четвртак, 11. април 2024.

KVANTNO

 SVE JE SADA KVANTNO, FIZIKA, MEDICINA, SKOK . IAKO SAM PISALA VEC NA OVU TEMU MORAM OPET JER NE PRESTAJE DA ME FASCINIRA. ZATO OVOG PUTA KRECEM OD SAMOG POCETKA.

U fizici, kvant (od lat. quantum - koliko) je najmanja količina neke fizičke veličine uključena u interakciju. Na primer, najmanji iznos energije koji se može prenijeti elektromagnetskim zračenjem jest foton ili svjetlosni kvant. Kvant energije titranja u čvrstom tijelu je fonon.

Pojam je uveo Max Planck 1900. izbjegavajući ultraljubičastu katastrofu u objašnjenju raspodjele energije zračenja crnoga tijela. Pretpostavio je da energija harmoničkog oscilatora može poprimiti samo diskretne (određene) iznose: Dolazi iz latinskog.  Znacenje je kolicina.  Uglavnom se odnosi na fiziku (kvantna mehanika).

Dvostruko znacenje (donekle u suprotnosti):
- minimalna kolicina koja izaziva neku interakciju.  Time se korisiti kao jedinica mere (kvant svetlosti)
- znacajna kolicina na primer kvantni skok(pomak/korak)

Postoji upotreba koja izlazi van ove dve osnove (preveo bih to kao) kvantna povezanost (Quantum Entanglement) koja se odnosi na fizicki efekat ali ne nuzno i na kolicinu. 

KVANTNA FIZIKA

Zamislite svet gde se stvari ponašaju potpuno drugačije nego što mislite. To je svet kvantne fizike – mesto gde se čini nemogućim postaje moguće i gde male čestice ponašaju se kao čarobne čarape. Hajde da istražimo ovu čaroLiju!U kvantnoj fizici, mali delovi sveta zovu se kvantima. Oni su jako čudni! Kada gledate kvantne čestice poput elektrona, one se ne ponašaju kao loptice koje se kotrljaju niz brdo. Umesto toga, one se ponašaju kao čestice i talasi istovremeno. Zvuči čudno, zar ne?

 Sada zamislite elektron kao malog skakača. Može da skače iz jednog mesta na drugo, ali nikada ne znate tačno gde će završiti. To je kao da pokušavate da uhvatite leptira – teško je predvideti gde će sledeće sleteti!U kvantnoj fizici, stvari mogu biti u stanju koje se zove superpozicija. To znači da mogu biti i ovde i tamo istovremeno. Zamislite da možete biti kod kuće i u školi u isto vreme! To je super čudno, ali kvantna fizika kaže da je to moguće za male čestice.

A sada za čaroliju – kvantna fizika ima nešto što se zove kvantna entanglement (uvezivanje). To znači da čestice mogu biti povezane na poseban način. Kada se jedna čestica promeni, druga čestica istovremeno zna šta se dešava, čak i ako su daleko jedna od druge. To je kao da imate tajnu telepatsku vezu sa svojim prijateljem.

Kvantna fizika je kao čarolija u svetu nauke. I dok se čini čudnim i čarobnim, to je način na koji priroda funkcioniše na jako malim skalama. Ova čarolija pomaže naučnicima da razumeju svet na mnogo dublji način.

KVANTNI SKOK ILI PUTOVANJE KROZ VREME

 

Kvantni skok je prelaz između dvaju stacionarnih stanja kvantnomehaničkog sistema (atomskog jezgra, atoma, molekula, kristalne rešetke i dr.) pri kojem se emituje ili apsorbuje određeni kvant (količina) energije. Na primer, kvantni skok je prelaz elektrona u atomu iz jedne orbite u drugu pri čemu se emituje ili apsorbuje elektromagnetski talas i menja kvantni broj.


