среда, 29. новембар 2017.

CRNO SUNCE

"CRNO SUNCE" !TAJNO DRUSTVO TULE! PROSTITUKA IZ JATAGAN MALE RODILA JE DETE KRALJEVICU DJORDJU KARADJORDJEVICU! 'BELI RUSI"! HITLER!STO GODINA OKTOBARSKE REVOLUCIJE!
Crno Sunce je okultni simbol, usko povezan sa Svastikom (takođe solarnim simbolom, Sunčev Krst) i u moderno vreme takođe sa nacistima. S obzirom na to da serija prati period čak deceniju pre Drugog svetskog rata, ovo je samo dokaz da će nacizam doživeti svoju kulminaciju u narednih 15 godina i biti označen kao najveća pošast u novijoj istoriji. Međutim, oba pomenuta simbola vuku korene iz davnih vremena, iz perioda nastanka prvih civilizacija na zemlji. Simbol je često shvatan kao vrsta ideologije. Nevidljivo Sunce, kod kabalista poznato i kao izvor crne svetlosti. Crno označava da je nevidljivo - okultno. Kaže se da je Crno Sunce božje oko ili unutrašnje oko našeg ''Ja''. Kada nasu pažnju usmerimo sa spoljašnosti ka unutrasnjošti (Crnom Suncu), tada će se naša čula ponovo okrenuti ka spoljašnjem svetu ali gledano kroz božje oko, kroz Crno Sunce.
 Dugo prećutkivana  tajna  da je u Beogradu tridesetih godina postojala tajno okultno društvo koje je iz senke vodilo državu, a na njihovim zabavama padale su glave. U njega su ulazili intelektualci i fanatični naučnici.Društvo Tule osnovano je još 1918. godine i od tada i potiče priča da su Nemci potekli od bogova, a da su ostali mravi. To društvo je doprinelo usponu Trećeg rajha. Ljudi iz njihovih redova bili su duhovni očevi Adolfu Hitleru, posećivali su ga u zatvoru, a smatra se da je pod njihovim uticajem i napisao „Majn kampf“.Jedno od tajnih društava novije istorije koje je možda najmanje istraženo je "Tule". Reč je o društvu čiji su stavovi, razmišljanja i delovanje ugrađeni u same temelje nacističkog režima, a blizak im je bio, iako ne postoje konkretni dokazi da je bio njihov član, i sam Adolf Hitler. Prema dostupnim podacima, društvo Tule 17. oktobra 1918. godine osnovao je nemački okultista baron Rudolf von Sebotendorf, i to kao minhenski ogranak tajnog društva "Germanenorden", odnosno Reda teutonskih vitezova, koji je osnovan 1912. godine.
Kako god bilo, službeno su u svojim počecima delovali kao grupa za proučavanje nemačkih korena i starina, a ime su uzeli po antičkoj Tuli koja je za grčke i rimske geografe bila najsevernija tačka na Atlantiku.Prema toj predaji, Tule je bila Atlantida nordijskog područja, ledeno ostrvo bogate i moćne civilizacije koji je nestao pod talasima  hladnog mora. Stanovnici koji su preživeli, spas su navodno pronašli na evropskom kontinentu, i to na germanskom prostoru. Ovo je podstaklo pripadnike društva Tule da se poistovete sa teutonskim plemenima koja su 9. godine porazila rimske legije u Teutoburškoj šumi kao naslednici izgubljene superrase.
Ditrih Ekart i Alfred Rozenberg vodeći su članovi društva za koje se sa sigurnošću može reći da su bili deo organizacije Tule i da su zapravo kreatori stvaranja teze o Arijevcima kao potomcima drevnog naroda Tule koji imaju atletsko držanje, plavu kosu i plave oči. Članovi te rase predodređeni su da osvoje "životni prostor" na štetu drugih naroda koje smatraju manje vrednima.
