субота, 12. новембар 2016.

DONALAD TRAMP

DONALD TRAMP JE 45-TI AMERICKI PREDSEDNIK. TO JE HOMER SIMPSON ODAVNO ZNAO ! UOPSTE SERIJA SIMPSONOVI JE MNOGO TOGA PREDVIDELA- KAKO KO ZNA? DOBRA FORA! AKO TI SE NE SVIDJA  AMERICKI PREDSEDNIK TRAZIS ISELJENICKU VIZU I TO ZA KANADU! ATLANTIDA I NOVA ATLANTIDA!TAJNO OKULTNO DRUSTVO - BRATSTVO LOBANJA I KOSTI IZ KOJE SE REGRUTUJU PREDSEDNICI I DRUSTVENA ELITA! JEZUITI! 25 CILJEVA ILUMINATA!
Ionda logicno dolazimo do Iluminata, Masona, Novog Svetskog poretka, Vatikana....Sto nas vraca do Tenplara ( vitezova koji su bili siromasni) jer su sve sto su imali dali svom Redu prilikom pristupanja. Kada ih je Francuski kralj iz zavisti ( zbog ogromnog bogatstva) raspustio petka 13-tog 1307 ( i mnoge ubio) oni su se povukli u ilegalu zajedno sa svojim bogatstvom. Time su postali jako mocno i bogato tajno drustvo.Tada pocinje  imrznja prema Katolickoj crkvi. Sionski priorat kao mocna crkvena organizacija ( Templari su bili kombinacija redovnika i vojnika) uplasila se sudbine Templara pa su i oni pobegli u ilegalu. Masoni koji su postojali jos od gradnje Egipatskih piramida ( zato im je to i simbol) kao ljudi koji znaju matematicke proracune za njihovu izgradnju ,a tajnu nisu otkrili nikom razvili su se takodje u mocno tajno drustvo. I na kraju zamalo da zaboravim najopasnije o svih - Tajno drustvo ubica.  Rec Assesina - ubica potice od reci hasisina -hasis jer upravo je to trebalo prvom vodji ubica koji je davao hasis svojim vojnicima koji im je davao osecaj nadmoci. I onda dolazimo do Iluminata koji su nastali zvanicno Prvog maja  1776-te u bavarskoj i koji su bukvalno objedinili Templare, Sionski priorat, Masone i ubice, sve zarad Novog Svetskog Poretka sto i pise na Americkoj novcanici od Jednog dolara (doduse na latinskom) ,ali je zato tu slika odrubljene piramide sa svevidecim okom na vrhu - znak Iluminata. Oni za sebe kazu da prenose svetlost jer slede Lucifera. Po meni Lucifer je djavo. A krajnji cilj Iluminata je potpuni nadzor nad covecanstvom . Vesto je spojio masonske tajne obrede i saznanja ,islamski misticizam ( i ovaj deo mi nije jasan ali ispada da su  se u Jerusalimu lepo druzili hriscani i muslimani) i vestinu ubijanja uz koriscenje hasisa, zatim uticajne clanove Sionskog priorata, templarsko bogatstvo ,moc, vojno umece i osvetu prema Katolickoj crkvi. Taj deo bas i ne razumem. Ispada da su svakog Papu birali Iluminati ( a ako bi se neki od njih usprotivio bio bi ubijen na nacin koji je prikazan kao srcani udar) kao i svakog Predsednika Amerike i Rusije i ucestvovali su u rusenju mnogih vlada izvodeci cist terorizam. A i danas svugde u svetu postoje agenti koji samo cekaju da aktiviriju neko oruzje ili izvrse neki atentat.
Da ne zaboravimo i plan da se stanovnistvo cele planete svede na 500 miliona i da ima jednu vladu - logicno ilimunatsku ( demonsku ili palih andjela kako vam se vise svidja).  Da podsetim da je uloga demona da ljudsku vrstu nauci  raznim oblicima zla .A da bi taj cuveni poredak uspeo potrebno je: UKLONITI IZ LJUDSKIH UMOVA NJIHOVU INDIVIDUALNOST,ODANOST PREMA PORODICNOJ TRADICIJI,NACIONALNI PATRIOTIZAM I RELIGIJSKE DOGME! CILJEVI ILUMINATA:
1. MUSKARCI SU SKLONIJI ZLU NEGO DOBRU?!