Naravno, nije prilika da prezentujem svoje ne-znanje, već da vas uvedem i upoznam sa svetom i sistemima koje ne poznajete ili ne preferirate, a danas, i sve više, postaju neophodne i deo naše svakodnevnice. Ustvari, želim da vam ukažem na metode prevazilaženja aktuelnih situacija. Sigurno je da ono što želim da vam kažem i što se danas tako naziva, može da se imenuje i jednostavnijim rečima, čime bi se demistifikovao pojam i izraz, ali to ne zavisi ni od mene, niti imam prava da upotrebljavam druge reči i pojmove. Tako je to danas. Prihvati, to jest: uzmi ili odstavi.


Kada govorimo o kvantnom skoku, još da ukažem da je "kvantum" izraz-pojam za idniosnu meru ili količinu. A kada je psihologija u pitanju, onda ona važi generalno.
Kvantno skakanje je tehnika vizuelizacije gde, koristeći meditaciju, prebacujemo svest u neku od beskonačnih paralelnih realnosti.
Kvantna fizika i nauka modernog doba podržavaju teoriju o postojanju paralelnih svetova.
Ako ste raspoloženi za avanturu, preporučujem da pogledate film What the bleep do we know (down to rabbit hole)- nešto što će vam u potpunosti promeniti pogled na svet.

Postoji neograničen broj paralelnih svetova. Oni nastaju svaki put kad se susretnemo sa izborom. Npr, hodamo niz ulicu i dolazimo do raskrsnice. Imamo izbor da produžimo pravo, da skrenemo levo ili desno, da se vratimo nazad istim putem, ili da se jednostavno zaustavimo tu. I (npr) odlučili smo da produžimo pravo jer će nas taj put odvesti do željenog cilja. To postaje naša realnost, ona u kojoj nastavljamo dalje, pravo.
Po teoriji paralelnih svetova, u trenutku izbora stvorene su i druge, mnogobrojne realnosti. Tj, stvorena je po jedna realnost za svaki mogući izbor.
Jedna u kojoj smo skrenuli levo, druga u kojoj smo skrenuli desno, treća u kojoj nismo otišli dalje od te tačke i td.
I, pošto su sve te realnosti paralelne, nemoguća je interakcija između njih (nikada se ne dotiču).

Iako je nemoguće (bar za sada) telesno biti prisutan u bilo kojoj drugoj realnosti sem ove, pravilnom koncentracijom i meditacijom možemo svesno proviriti umom u koju god poželimo.
Jedan od pionira ove ideje je Napoleon Hill sa svojom tehnikom nevidljivih savetnika, a trenutno najpopularniji predstavnik tehnike kvantnih skokova je Burt Goldman. Tehnika se zasniva na ideji da u svakoj od paralelnih realnosti postoji drugačija verzija nas i da smo u nekoj od njih uspeli da ostvarimo svaki svoj cilj i san. I da možemo "posetiti sebe" kako bi dobili savete i prikupili potrebno znanje za postizanje tih istih ciljeva u ovoj realnosti.


Prvo, potrebno je jasno definisati kojeg "sebe" želimo da posetimo.
Zatim, potrebno je postaviti pravo pitanje. To je pitanje koje zahteva dosta razmišljanja pre davanja odgovora.
Dalje, sve što treba da uradimo jeste da meditacijom i koncentracijom dovedemo sopstvenu svest pred vrata koja vode do baš te realnosti u kojoj smo postigli željeni cilj.
Možete koristiti koju god tehniku poželite, sve dok ona daje rezultate i ceo doživljaj čini što stvarnijim iskustvom.
Kada prođete kroz ta vrata, nađite sebe i pitajte to što želite.
Bilo šta. Vi postavljate pravila.
Sve što treba da uradite posle toga jeste da sačekate odgovor.


Sve dok daje željene rezultate, potpuno je nevažno da li ova tehnika dovodi do stvarnog skoka u paralelni svet, ili je sve samo oslobođena mašta i viši stepen u procesu vizuelizacije.
Ponekad, odgovor koji ćete dobiti može da vam se čini i kao potpuna besmislica. Ali, u procesu dešifrovanja dobijenog odgovora, primetićete da vas on dovodi do željenog cilja.

Kada bi svako od nas ostvario svoj najdublji lični san, svet ne bi bio ništa drugo osim raja, planeta koju ispunjava mir, ljubav, sreća, sloga i zajedništvo.



