петак, 24. март 2017.

'PAMETNICE'

MUDRE ZENE I ONE KOJE PAMETUJU! PAMETNE ZENE! SRPKINJE RADO IDU U VOJNIKE! MART,PROLECE I TO STO SAM ZENA USMERILI SU MOJE BLOGOVE U TOM PRAVCU  - VELICANJE ZENA JER ONE TO I ZASLUZUJU!
Velike su razlike izmedju "pametnice" i mudre zene. Evo nekoliko primera kako pametnice unistavaju svoju vezu. Kad partner pogresi pametnica mu svaki cas "nabija na nos'  Rekla sam ti! Mudra zena  ce podrzati svog partnera, probati da ga razveseli, a nekad ce se praviti da nista ne zna i da se nista nije desilo. Pametnice se trude da njihova rec bude "zadnja" jer su jedino tako srecne. Mudre zene znaju da stvari tako ne funkcionisu i da u vezi mora da postoji tolerancija i da nekad mora da se popusti svom partneru. Opet pitanje svekrve. Pametnice se suprostavljaju svemu sto svekrva kaze. Mudre zene  mirno saslusaju, ali urade po svome. Mudra zena stalno radi na svom razvoju i prihvata ljude oko sebe onakvim kakvi jesu ,ne trudi se da ih menja po svaku cenu. Mudra zena razume da je svako dete jedinstveno i podstice ga da radi ono sto njega cini srecnim. Pametnica uporno tera svoje dete da ide na ples ili fudbal da bi ona bila srecna. Pametnica uvek preuzima kontrolu i "uci" partnera kako da ispravno ucini nesto. Mudra zena suptilno usmerava svog partnera u dobrom pravcu  i podrzava ga da ostvari svoje ciljeve. Pametnica nastavlja da se mesa u zivot svoje dece kad su odrasla i daje im gomilu saveta kako da odgajaju svoju decu. Mudra zena pusta svoju decu da sama steknu iskustva i podrzava ih bez obzira na sve. Mudra zena se trudi da na poslu stvori pozitivnu  atmosferu u kojoj se kolege postuju. Pametnica ce uciniti sve da bude najbolja. Za atmosferu ne mari. Ima jos mnogo polja na kojima se pokazuju svi nedostaci pametnice u odnosu na mudru zenu. Razmislite o tome.
Sabrinu Pasterski 22-godisnju  Kubanku nazivaju novim Ajnstajnom. Sa tako malo godina ona je zavrsila MIT (Masacusetski univerzitet tehnologije) sa doktoratom Harvarda. Ceo naucni svet nauke, fizike zna za nju jer istrazuje neke od najkompleksnijih problema nauke i fizike koje su probali da rese Ajnstajn i Stiven Hoking. Teme kao sto su crna rupa, teorija gravitacije, teorija struna, kvantna mehanika i mnoge druge daju za pravo njenim kolegama da je proglase novim Ajnstajnom i to u mladjim godinama od onih u kojima je on uradio teoriju relativiteta. Posao joj nudi i NASA. Jos jedna od mnogih genijalki. Ne krijem da sam odusevljena ovom indigo generacijom i milenijalcima koji poseduju znanja koja mi nikad nismo mogli doseci. A realno u tome prednjace devojcice. Mit o tome da su muskarci pametniji jer fizicki imaju veci mozak razbijen je konacno.
Ne mogu da verujem na konkurs u Vojnu gimnaziju prvi put se prijavilo vise devojcica! Gledam seriju Vojna akademija jer nemam drugi nacin da zavirim u zivot vojnika. Ako je delic serije istinit jasno se vidi koliko su devojke spremene za sve vrste iskusenja! Svaka cast devojke. Koji god je vas motiv. Da li prolaznost na medicinski fakulet i sigurno zaposlenje u vojsci koja jos uvek ima veliki ugled. Svejedno. Cestitam na svemu sto uspevate da postignete kao i vase kolege i ne sprecava vas to sto ste zene! Srpske devojke pogotovu su dokazale svoju velicinu i snagu  i dok su samo cekale svoje drage iz silnih ratova.
ZENE SVAKA VAM CAST. DANAS JE OSAMNAEST GODINA OD BESMISLENOG BOMARDOVANJA NASE ZEMLJE 1999-TE GODINE. HEJ DRAGE ZENE MUDRE ,PAMETNE, VOJNICI NE DOZVOLITE DA VISE IKADA BUDE RAT!
PAMETNICE NE ZAGORCAVAJTE ZIVOT VASIM MUSKARCIMA!


Нема коментара :

Постави коментар