субота, 9. децембар 2017.

CRNO BELE PLOCICE

CRNO-BELE PLOCICE NA PODOVIMA BOLNICA, FRIZERA, HOTELA ,JAVNIH USTANOVA PA  I SKUPSTINE  POSTOJALE SU ILI POSTOJE KOD NAS, ALI I U  "TVIN PIKSU" I MOJI OMILJENI SIMPSONOVI ,BEZBROJ FILMOVA. CRNO BELI POD JE SIMBOL MASONA JOS OD STAROG EGIPTA.
I tu uopste nije u pitanju puka dekoracija vec dubok ezoterijski znacaj. Takav pod je jedan od drevnih  simbola reda, te ga vidjamo jos na najstarijim zabelezenim fotografijama ceremonija. Svaka loza ga poseduje i on predstavlja simbol dobra i zla u ljudskom zivotu. ( zato su  valjda i Jing i Jang crno beli).Takav pod je i u hramu kralja Solomona. U Parizu u Notr-Damu koji su gradili Templari takodje je crno beli pod. U tarot kartama postoji takva karta  koja oznacava dualnost.dualnost postoji u mnogim oblastima naseg zivota (nije samo sustinska borba dobra i zla),tu su svakodnevna smena dana inoci, svetlosti i tame. slobode i despotizma,religiozne slobode i obavezujucih dogmi...Masoni jos tvrde da  je sve na svetu dualno- sto je nekome dobro drugome je lose i obrnuto. Crno beli pod predstavlja Zemlju, a plafon nebo! I ceo Treci Rajh je zapravo bio samo  okultna tvorevina Nemacke elite!Hitler je slao poverljive ljude u Skandinaviju, Tibet,Egipat ,Juznu Ameriku,
i svugde gde se moglo naci okultno orudje ili znanje koje bi povecalo  magicnu moc njemu i njegovoj eliti. Otud i prica o Longinovom koplju  kojim je navodno Rimljanin ubio Isusa Hrista na krstu ( i ne samo kao coveka nego i kao boga) te stoga to koplje poseduje veliku moc.Citavo verovanje Nemacke elite je bilo okultno zasnovano na tajnim organizacijama i lozama Tule,masonenerije, rozenkrojcera, istocnjackih sekti.Crne uniforme, mrtvacke glave,orao, crno sunce, Torove munje - sve je to bilo istaknuto na SS divizijama. Hitlrov rat protiv celog sveta svakako nije bio zbog sticanja kolonija nego zbog sticanja bogatstva i moci.On je zeleo da ceo svet uredi po tajnim principima crne ideologije tajnih drustava. Godine 1919. Adolf Hitler je pristupio Društvu THULA ("Crno Sunce" igra prominentnu ulogu kao sakralni arijevski simbol). Unutrašnje jezgro Društva sačinjavaju "satanisti". Godine 1934. razgranato Rockfeller-ovo carstvo finansijski pomaže novu nemačku politiku rasne superiornosti u kolaboraciji sa teksaškim bogatašem Prescott Bush-om (ocem ex-predsednika George Busha).Dakle okultno vlada svetom vec vekovima u razlicitim varijantama. Inace ko ne zna
Okultizam (lat. occultus - skriveno, tajno) odnosi se na skriveno znanje ili agnostičko znanje. Okultna znanja su ona znanja koja su morala ostati skrivena i nisu se smela širiti iznad određenih krugova. Okultizam danas predstavlja učenje duboke umne filizofije i realnosti koja se širi izvan današnje normale, tj. opipljive fizičke logike. Poznato je da se nekada praktikovao unutar krugova Slobodnih zidara i templara.
Termin okultno se koristi u etiketiranju raznih magijskih organizacija ili redova, kao i vežbi i učenja koja su one propovedale. Ovaj se termin širi i obuhvata brojnu literaturu i spiritualnu filizofiju čiji je vrhunac videlo doba renesanse.
Meni su te crno bele plocice uvek upadale u oci i pamtim ih jos iz detinjstva.Sada se slabije setam i ne mogu da tvrdim da li ih jos ima po Beogradu ( ne mislim na privatne kuce i moderna kupatila recimo).I da pisala sam pre tri godine o Rusu koji je napravio kucu u mom kraju kada je pobegao od Oktobarske revolucije ,njemu su i u dvoristu pored one kamene Sfinge na prilazu kuci bile crno bele plocice. A Hitler je najvise mrzeo Ruse  i Jevreje jer nisu verovali u okultno. Pa kako onda jedan Rus iz doba najvecih prica o okultnom napravi kucu kao da je Nemac??? Mozda mu  je  u ormanu bilo i Longinovo koplje ???
TEMA JE VRLO ZANIMLJIVA.ZNATE ZASTO NAJVISE? ZATO STO DOKAZUJE DA SVAKODNEVNO PROLAZIMO PORED NEKIH STVARI,I NE PRIMECUJEMO IH NITI ZNAMO STA ONE U STVARI PREDSTAVLJAJU! TAKO JE I SA INFORMACIJAMA KOJE NAM SE PREZENTIRAJU! OD NASILNOG NASLOVA SA DRECECIM SLOVIMA I ZNACIMA UZVIKA NE VIDIMO PRAVU SLIKU DOGADJAJA!
ZATO OBRATITE PAZNJU NA STVARAN SVET OKO SEBE! VERUJTE MI MNOGO CETE SE IZNENADITI!

Нема коментара :

Постави коментар