2.PROPOVEDATI LIBERALIZAM!
3.IZAZIVANJE KLASNIH RATOVA KORISCENJEM IDEJE O SLOBODI!
4.KORISTITI BILO KOJA I SVA NEOPHODNA SREDSTVA DA SE POSTIGNU CILJEVI KAO DA SU OPRAVDANA!
5. NATERATI IH DA VERUJU DA NJIHOVA PRAVA LEZE U SILI!
6.MOC SVOJIH SREDSTAVA MORA OSTATI NEVIDLJIVA DO TRENUTKA KADA ONI STEKNU TAKVU SNAGU DA NIJEDNA GRUPA SILE NE MOZE DA IH UGROZI!
7.ZALAGATI SE ZA FILOZOFIJU GOMILE DA BI SE IZDEJSTVOVALA KONTROLA NARODNIH MASA!
8.PROMOVISATI UPTREBU DROGE I ALKOHOLA I MORALNE ISKVARENOSTII SVIH VRSTA POROKA DA BI SE SISTEMATSKI POKVARILA MLADOST NACIJE!
9.ODUZIMANJE PRIVATNE IMOVINE GRADJANA NA BILO KOJI NACIN!
10.KORISCENJE SLOGANA KAO STO JE PRAVICNOST,BRATSTVO, SLOBODA- UPOTREBITI ZA MASE KAO PSIHOLOSKO ORUZJE!
11.RAT TREBA DA BUDE USMEREN TAKO DA OBE STRANE BUDU U OGROMNIM DUGOVIMA, A MIROVNA KONFERENCIJA DA BUDE TAKVA DA NIJEDNA STRANA NE MOZE DA ZADRZI PRAVO NA  TERITORIJU!
12.CLANOVI MORAJU DA KORISTE SVOJE BOGATSTVO KAKO BI IMALI KANDIDATA NA SVIM VAZNIM FUNKCIJAMA I KOJI BI BIO KORISCEN KAO PION COVEKU IZ SENKE,KANDIDATI CE BITI ODGAJANI I VASPITAVANI I TRENIRANI OD DETINJSTVA!
13. KONTROLA STAMPE A SAMIM TIM I VECINE INFORMACIJA KOJU JAVNOST PRIMA!
14.AGENTI I PROVOKATORI CE SE POVUCI NAKON KREIRANJA TRAUMATICNIH SITUACIJA, A ONDA CE SE PONOVO POJAVITI DA BUDU SPASIOCI MASA MADA IM JE U INTERESU SMANJNJE POPULACIJE!
15.KREIRATI INDUSTRIJSKU DEPRESIJU I FINANSIJSKU PANIKU, NEZAPOSLENOST, GLAD, SVE U CILJU KONTROLE MASE- UBITI SVAKOG KO OMETA OVAJ CILJ!
16.INFILTRIRATI SLOBODNE ZIDARE KOJI BI SE KORISTILI ZA PRIKRIVENE DALJE CILJEVE!
17.IZLOZITI VREDNOSTI SISTEMATSKE PREVARE,KORISTITI VISOKO ZVUCNE SLOGANE I FRAZE ,PODRZAVATI RASKOSNA OBECANJA MASAMA IAKO NE MOGU BITI ISPUNJENA!
18.VESTINA ULICNE BORBE JE NEOPHODNA DA BI STANOVNISTVO DOVELA U STANJE POTCINJENOSTI!
19.KORISTITI AGENTE KAO PROVOKATORE IZA SCENE A POSLE RATA KORISTITI TAJNE DIPLOMATSKE RAZGOVORE DA BI SE STEKLA KONTROLA!
20.USPOSTAVITI VELIKE MONOPOLE U SVRHU KONTROLE SVETSKE VLASTI1
21.KORISTITI VELIKE POREZE, NELOJALNU KONKURENCIJU I KONTROLISATI SIROVINE  KAKO BI UPROPASTILI EKONOMIJU,ORGANIZOVATI NEMIRE MEDJU RADNICIMA,DAVATI SUBVENCIJE KONKURENTIMA!
22.PROIZVESTI NAOURUZANJA ZA POLICIJU I VOJSKU KOJA MOGU ZASTITI ILUMINATSKE INTERESE!
23.CLANOVI I LIDERI JEDNE SVETSKE VLADE BICE IMENOVANI OD STRANE DIREKTORA!
24.INFILTRIRATI SE U SVE KLASE ,NIVOE DRUSTVA I VLADE  I POKVARITI IH SA SVRHOM
DA UCE OMLADINU U SKOLAMA  TEORIJAMA I PRINCIPIMA  ZA KOJE INACE ZNAMO DA SU LAZNI!
25.KREIRATI I KORISTITI TAKAV NACIONALNI I MEDJUNARODNI  ZAKON KOJI CE UNISTITI CIVILIZACIJU -SVESTI COVECANSTVO NA POMENUTIH 500 MILIONA!
 ILUMINATI  inace ubedjuju mocnike  i uopste bogatase da ce uz  pomoc intelekta ,tehnologije i nauke MOZE postici besmrtnost.
Za nekoga koga ne zanima politika uopste ovaj je tekst neuobicajeno dug. Tako da ostajem pri izjavi da me apsolutno ne zanima ko je predsednik bilo koje drzave. Ipak zbog intrigiranosti oko predvidjanja mog omiljenog lika nastala je i ova svojevrsna papazjanija o tajnim drustvima i o ciljevima nekog poretka koji ce dovesti do potpuno nove civilizacije. A nisam ovaj put uopste pomenula vanzemaljce?!

Нема коментара :

Постави коментар