlasti,zakona,normi,vrednosti ,moralnih principa dolazi do terorizma i svih vrsta nasilja.Crna ruza je daleko opasnija od Crne zore. Na prostoru Jugoslavije pojavila se 70-tih godina proslog veka. Osamdesetih godina se "razbuktala" ali su svi incidenti zataskani jer su bila upletena deca raznih mocnika i tadasnjih funkcionera. Sve vise mladih je pricalo o tome kako se zrtvuju zivoti na nagovor "svestenika " ,a da bi se izgubilo na verodostojnosti mediji su govorili o nekakvoj urbanoj legendi. Medjutim, Branimir Petranovic Maka prica sve pojedinosti samoubistva 17-to godisnje devojke kome je prisustvovao sa sve lizanjem njene krvi. Da se zaledis kako danas novinari znaju da kazu. Ali je zaista jezivo. Sekta se pritajila neko vreme,a 2006-te ponovo je pocela njena ekspanzija. Tada krece serija samoubistava srednjoskolaca. U dnevniku jedne sedamnestogodisnje devojke pronadjeni su zapisi sa seansi sekte Crna ruza. Radnici upogrebnom preduzecu svedoce o cudnim natpisima na grobu kao Sotona i crni krstovi, i ogrupa osoba obucenih ucrno sa crnim kapuljacama koji izvode neke rituale. Pisala sam vec da postoje i svedocenja grobara o mladim osobama koje nalaze da leze u iskopanom grobu ( zive) - to je valjda inicijacija da prenoce u grobu da se naviknu kako ce im biti kad se ubiju. Jezivo stvarno.
Kako biraju clanove je jos strasnije. Da, na zalost krenuli su i do osnovne skole. Prvenstveno nece prosecne.Traze se povuceni,inteligentni i krajnje emocionalni. Mladi koji su upubertetu su itako osetljivi. A onda dodju sledbenici sekte koji ih pre toga posmatraju i znaju sve o njima i krenu da im pricaju "istinu" i nude dolazak na visoke nivoe svesti. A onda ih uvere da je ceo svet iluzija i da je jedini izlalzak iz te iluzije da se prekrse svi Boziji zakoni. Da ne verujete. Ovu pricu je uoblicio jos Karpokrates  u I veku. Na taj nacin su i prinosili zrtve Egipcani, Sumeri, Kelti, Asteci.. Uveris osobu da je izabrana da bude zrtva, i da na kraju krajeva je zivot iluzija. Zato mnogi roditelji nesrecno stradale dece koja su izvrsila samoubistvo na nagovor sekte Crna ruza tvrdili da im je dete bilo euforicno pre samoubistva. Zbog cega su bila srecna- jer su donela odluku. Ma stvarno strasno.
Nisam jos ni otskrinula vrata  iza kojih su najbizarnije price osektama. Jedna se ipak namece iako je dosta stara. Prica o sekti Femili - porodica. En Hamilton Birn jeste bila pod stalnim uticajem LSD, ali  njena ideja da ce biti rat apokalipticnih razmera i da je ona sam Isus i da je duzna da odgaji decu koja ce biti gospodari tog sveta posle apokalipse???Cudovisno. Mozda vam sada bude jasnije ko je osnivac Vilkilsa Dzulijan Asanz. Njegova majka je bila sa partnerom koji je bio sekti Femili!
Deca, njih 28 usvojeno je pod sumnjivim okolnostima. Drzani su u zatocenistvu dvadeset godina. Bili su obuceni  u uniforme jedna za devojcice, jedna za decake, svima je bila izbeljena kosa ,isto su bili osisani, tukli su ih, izgladnjivali i davali im LSD. En je govorila da voli svoju decu i da ih zato drzi zatocene i "vaspitava".  Sve do 1987-me godine policija nije imala dokaza protiv ovog "sirotista". Tada je dvoje dece pobeglo i ispricalo jezivu pricu. Clanova je bilo oko 500 sto je mnogo kad se uzme  u obzir da se sve odigravalo u malom mestu u Australiji. Necete verovati da su En i njenog muza koji je zajedno s njom  mucio i drzao zatocenu decu kaznili samo za falsifikovane izvode iz maticnih knjiga rodjenih i sa 5000 australijskih dolara. En dans sa 96 godina zivi u domu za dementna lica.
CUDAN JE LJUDSKI UM . I ZATO IMA TOLIKO TEMA O SVIM ZNANIM I NE ZNANIM STVARIMA KOJE SE DESAVAJU UNUTAR NASIH GLAVA. SUTRA O DISOCIJATIVNOM POREMECAJU LICNOSTI I REINKARNACIJI!
I JOS JEDNOM UPOZORENJE! VEC NI SAMA NE ZNAM KOLIKO PUTA UPOZORAVAM RODITELJE DECE U PUBERTETU! NIJE SVAKO PONASANJE PUBERTETSKI BUNT. UCINITE SVE STO MOZETE DA PRICATE SA SVOJIM DETETOM. BUDITE MU VISE PRIJATELJ NEGO RODITELJ .POKUSAJTE DA UCINITE SVE DA IMA POVERENJE U VAS. NEK VAM SE POVERI DOK NIJE KASNO!

Нема коментара :

Постави коментар