петак, 23. август 2019.

'MORSKA LJUBAV'

'MORSKA LJUBAV" KAZU TRAJE KOLIKO I "MORSKA" FARBA! A  BRACNA LJUBAV NA MORU TRPI JEZIVU PROVERU! CAK I PARTNERI  KOJI NISU U BRAKU UMESTO LUDOG LETNJEG PROVODA ,DANE PROVODE U SVADJI! MORE,SUNCE, LETO, MESEC, PESCANA OBALA, GITARA U I PESMA UZ SUM TALASA NEKAKO JE NAJBOLJE ZA SAMCE I TU SE VRACAMO NA POCETAK PRICE!
Pa hajdemo redom kao i uvek. Svi smo mi prosli kroz to letovanje sa drustvom, kada smo na plazi ili uvece u klubu sreli "ljubav svog zivota". Lep, preplanuo, pametan, sarmatan, nadasve zabavan, ni  ne lici na gradske momke - na pozitivan nacin. Vi na odmoru ( i vas mozak), te treperite dok vas "osvaja"  jer vi ste vec osvojeni cim ste ga videli. Ne znam da li  i danas funkcionisu "galebovi" momci koji turistkinjama stoje na raspolaganju. Pa cak iko vas "voli" za dzabe ipak , zaboravice vas cim odete. Vi njega necete, do septembra, oktobra ako toliko izdrzi vasa preplanulost. Medjutim, vase srce ce biti slomljeno jer vam ne odgovara na poruke, a na instagram kaci devojke svih vrsta   u svim mogucim seksi pozama ( i kupacim koji su zaista fensi). Dobro je ako ste u tu letnju semu usli opusteno u fazonu, ma hajde da se provedem ovde dok traje. Kad se vratim kuci niko nece znati ( ni moj decko). Nije bas potpuno moralna cela ta prica, a opet mozda vam fali bas to osvajanje, dokazivanje da nekoga privlacite, romantika morske noci i uopste totalno stanje opustenosti koje kod kuce nikako ne mozete sebi da dopustite.
Tu sad prelazimo na partnere koji su u braku ( ili zive zajedno) ili su samo dosli zajedno na more. Oni prvi ako su dosli bez dece  mozda i mogu da uzivaju neko vreme , ali samo pod uslovom da ne nacinju  price koje se ticu njihovih svakodnevnih zivota. Probajte da na moru pustite mozak na pasu i da bar tih nekoliko dana zaboravite sve brige, i da probate da se ponovo zaljubite u svog partnera. Ako ne uspete, ni tu u toj opustenoj atmosferi onda dobro razmislite da li treba da budete i dalje zajedno. Par koji dodje zajedno na more ( a ne zivi zajedno) ima velike sanse da se kul provede, ali i nad njima visi opasnost zvana zajednicki zivot. Sve je bilo kul dok niste sada zajedno 24/7. Pa nemate sta da pricate , pa se on okrece za svakom devojkom, pa nemate ista interesovanja, pa ste vi ranoranilac, on spavalica i tako dalje. Mozda vam je ovaj test bas  itrebao ako ste planirali zajednicki zivot, jer ako ne mozete da se slozite u toj super romanticnoj, opustenoj okolini, sta je onda ostalo za svakodnevni stresni zivot pun obaveza.
I da se ponovo vratim na onaj deo gde singl devojka/momak prevare svoje partnere koji ih cekaju kod kuce.opet sve zavisi od osobe. Neko ce odmor provesti u onom opstem ,rekla bih normalnom fazonu, plaza, izlazci sa drustvom, putovanje i tako. Mozda malo flertovanja, ali ljubav prema odsutnom partneru nadjacace zelju za letnjom avanturom ( prevarom). Druga vrsta osoba vole svoje odsutne partnere, ali ipak zele da se totalno opuste i malo  dokazu sebi da su kul za  malo  tajne avanture. Svakako  ce se vratitti svojoj ljubavi , mozda biti cak i bolji kad shvate kakvo blago poseduju!!! Ili ce shvatitti da nisu monogamni... Ili ... Kako god. More je vrlo opasna destinacija. Kao i leto i sunce i odmor. opustenost moze dovesti do velikih problema.
PA IPAK UZIVAJTE U SUNCU, MORU, PLAZI, MESECU, FLERTOVANJU, OPUSTENOSTI ,ALI  KAKO KAZE ONA NARODNA: SVIRAJ, SVIRAJ, PA ZA POJAS ZADENI.  ILI DRUGACIJE RECENO: SVE IMA SVOJU GRANICU - PA I PROVOD!
NEMOJTE DA ZBOG NEKOLIKO DANA UNISTITE GODINE KOJE SU BILE I KOJE SU PRED VAMA!

Нема коментара :

Постави коментар