недеља, 19. новембар 2017.

JEDANAEST

JEDANAEST! KAZU ANDJEOSKI BROJ! A ONO PRICA O PRODAVANJU NEVINOSTI ( KOJA ISTO MOZE DA SE KUPI VISE PUTA)!  ZATIM, ISPOVEST PROSTITUTKE MARIJE IZ KOELJOVE KNJIGE I   DA JUCE JE BIO NEVERNI PETAK!
Numerolozi tvrde da se broj 11: 11 pojavljuje mnogo češće nego što bi moglo da se objasni pukom slučajnošću. Oni kažu da se u numerologiji smatra da broj 11 poseduje kvalitete strpljenja, poštenja, duhovnosti, osećajnosti, intuicije i da je idealističan.11:11 je takođe binarni kod, pa može biti tumačen i kao greška u matriksu u vidu ponovljene kodirane poruke.Postoje i šašava tumačenja koja tvrde da ponavljanje ovog broja krije ključ do tajnih vrata između treće i pete dimenzije. A nećemo ni da pominjemo one koji u njima vide šapat anđela ili duhova...A da ne kazem da u 11:11 neko misli na vas ali i vi mislite na nekog!Prva dva broja Fibonačijevog niza su 1,1. Ovaj niz je neraskidivo povezan sa geometrijom i zlatnim racijom stvaranja. Učestalo pojavljivanje ova dva broja možemo tumačiti kao početak stvaranja i podsetnik da se svuda oko nas stvara i obnavlja. Mnogi veruju da kada vidite ovaj broj treba da se osetite povezano sa univerzumom i svima onima koji u tom trenutku učestvuju u ovom fenomenu. On treba da doprinese osećaju da smo svi jedno. Ovo tumačenje tvrdi da su misli svih nas povezane i da je učestalo ponavljanje ovih brojeva odraz globalne svesti i usmerenosti misli.Da GLOBALIAZCIJA! Ali ja sam sasava meni su u pitanju duhovi,andjeli!!!
Da, ponovo prica o prodavanju nevinosti. Sto i nema veze sa brojem 11 ili ima?Devojka koja se predstavlja kao Zizel ima 19 godina tvrdi da je svoju nevinost prodala za 2,5 miliona dolara? Himenoplastika danas kosta tricavih 500 evra! Zasto onda devojke ne bi bile nevine vise puta kad postoje budale koje to placaju milionima evra! O boze!Nikada nisam mislila da ću dobiti toliko novaca. Mislim da je trend prodavanja nevinosti zapravo deo emancipacije i šokiram se kada čujem da su ljudi protiv toga.Kaze Zizel- koja ce novac da potrosi na skolovanje i putovanja??? Emancipacija - grozna rec kao i globalizacija. Sa andjelima veze nema!
Ali zato 11 minuta i te kako ima veze sa temom. Paolo Kueljo moj najomiljeniji pisac  tvrdi da tacno toliko traje seks kod prodavacice ljubavi. Od momenta kad musterija udje, plati, skine se, odradi posao, obuce se i ode!!!!
Nekako verujem u  numerologiju. Da  nas brojevi ustvari odredjuju! Obzirom da zivimo u matriksu! Sve je u brojevima i kodovima. Pa i vodjenje ljubavi!  I nevinost i andjeli i misteriozni broj 11!
Jos nesto mi je upalo u oci prelistavaju novine i trazeci teme za pisanje. Prica o "nevernom petku" koji je bio juce.
17. novembar predstavlja poslednji dan kada neko može da se iskrade i pre praznika malo zgreši sa strane, pre nego nagrnu ptrijatelji rođaci u posete i druženja.
Istraživanje sajta IllicitEncounters.com pokazalo je da od 500 ispitanika njih 79 procenata namerava da se vidi sa ljubavnikom i ljubavnicom baš  tog dana. Cela nedelja je pogodna za preljube, pa je tako ove nedelje broj preljuba veći za 30 procenata.Sto nas dovodi do jos numerologije!  11,13, 17 su inace moji omiljeni brojevi! A petak najdrazi dan  u nedelji! Sto nas dovodi do price o danima koji mogu kao i meseci da se poredjaju po brojevima.
Da li sam napomenula da stanujem  ubroju 11 zadnjih 30 i nesto godina a u broju 13 pre toga. I da li sam napomenula da smo 17-tog prvi put izasli moj sadasnji muz i ja i da se cerka rodila 17-tog i sve znacajne stvari  u  mom zivotu su bas  17-tog ....
ZAKLJUCAK! AKO PRATIMO BROJEVE SHVATICEMO DA SMO NJIMA ODREDJENI! ANDJELI BROJEVIMA SALJU PORUKE! NEVINOST, PREVARA I SEKS IMAJU VEZE SA BROJEVIMA ( A I NOVCEM SVAKAKO)!  TAKO OBRATITE MALO PAZNJU NA BROJEVE ! KO ZNA STA VAM SE SVE RAZJASNI???

Нема коментара :

Постави коментар