Transformisite i harmonizujte svoj organizam, posao, veze, komunikaciju, finansije…. i napravite kvantni skok. PRijavite se na neki od niza kurseva. Naučite naučno dokazane i priznate kvantne metode. Njihovom primenom podstiče se samoizlečenje. Kvantni talasi iniciraju trenutne, velike pozitivne promene, harmonizacije i balansa na svim nivoima i u svim oblastima vašeg života.

Različite kvantne metode su naučno dokazane i priznate. Njihovom primenom podstiče se trenutno samoisceljenje i vraćanje harmonije putem kvantnih talasa i kvantnog skoka. Zdravlje je harmonija. Bolest je disharmonija. Metode su širenja čiste svesnosti. Zasnovane su na povezanosti starih spiritualnih učenja – metodi dve tačke i savremene nauke – kvantne fizike i psihologije, iz stanja čiste svesti. Kvantni talasi iniciraju trenutne, velike pozitivne promene, harmonizacije i transformacije, na svim nivoima i u svim oblastima vašeg života. 

KVANTNA MEDIUCINA





 izostane bez pomoci lekova.

MISLIM DA JE TESLA PRVI UVEO LECENJE KVANTNOM MEDICINOM - NJEGOVA PURPURNA PLOCA.  NARAVNO NJEGOVA PLOCA I LECI AKO SE NADJE NEKO KO JE ZAISTA URADIO ONAKO KAKO JE TESLA REKAO. U DALJEM TEKSTU ISPADA DA KVANTNA MEDICINA SAMO DIJAGNOSTIKUJE PROBLEM
 SVEJEDNO I TO JE POTPUNO U REDU.

 

Kvantna medicina predstavlja pravac holističke medicine koji integriše znanja i iskustva kvantne fizike, zapadne i istočne medicine kao i bioelektronike.Razvojem kvantne fizike čovečanstvo je spoznalo da je energija suština života. Razvojem aparata iz oblasti kvantne medicine možemo da registrujemo poremećaj energetskih tokova organizma samim tim da prepoznamo bolest u njenom začetku i na vreme pristupimo lečenju i menjanju životnih navika i time sprečimo da se bolest ponovo javi.

Osnovno načelo kvantne fizike je da apsolutno sve ima frekvenciju, a da svaka ćelija našeg tela ima svoju idealnu frekvenciju. Kada se ta idealna frekvencija promeni usled dejstva različitih spoljašnjih i unutrašnjih faktora dolazi i do poremećaja biohemijskih procesa što vodi u nastanak bolesti. Ljudski organizam se konstantno nalazi u procesu samoizlečenja. Ukoliko odbrambene snage organizma nisu uspele da obezbede homeostazu potrebna je im je pomoć u vidu mikrorezonantne terapije.

Ono što je ključno za razumevanje procesa prlikom pregleda zasnovanog na kvantnoj medicine je to da je sam pregled zasnovan na neinvazivnoj metodi (nema kontakta i nije bolan) i na mikrotalasnom opsegu frekvencija od 30-300 GHz.

Ovaj opseg frekvencija predstavlja jedan rezonantni prozor našeg organizma u kom se odvijaju procesi koje detektuju uređaji za kvantnu medicinu i na osnovu njih uočavaju anomalije.

Pored toga, uočeno je da je naše telo u stanju da prepozna i rezonuje i sa talasima niskih frekvencija od 10 Hz-500 kHz, i ovaj opseg frekvencija predstavlja osnov Biorezonantne terapije (BRT), ali i sa infracrvenim (IR) zračenjem i svetlošću različitih boja, što je osnov za Multirezonantnu terapiju (MultiRT).

Jedna od ključnih odlika pregleda kod doktora kvantne medicine je to što je sam pregled potpuno bezbolan i bez štetnog zračenja i zatvorenog prostora. Sam pregled kod doktora kvantne medicine započinje razgovorom pri kome se uzima anamneza i upoznaje sa opštim zdravstvenim stanjem.

Nakon toga se pristupa standardnom pregledu pacijenta koji započinje pregledom koji uključuje termovizijski skener.

