уторак, 5. јун 2018.

AUSTRALIJA NA EVROVIZIJI

AUSTRALIJA OD PROSLE GODINE UCESTVUJE NA PESMI EVROVIZIJE! A'RAVNOZEMLJASI" TVRDE DA AUSTRALIJA UOPSTE NE POSTOJI!!!! KAKO SMO MI MATORCI PROTERALI KLINCE SA FEJSBUKA!
"Australija ne postoji. To je izmišljotina u koju nas ubeđuju, da mislimo da je Britanija poslala negde svoje osuđenike, a zapravo su ih ukrcali na brodove i potopili. To je zataškavanje najvećeg masovnog ubistva u istoriji, koje je izvela jedna od najvećih imperija. Australija ne postoji. Sve što zovu "dokazom" zapravo su dobro izrežirane laži i dokumenti koje su napravile najmoćnije svetske vlade. Vaš prijatelji iz Australije? To su sve glumci i kompjuterski hologrami, deo zavere da se obmane svet.
Ako mislite da ste bili u Australiji, grdno se varate. I piloti su deo zavere, zapravo su vas ostavljali na obližnjem ostrvu ili, u nekim slučpajevima, u delovima Južne Amerike, gde su očistili prostor i unajmili glumce da glume prave Australijance. Australija je jedna od najvećih prevara ikada i svi ste obmanuti. Pridružite se pokretu danas i pokažite ljudima da su obmanuti" - UPORNI SU RAVNOZEMLJASI!
Verovali ili ne, skorašnje istraživanje pokazalo je da čak 66 odsto milenijalaca u SAD veruje da je Zemlja ravna. Srećom, 84 odsto Amerikanaca veruje da je Zemlja okrugla, a od njih pet odsto sada je počelo da sumnja u to. Istraživanje pokazuje da je sve više mlađih Amerikanaca od 18 do 24 godine koji veruju da je Zemlja ravna, i to čak 4 odsto. Za neke ravnozemljaše, glavni dokaz o obliku Zemlje krije se u Svetom pismu, a više od polovine ravnozemljaša, 52 odsto, sebe smatraju "veoma religioznim" u odnosu na one koji smatraju da je Zemlja okrugla.
 "Ravnozemljaši" tvrde da se na rubu sveta  završavaju i prostor i vreme. Nije jasno da li je njihova stranica na Fejsbuku prosto trolovanje, ali to se može reći i za ceo ravnozemljaški pokret.
Italijanski astronom, fizičar, matematičar i filozof, Galileo Galilej, izbegao je lomaču 21. juna 1633. godine kada je pred Inkvizicijom u Vatikanu pročitao poricanje svoje teorije o tome da Zemlja nije ravna ploča, nego planeta i kao takva deo heliocentričnog sistema, za šta se pre njega zalagao poljski astronom, lekar i ekonomista, Nikola Kopernik. Zadovoljni zbog toga što je svet "ostao ravna ploča", u Vatikanu su odustali od ideje da pogube Galileja, ali mu je naloženo da se doživotno odrekne svog učenja i da se vrati u vilu u Firenci, ali pod uslovom da živi u strogoj izolaciji.
Prema istraživanju Pju risrč centra, oko 85 odsto tinejdžera između 13 i 17 godina koristi Jutjub, što je više u poređenju sa 72 odsto tinejdžera koji koriste društvenu mrežu Instagram i 69 odsto koji koriste Snepčet (Snapchat).
Popularnost Fejsbuka opada među tinejdžerima u SAD, pa tu društvenu mrežu koristi 51 odsto, što je manje u odnosu na 71 odsto u periodu između 2014. i 2015. Pju centar ne navodi razloge za opadanje popularnosti Fejsbuka, ali dodaje da tinejdžeri tradicionalno prestaju da koriste mreže koje su postale mejnstrim i koje koriste njihovi roditelji. U istraživanju se navodi da 95 odsto tinejdžera ima pametni telefon ili pristup takvom uređaju, što je veliki skok u odnosu na 73 odsto u prošlom istraživanju. Oko 45 odsto tinejdžera izjasnilo se da koristi internet "gotovo svakodnevno" i to je gotovo duplo više u odnosu na prethodno ispitivanje.
Tako je i kod nas. Odgovorno tvrdim, otkad ja imam Fejsbuk profil ( cetiri godine) sva moja deca i njihovi prijatelji su zatvorili naloge. Zbog mene? Ne. Jednostavno milenijalci genijalci prerasli su ovu drustvenu mrezu. Pored pametnih telefona, instagrama i jutjuba  i ostalih gadzeta sta ce im Fejsbuk. Procitala sam da Cukenberg ima pobunu u kompaniji zbog broja korasnika koji sve vise opada!
Tako smo mi matorci ostali u izolaciji iako smo prisutni na drustvenoj mrezi jer smo u sustini uskraceni za ono sto mladi znaju! Valjda tako i treba da bude.
DOK ONI ZIVE SVOJ ZIVOT U MATRIKSU MI SMO PONOSNI STO IMAMO FEJSBUK I  INFORMACIJE I DRUZENJE NA NJEMU!
A DA LI JE ZEMLJA RAVNA PLOCA ILI LOPTA - ELIPSA NECEMO NIKADA NI SAZNATI!
I DA! MOZDA SMO SVI MI IZMISLJENI!!!!!

Нема коментара :

Постави коментар