понедељак, 29. мај 2017.

NULTA ENERGIJA

NULTA ENERGIJA, PAPA FRANJA, VANZEMALJCI ,TEORIJA ZAVERE! ILUMINATI ,RELIGIJA I NAUKA!
Papa Franja je jos jedan u nizu ljudi koji je upoznat sa teorijom zavere koja se odnosi na vanzemaljce. Jer, realno gledano Vatikan nekada nije odvajao nauku od religije. Kada je to ucinio nastali su Iluminati. ali to je druga prica.
Bivsi astronaut NASE ( 6 covek koji je bio na Mesecu) Edgar Majkl tvrdi da papa Franja poseduje dokaze o vanzemaljcima koji su negde u Svemiru i zele da pomognu covecanstvu i da mu prenesu znanje o nultoj energiji.Pisao je Dzonu Podestu koji je bio Obamin savetnik ( sto znaci  i da brojni politicari znaju tajnu o vanzemaljcima) da bi ti vanzemaljci rado pomogli Zemljanima ali se plase nase nasilne tendencije. Ovo sam vec pisala. Zamislite vanzemaljci se brinu zbog toga sto smo stalno u nekim ratovima i ako nas budu unistili to ce biti samo zato sto smo im pretnja. U slucaju da krenemo u rat i u Svemiru ( mada i neki nuklearni rat na planeti )kako  kaze Edgar bi mogao da ih "naljuti" da nas uniste. Rat u svemiru je medjutim neminovan. Zbog toga je ta nulta energija jako znacajna za nasu planetu, ali da li cemo je dobiti pre nego sto se rat u svemiru zahukta ili ne ko zna?Sta je zapravo nulta energija? To je tehnologija koja bi mogla otvoriti mogucnosti izvlacenja energije iz praznog prostora.Ali ponavljam .Vanzemaljci nece tolerisati bilo kakav oblik vojnog nasilja na planeti ili u svemiru. Edgar jos spominje zenu po imenu Teri Mansfild koju opisuje kao  direktorku specijalne mirovne snage sa vanzemaljskom inteligencijom.Sto dovodi do zakljucka da je vanzemaljski zivot najvisi oblik inteligencije.
Ruski astronaut Sergej Rjazanski prica o oruzju koje nose kada krenu u svemir. Znaju li vanzemaljci za to? Rec je o pistolju sa tri cevi. Dve cevi sa glatkim kanalom i jedna sa zljebovima.Pistolj je imao i ostricu kao maceta. Ovo se oruzje nosilo od 1982-ge do 2006-te godine. Sada se nosi samo maceta. Aha, saznali su za pistolj. Ipak, svi kosmonauti tvrde da nikada nisu pucali iz pistolja, a da im je maceta sluzila ako bi naisli na neko rastinje. Mada, drugi izvori tvrde da ako bi Zemljani bili napadnuti u svemiru mogli bi itekako da se brane zahvaljajuci izuzetno naprednoj tehnologiji.
I tako. Sve vlade drze pod kljucem sva dokumenta o NLO, letovima u svemir, susretima sa vanzemaljcima na Zemlji. Nedavno je "procurio" snimak NLO sa dna Baltickog mora.Da li je zaista u pitanju letilica iz svemira ili jos jedna teorije zavere ne znam. Ali gde god ima neke price ima i istine. Jos se govori o nekim cudnim materijalima limonit  i getit koji se inace ne mogu naci u prirodi . Zatim, o ometanju svih aparata blizu letilice. Ronioci koji su videli ovaj objekat su vrlo iskusni i znaju sve sta se moze naci na dnu Baltika. Ovakvo nesto sigurno nije moglo doci sa Zemlje. A  do sada i nije moglo biti pronadjeno jer je na jako velikoj dubini. To me vraca na pricu da je samo 10% okeana na nasoj planeti ispitano. I da za sada ne postoji tehnologija za bolja i tacnija ispitivanja. Kad uspemo da obezbedimo tehnologiju mozda pronadjemo Atlantidu.
Tesla je pokusao da nas nauci o raznim enrgijama koje postoje oko nas ali mi ne znamo da ih koristimo. Egipcani su pokusali da ispisu na svojim piramidama i da nam ostave. U okeanima su mozda vanzemaljske baze. Ali lakse je gledati na gore nego na dole. Uvek vise zelimo u svemir nego na dno okeana.
PA UZMIMO SE U PAMET. DOSTA JE NASE NASILNE TENDENCIJE I VOJNOG NASILJA. VRATIMO SE TESLINIM BELESKAMA MOZDA PRONADJEMO I ZAPIS O NULTOJ ENERGIJI.
SVIDJAJU MI SE TI VANZEMALJCI KOJI PROPAGIRAJU MIR. IMAJU LI ONI VEZE SA BOGOM? MISLIM DIREKTNE. JER I BOG PROPAGIRA MIR! ILI SU ONI BOG?

Нема коментара :

Постави коментар