Termovizijskim skenerom snima se toplota tela i po promeni stotinke stepena mogu se dijagnostifikovati degenerativne ,zapanjenske ,benigne i maligne promene .Na ekranu se nakon kompjuterske obrade vide toplotni portreti za zonama povišene ili smanjene temperature kojim se oslikavaju problematične zone.

Drugi deo snimanja podrazumeva pregled biorezonantnim skenerom koji registruje poremećaje elektromagnetnog polja naših ćelija , tkiva i organa i na taj način može da otkrije predispoziciju za nastanak oboljenja ,početne faze oboljenja ili već uznapredovalu bolest. Pregled je komforan i ne zahteva posebne pripreme, a pritom je bezbedan za sva starosna doba.

Pregledom kod doktora kvantne medicine - na biorezonantnom i termovizijskom skeneru - dobija se jedinstveni prikaz celokupnog organizma i tu u kratkom vremenskom periodu.

Ova metoda pregleda suštinseki predstavlja jedan detaljan sistemski pregled svih organa i sistema organa i daje nam mogućnost da prepoznamo da li je pacijent intolerantan na neku namirnicu, da li postoji intolerancija na neke namirnice ili postoji predispozicija za neka oboljenja.

Pregledom na biorezonantnom i termovizijskom skeneru mogu se dijagnostikovati oboljenja glave i vrata,štitaste žlezde ,dojki ,srca i pluća kao i oboljenja gastrointestinalnog i urogenitalnog trakta .Na ovakav način možemo snimiti kompletnu cirkulaciju, kompletan nervni i koštano-zglobni sistem prepoznati iste simptome različitih oboljenja i na taj način izbeći mnogobrojne preglede i skratiti vreme lečenja.

Posebnu prednost predstavlja mogućnost detektovanja intolerancije na odredjenu vrstu namirnica kao i da li postoji neka vrsta alergija .

Mikrorezonantna terapija prestavlja metod lečenja koji pripada kvantnoj medicini. Naziva se još i informaciona terapija. Mikrorezonantna terapija primenjuje se u skoro svim granama medicine. Ima za cilj da poremećeno elektromagnetno polje koje je nastalo usled bolesti vrati u normalu, aktivira imuni sistem i odbrambene snage i na taj pomogne organizmu da prebrodi bolest. Koristi se u lečenju neuroloških, endokrinoloških, kardiovaskularnih, pulmoloških i gastrointestinalnih oboljenja kao i bolesti koštano-zglobnog sistema.

Izuzetne rezultate dala je u lečenju svih vrsta alergija, bronhijalne astme, glavobolja, zujanja u ušima, vrtoglavica, oboljenja štitaste žleze (Hašimoto tireoiditis, Grejvs-Bazedovljeva bolest), hormonskih poremećaja, gastritisa, ulkusa želuca i duodenuma kao i u lečenju iritabilnog kolona, ulceroznog kolitisa i kronove bolesti. Mikrorezonantna i rikta terapija u kombinaciji za kinezi terapijom najbolji je način lečenja oboljenja koštano-zglobnog sistema.

Kvantna medicina predstavlja pravac holističke medicine koji integriše znanja i iskustva kvantne fizike, zapadne i istočne medicine kao i bioelektronike.Razvojem kvantne fizike čovečanstvo je spoznalo da je energija suština života. Razvojem aparata iz oblasti kvantne medicine možemo da registrujemo poremećaj energetskih tokova organizma samim tim da prepoznamo bolest u njenom začetku i na vreme pristupimo lečenju i menjanju životnih navika i time sprečimo da se bolest ponovo javi.

Osnovno načelo kvantne fizike je da apsolutno sve ima frekvenciju, a da svaka ćelija našeg tela ima svoju idealnu frekvenciju. Kada se ta idealna frekvencija promeni usled dejstva različitih spoljašnjih i unutrašnjih faktora dolazi i do poremećaja biohemijskih procesa što vodi u nastanak bolesti. Ljudski organizam se konstantno nalazi u procesu samoizlečenja. Ukoliko odbrambene snage organizma nisu uspele da obezbede homeostazu potrebna je im je pomoć u vidu mikrorezonantne terapije.

