недеља, 5. новембар 2017.

UJEDINJENE NACIJE

UJEDINJENE NACIJE! TEMPLARI! VITESKI RED ZMAJA! PROSLOST I SADASNJOST! ZLOUPOTREBE! UN PREKO SZO VEC DECENIJAMA VRSI VAKCINACIJU DECE KAKO BI SE ISKORENILE BOLESTI! DOSLA SAM  USITUACIJU DA NE ZNAM DA LI TREBA VAKCINISATI DETE ILI NE? AKO PITATE ZASTO? PA LOGICNO JE DA U MORU INFORMACIJA ZA I PROTIV POTPUNO IZGUBITE SVOJE MISLJENJE!!!
Znamo sta su UN i da su osnovane davne 1945-te godine po zavrsetku II svetskog rata najvise u cilju ocuvanja mira. UN godisnje objavljuje indeks drustvenog razvoja HDI,svrstava zemlje po siromastvu,pismenosti,zivotnim ocekivanjima i niz drugih faktora.Pored mira najvaznije je sacuvati zdravlje i finansije. Tako da te  najvece organizacije Svetska  Zdravstvena organizacija ,Svetska  banka i Medjunarodni monetarni fond  iz Njujorka kontrolisu ceo svet.
Ali.... Pise najveci uspeh SZO je to sto je 1977-me  eliminisala male boginje ( a na putu je da eliminise i deciju paralizu). Pa, zasto se onda ovih dana suocavamo sa epidemijom malih boginja. Scenario isti kao 1972-ge za velike boginje. Epicentar Kosovo- odatle zarazeni dolazi u Beograd i siri zarazu. 2017-ta male boginje -epicentar Kosovo - zarazeni stize u Beograd prolazeci preko Kraljeva i Kragujevaca  da se zaraza malo vise prosiri! Boginje-UN =1:0!
Programi za ocuvanje zivotne sredine, poboljsavanje uslova zivota dece  i ljudi, izbeglice....Lepe ideje - ostvarenje 1:0.
A onda Templari koji su danas svrstani u Sluzbenu nevladinu organizaciju pri UN. Osnovani jos pocetkom 12-tog veka da bi stitili Hriscanstvo zvanicnog naziva Red siromasnih vitezova Hrista i Solomonovog hrama bili su unisteni u XIII veku jer su poceli da predstavljaju opasnost vladarima u Evropi. U svom nazivu imaju reci : siromastvo, Hrist i Solomon tri najvece vrednosti coveka. Da. Siromasan covek zna vrlo dobro vrednost svega jer ne posedujuci materijalno poseduje duhovno. Hrist je tvorac Hriscanstva i zrtvovao se za ljudski rod zbog pravih vrednosti. Solomon je najveci mudrac svih vremena. Dakle, templari su posedovali covecnost, mudrost i veru. Kada  su se umesali politika i novac sve je bilo gotovo. Moderni templari su masoni mada svi tvrde da se ne moze staviti znak jednakosti izmedju njih. Mason nije isto sto i templar. Ili bolje receno mason jeste moderni templar - onaj kome su dodati bogatstvo i moc. Kako god. Posle toliko vekova ostalo je ime u skracenoj verziji, mesto u UN i "tajna" masonska loza.
Viteski red zmaja koji je osnovan 13 decembra 1408-me i ciji je osnivac bio Despot Stefan Lazarevic (osnovan je po ugledu  na viteski red Svetog Djordja), okupio je 24 Evropska vladara.Zajednicko sa templarima je zadatak ocuvanje krsta od neprijatelja po svaku cenu. Znaj predstavlja zver iz knjige Otkrovenja,a veliki crveni krst je simbol Hristove pobede nad svim zlom. Danas  se  u nasoj zemlji ovaj red pominje samo kada je viteski turnir ( nesto kao pokazivanje srednjeg veka na komercijalni nacin). U Engleskoj, medjutim, ima dosta sledbenika . Jedan od njih Britanski desnicar Dzejms Doson posto je izbacen iz svoje zemlje, pa nije primljen u Madjarsku zbog bezbednosnih mera dosao je u Beograd na putu za Kosovo. Napominjem da ovo nema veze sa boginjama??? On je inace iz viteskog reda Zmaja i gost je Vladimira Karadjordjevica  - clana takodje! Poslednje tri godine Doson i  Nik Grifin sarađuju sa misterioznom organizacijom Međunarodni vitezovi templari, ali i drugim nacionalističkim grupama. Međunarodni vitezovi templari sebe svrstavaju u „religiozni red“ koji promoviše hrišćanske vrednosti, bori se protiv islamskih ekstremista, protivi politici koju sprovodi Evropska Unija i podržava američkog predsednika Donalda Trampa. Sedište im je u Londonu, a ime su preuzeli od katoličkog reda koji je tokom krstaških ratova učestvovao u borbama za Jerusalim. Početkom  juna  meseca ( Doson je dosao aprila 2017-te)Međunarodni vitezovi templari postavili su na sajt fotografiju na kojoj dva muškarca u belim odorama sa crvenim krstom i kapuljačama drže ček za Srbe na Kosovu – donaciju od 120.000 dinara koju su dali prilikom posete lokalnom manastiru. KRIK nije uspeo da potvrdi da je organizacija zaista donirala novac.
U manastiru Banjska novinarima KRIK-a potvrđeno je da su ih Doson i Grifin posetili u junu.
Kako je ispričao starešina manastira, oni su obećali da će donirati novac, ali se nakon posete više nisu javili.Grifin je odbio da odgovori na pitanja novinara.Ova poseta otkrila je da u Srbiji sarađuju i sa jednom misterioznom domaćom grupom. Doson je manastir posetio u društvu Dejana Damnjanovića, komandanta Suverenog vojnog viteškog reda zmaja.
Uh. Odoh ja u politiku koje se gnusam jer je totalno ne  razumem. Meni svaka informacija zvuci kao teorija zavere i zato je izbegavam.
SUSTINA OVOG TEKSTA JE- SKRNAVLJENJE DVA VITESKA REDA U CILJU USPOSTAVLJANJA NEKE BESMISLENE POLITIKE I MOCI . ZATIM NE VEROVANJE KAKO UJEDINJENE NACIJE NE KONTROLISU SITUACIJU NA PLANETI - A CEMU ONDA SLUZE?
DA LI SU MASONI, ILUMINATI, TEMPLARI I REPTILI ZAISTA VANZEMALJCI KOJI USPOSTAVLJAJU NEKI SVOJ RED NA NASOJ  PLANETI?
DA LI CEMO USPETI DA BUDEMO SVESNI NOVOG SVETSKOG PORETKA KOJI NAJVALJUJU TOLIKO DUGO VREMENA I KOJI CE USLEDITI POSLE APOKALIPSE? ILI ???? STO JE MENI TOTALNO VEROVATNIJE DA MI NOVI SVETSKI POREDAK VEC ZIVIMO OD 2000-TE???

Нема коментара :

Постави коментар