Iz tih stavova jasno je vidljivo kako je tajno društvo bilo jedan od ključnih idejnih kreatora kasnije politike nacističkog vođe Adolfa Hitlera. Osim toga, Ekart i Rozenberg bili su posle uključeni u stvaranje nacističke stranke. Marko Lopušina navodi da su dvadesteih i tridesetih godina u Beogradu delovali i Templari, ali nisu bili tako dobro organizovani, a da Društvo Tule nije bilo toliko uticajno niti mnogobrojno. eđutim, u to vreme delovalo je još mnogo tajnih društava, a najpoznatija su svakako Crna ruka koju je vodio Dragutin Dimitrijević Apis, protivnik kralja Aleksandra i Bela ruka koju je vodio general Petar Živković. Za veliki broj tajnih organizacija sumnja se da imaju zle namere, ali Društvo Tule jedno je od malobrojnih koje je to i dokazalo. Počeli su da se okupljaju u Nemačkoj nakon završetka Prvog svetskog rata, bavili su se okultizmom, ali su se ubrzo transformisali u organizaciju koja je promovisala ideologiju arijevske rase, i koja je zauzela rasističke stavove u odnosu na Jevreje i druge manjine. Godine 1919. osnovali su političku organizaciju pod imenom Nemačka radnička partija, čiji je član postao i mladi Adolf Hitler. On će preuzeti partiju, koja će se kasnije pretvoriti u nacističku partiju. Ali, i pre toga, članovi Društva Tule biće uključeni u neke vrlo bizarne aktivnosti. Najčudnija je bila njihova opčinjenost arijevskom rasom.
Oktobarska revolucija je bila pre 100 godina i podelila je Rusiju na crvenu i belu gardu. Mnogi Belogardejci su dosli u Beograd za vreme te revolucije i unjemu nisu bas naisli na" bratsku ljubav".Oko 50.000 "Belih Rusa" kako su ih Srbi nazvali stiglo je u Srbiju. Neki od njih potomci najcuvenijih Rusa.Ipak sa ruskom inteligencijom stigla je i ruska mafija.
Najveće divlje naselje u istoriji grada je Jatagan mala, koje je nastalo 1919. godine, a sa kojim nije uspela da se izbori ni Kraljevina SHS. Naselje je rastureno šezdesetih godina i to prilikom pripreme za organizovanje Prve konferencije nesvrstanih.Naselje  je nastalo nakon prvog svetskog rata na današnjem prostoru između Bulevara Franša d'Eperea i kompleksa bolnica, od Mostara do Bulevara oslobođenja.Naselje je bilo poznato po tome što čak i policija nije rado zalazila u taj deo grada, a prostitucija, kockanje, džeparenje, prodaja narkotika bile su običajne delatnosti za "Jatagance".Čudnu sliku pruža Jatagan mala sa svojim bednim straćarama, ćumezima i zemunicama. Mogla bi da liči na azijatsko selo, mogla bi da liči na afrikansku varoš, mogla bi da liči na marokanski logor, ali u stvari ne liči ni na šta osim na Jatagan malu”, pisale su novine pre više od osam decenija.
Iako su živeli u teškim uslovima, bez struje i vode, tokom vremena je Jatagan mala toliko narasla da je policija jedan deo srušila 1933, a oko 450 kuća do temelja je uništeno u periodu od 1939. do 1940, da bi divlje naselje u potpunosti bilo raseljeno 1961. godine.
Stanovnici Jatagan male su iseljeni prvo u Marinkovu baru, a ostatak je iseljen na Ledine.
I tako je prostitutka iz Jatagan male rodila kraljevica koji je bio prosjak! 
NA BALKANU SU SE UVEK DOGADJALA CUDA! ODAVDE SU POTEKLI VAMPIRI, TAJNA DRUSTVA, VLASKA MAGIJA...
A ONDA JE POLITIKA POCETKOM  I SREDINOM XX VEKA 'UMESALA PRSTE'  I POVEZALA OKULTNO  SA NACIZMOM I  BELE RUSE SA MAFIJOM I  PROSTITUTKE IZ JATAGAN MALE SA KRALJEVIMA! 
JOS JEDAN DOKAZ DA SE NA BALKANU SVE MOZE DESITI! I DA SVE NEKAKO MOZE DA SE SPOJI! SVA  SVETSKA CUDA  NA NEKI NACIN IMAJU VEZE SA BALKANOM!OTUDA VALJDA I TOLIKA ZELJA CELOG SVETA DA GA POKORI - STO JE NEMOGUCE!

Нема коментара :

Постави коментар