Ono što je ključno za razumevanje procesa prlikom pregleda zasnovanog na kvantnoj medicine je to da je sam pregled zasnovan na neinvazivnoj metodi (nema kontakta i nije bolan) i na mikrotalasnom opsegu frekvencija od 30-300 GHz.

Ovaj opseg frekvencija predstavlja jedan rezonantni prozor našeg organizma u kom se odvijaju procesi koje detektuju uređaji za kvantnu medicinu i na osnovu njih uočavaju anomalije.

Pored toga, uočeno je da je naše telo u stanju da prepozna i rezonuje i sa talasima niskih frekvencija od 10 Hz-500 kHz, i ovaj opseg frekvencija predstavlja osnov Biorezonantne terapije (BRT), ali i sa infracrvenim (IR) zračenjem i svetlošću različitih boja, što je osnov za Multirezonantnu terapiju (MultiRT

Jedna od ključnih odlika pregleda kod doktora kvantne medicine je to što je sam pregled potpuno bezbolan i bez štetnog zračenja i zatvorenog prostora. Sam pregled kod doktora kvantne medicine započinje razgovorom pri kome se uzima anamneza i upoznaje sa opštim zdravstvenim stanjem.

Nakon toga se pristupa standardnom pregledu pacijenta koji započinje pregledom koji uključuje termovizijski skener.

Termovizijskim skenerom snima se toplota tela i po promeni stotinke stepena mogu se dijagnostifikovati degenerativne ,zapanjenske ,benigne i maligne promene .Na ekranu se nakon kompjuterske obrade vide toplotni portreti za zonama povišene ili smanjene temperature kojim se oslikavaju problematične zone.

Drugi deo snimanja podrazumeva pregled biorezonantnim skenerom koji registruje poremećaje elektromagnetnog polja naših ćelija , tkiva i organa i na taj način može da otkrije predispoziciju za nastanak oboljenja ,početne faze oboljenja ili već uznapredovalu bolest. Pregled je komforan i ne zahteva posebne pripreme, a pritom je bezbedan za sva starosna doba.



Pregledom kod doktora kvantne medicine - na biorezonantnom i termovizijskom skeneru - dobija se jedinstveni prikaz celokupnog organizma i tu u kratkom vremenskom periodu.

Ova metoda pregleda suštinseki predstavlja jedan detaljan sistemski pregled svih organa i sistema organa i daje nam mogućnost da prepoznamo da li je pacijent intolerantan na neku namirnicu, da li postoji intolerancija na neke namirnice ili postoji predispozicija za neka oboljenja

Pregledom na biorezonantnom i termovizijskom skeneru mogu se dijagnostikovati oboljenja glave i vrata,štitaste žlezde ,dojki ,srca i pluća kao i oboljenja gastrointestinalnog i urogenitalnog trakta .Na ovakav način možemo snimiti kompletnu cirkulaciju, kompletan nervni i koštano-zglobni sistem prepoznati iste simptome različitih oboljenja i na taj način izbeći mnogobrojne preglede i skratiti vreme lečenja.

Mikrorezonantna terapija prestavlja metod lečenja koji pripada kvantnoj medicini. Naziva se još i informaciona terapija. Mikrorezonantna terapija primenjuje se u skoro svim granama medicine. Ima za cilj da poremećeno elektromagnetno polje koje je nastalo usled bolesti vrati u normalu, aktivira imuni sistem i odbrambene snage i na taj pomogne organizmu da prebrodi bolest. Koristi se u lečenju neuroloških, endokrinoloških, kardiovaskularnih, pulmoloških i gastrointestinalnih oboljenja kao i bolesti koštano-zglobnog sistema.

Izuzetne rezultate dala je u lečenju svih vrsta alergija, bronhijalne astme, glavobolja, zujanja u ušima, vrtoglavica, oboljenja štitaste žleze (Hašimoto tireoiditis, Grejvs-Bazedovljeva bolest), hormonskih poremećaja, gastritisa, ulkusa želuca i duodenuma kao i u lečenju iritabilnog kolona, ulceroznog kolitisa i kronove bolesti. Mikrorezonantna i rikta terapija u kombinaciji za kinezi terapijom najbolji je način lečenja oboljenja koštano-zglobnog sistema.

