субота, 4. март 2017.

PODVODJENJE

PODVODJENJE - KADA ZA NOVAC NA NEKO MESTO POSALJES  'PRODAVACICU LJUBAVI' ! MODERNIJI NAZIV - MAKRO! NACIONALNA TELEVIZIJA, PAROVI - 'UDARNE VESTI' U NOVINAMA!
Koliko ja znam baviti se podvodjenjem i prodavanjem ljubavi je zabranjeno. Koliko vidim zadnjih godina izgleda da gresim, jer se na nacionalnoj televiziji upravo to desava javno. Rijaliti sou programi napravljeni su jedino iskljucivo da bi neko sa nekim imao seks - za novac. Sad u nekim rijalitima seks je malo zamaskiran pa ima i nekih drugih desavanja koji podrazumevaju vredjanje, nekulturu i nemoral sto je mozda i gore od direktno prikazanog seksa.
Probala sam da razmisljam na ovu temu iz nekoliko uglova. Mozda, ali samo mozda su rijaliti programi napravljeni da bi se u naucne i medicinske svrhe posmatralo ponasanje ljudi koji nisu porodica , a moraju da zive u grupi i u zatvorenom prostoru. Ako je to u pitanju onda hajde da opravdamo kao i ljudske zamorcice na kojima se ispituju virusi i lekovi zarad dobrobiti celokupnog covecanstva.
Medjutim, ovde je novac u igri. Za svaki "odradjen" seks, svadju, tucu dobija se bonus u novcanom iznosu srazmernom kolicini "bljuvotina".Ne gledam rijalitije, ali na zalost citam elektronske novine svako jutro i jedini naslovi koji stizu iz tog programa su u vezi upravo tih nemoralnih dogadjanja. Klasicni primer makroa je gospodin Maric koji na Hepi televiziji podvodi nazovi starlete ili javne licnosti zarad licne finansijske dobiti. I te "poznate face" koje idu od rijalitija do rijalitija jer drugi izvor prihoda nemaju sto dokazuje njihovu popularnost.Tako oni zive na racun budala koji gledaju ovaj program. Pa neki u vili u luksuzu kod pomenutog gospodina, a drugi kod Mitrovica na seoskoj farmi gde moraju cak ida rade nesto. Da bi povecali gledanost te dame i gospodje koje su gore od postenih k...i rade takve  stvari javno da moze samo da ti bude muka. Prave prodavacice ljubavi ili seksualne radnice rade bar te stvari tajno.
Da se covek zapita da li je moguce da na televiziji u rijaliti programu koji traje po ceo dan i noc paradiraju kriminalci i ku ... radeci najodvratnije stvari ,a niko ne moze da to zaustavi? I tu moze da se upotrebi ona prica o licemerju. Svi kao nesto kritikuju te programe ,a pomno ih prate. Dobro ima i nas koji se zaista toga gnusamo ali nas je izgleda manje kad ne mozemo da se organizujemo i zaustavimo vec jednom "ispiranje mozga" nase dece. Pa lepo ih ucimo. Od nase divne poslovice "nema hleba bez motike" dosli smo do toga da je jedna ucenica prvog razreda gimnazije izjavila javno ( a mnogi misle tajno) da ce kad poraste da zivi u rijalitiju i bude poznata i bogata. O boze.
NE MOGU VISE DA KONTROLISEM OVOLIKU KOLICINU BESA KOJI MI IZAZIVAJU OVI NASLOVI U NOVINAMA O TOME KO JE I S KIM I KAKO??? IMAO SEKS U VILI ILI FARMI.
VOLELA BIH  DA MOGU POTPUNO DA IGNORISEM SVE TO KAO DA NE POSTOJI. ALI SE ONDA PITAM ZASTO DA NE PROBAM DA SE BORIM PROTIV TOGA I DA NAVEDEM I DRUGE LJUDE DA NAS SPASU 'SODOME I GOMORE'! SAMO DA PRONADJEM NACIN JER RADIO DIFUZNE KUCE KOJE SU ODGOVORNE ZA KVALITET (?) PROGRAMA TAKODJE NA OVIM PROGRAMIMA ZARADJUJU ,KAO I "VLAST" PA JE ONDA BORMA TIPA "SUT" SA "ROGATIM" ILI "DAVIDA" I "GOLIJATA" ,ALI DAVID UBI GOLIJATA PRACKOM!!!!!

Нема коментара :

Постави коментар