Biorezonantna terapija predstavlja jednu od metoda lešenja koja se primenjuje u kvantnoj medicini.

Sama terapija suštinski koristi elektromagnetne (EM) talase kojima se dalje tretira dijagnostifikovan problem kako na ćelijskom, tako i na nivou organa, organskih sistema i celog organizma.

Ono što je ključna odlika biorezonantne terapije je to da sam metod ima mogućnost i dijagnostike i terapije gde se dijagnostika vrši detektovanjem izmenjene električne aktivnosti i otpora kože kao i softverskom analizom EM talasa.

Sama biorezonantna terapija ima 2 modela putem kog se primenjuje:

  • Upotrebom korigovanih, prethodno detektovanih, sopstvenih EM talasa tela koji mu se vraćaju i tako ga „podsećaju“ na njegovo zdravo stanje i pomažu mu da ga uspostavi. Ovo je takozvana endogena biorezonantna terapija.
  • Izlaganjem talasima čije su frekvencije memorisane u samom aparatu, a te frekvencije su suštinski frekvencije različitih bolesti, teških metala, alergena i mnogih drugih šteštenih faktora. Ovom metodom postiže se desenzibilizacija organizma na prisustvo alergena i lečenje od alergija, selektivno uništavanje patogenih mikroorganizama, detoksikacija organizma, odstranjivanje teških metala, jačanje organizma...

    To je nova grana medicine koja omogućava brzu, bezbolnu i neinvazivnu dijagnostiku celog organizma bez štetnog zračenja i lečenje bolesti u svim oblastima medicine.


    Kvantna medicina je kvalitativno nov i savremeni pristup u dijagnostici i terapiji. Zasniva se na otkriću biološke rezonance i koristi znanja iz istočne i zapadne medicine, kvantne fizike, biofizike i elektronike.

    To je holistička medicina koja vraća i održava organizam u stanje balansa koje nazivamo zdravljem. Za svakog ima poseban, individualni pristup. Neinvazivna je i nema kontraindikacija. Leči se čovek kao celina a ne dijagnoza.

    Svaka ćelija, koja predstavlja elektromagnetnu jedinicu, kao rezultat biohemijskih procesa u njoj emituje specifične elektromagnetne talase idealne frekvence. Do nastanka bolesti dolazi kada se ta idealna frekvenca promeni usled dejstva spoljnih i unutrašnjih faktora što menja i biohemijske procese u njoj.

    Bolest ne nastaje odmah, ona ima 4 faze. Prve 2 faze, informacionu koja prelazi u drugu, energetsku, mogu otkriti samo aparati Kvantne medicine. Tek u trećoj fazi vidimo promene u laboratorijskim nalazima a u četvrtoj fazi je bolest već klinički evidentna a ona često traži doživotnu terapiju lekovima. Cilj kvantne medicine je da sprečimo da početna disfunkcija 

    iizostane  bez pomoci lekova.

    SVE U SVEMU KVANTNA MEDICINA UZ POMOC KVANTNE FIZIKE ITESLINE PURPURNE PLOCE POKUSAVA DA NAS IZBAVI IZ KANDZI FARMACEUTSKE MAFIJE.FARMACEUTSKA INDUSTRIJA JE NAJUSPESNIJA NA SVETU JER IMA NEVEROVATAN PROFIT. 'NAVUCENI' NA LEKOVE LJUDI IH GUTAJU KO BOMBONE. HEMIJA JE NEPRIJATELJ FIZIKE, A NASE TELO JE FIZIKA. ZATO TREBAMO I DA SE DRZIMO NJE.

     


     

     IIIizPPPPPRVE PPPPPPPPPPRVE prve dve faze preraste u obolenje jer mesecima i godinama pre pojave psihosomatskih bolesti već postoji informacija u organizmu u obliku elektromagnetnih poremećaja ćelija, pa bolesti možemo predvideti i sprečiti.

 


Нема коментара :

Постави коментар