уторак, 4. јун 2019.

ISUS HRIST I RUSKA AZBUKA

ISUS HRIST I RUSKA AZBUKA. SIMBOLIKA BROJEVA ME FASCINIRA. PRIMETILI STE TO? BROJ 33 JE JEDAN OD NAJZASTUPLJENIJIH BROJEVA KADA JE U PITANJU SIMBOLIKA!
Simbolika broja 33 izuzetno je zastupljena. Ovaj broj je, prvenstveno, duboko usađen u uverenja hrišćanskih naroda, pošto je prema tvrdnjama Isus Hrist imao 33 godine, kada je raspet na krst, veruje se 33. godine nove ere. Ovom broju mnogi daju na značaju kada govore o anđeoskim brojevima i porukama koje nam šalju božanske sile, a takođe se boj 33 vezuje i za neke druge simbole o kojima će biti reči.Kako to zapravo anđeli rade? Na primer, dešava vam se da u poslednje vreme pogledate na sat i on pokazuje 1:23, ili 3:33 ili 1:11 i tako danima. Ili, na primer, da vam je jedan ceo dan u znaku broja 3.33, bilo da je reč o vremenu, cifri na računu, kusuru… Iako ćete verovatno pomisliti da je u pitanju slučajnost, istina je da one zapravo ne postoje jer univerzum funkcioniše po zakonu sinhroniciteta. Zapamtite da se anđeli striktno drže nekog broja kako biste lakše obratili pažnju.Verovatno se pitate zašto ova bića koriste baš brojeve. Postoji veoma dobar razlog za to. Naime, sve u prirodi imaju svoju vibraciju, pa tako i brojevi, a anđeli, kao i svemir, razumeju jezik vibracije. Oni koji su upućeni u tehnike meditacije, umeju da utišaju um, da se povežu sa svojim anđelima čuvarima i da ih direktno upitaju za savet.Za numerologiju se kaže da je sveta nauka jer sve što postoji može da se konvertuje u broj. Čak i moćni kompjuteri rade na principu pretvaranja svih relevantnih informacija u matematičke formule korišćenjem binarnog sistema (nula i jedan). Tako i numerologija, sa samo devet cifara, može da odgovori na mnoga pitanja, pa čak i da opiše čovekov karakter, potencijale i sudbinu. Jer u univerzumu je sve matematički precizno!
Iako se ne može sa sigurnošću govoriti o točnom datumu raspeća Isusa Hrista zbog nedostatka podataka, ipak se može približno izračunati kada se taj ključni događaj u ljudskoj istoriji mogao desiti. Poznato je da je Isus razapet u petak prije jevrejskog praznika Pashe, a prema verovanjima, to je bio petak, 3. april 33. godine. Da je Isus preminuo tog datuma, pokazalo je istraživanje mnogobrojnih naučnika. Broj godina koje je Hrist imao u trenutku smrti, a za koji se ustaljeno veruje da ih je bilo 33, svojevremeno je pokušao da tačno izračuna engleski fizičar Isak Njutn. On je zaključio da se raspeće desilo trideset tri godine od prve godine nove ere, 23. aprila 34. n.e.
Pored Isusa iz Judeje, veruje se da su 33 godine živele i brojne druge istorijske ličnosti, a verovatno najslavnji među njima je vojskovođa Aleksandar Makedonski (356–323 p.n.e).
Oko broja 33 vrte se mnogobrojne tradicije koje su zasnovane da verovanjima ljudi. Tako u verziji sa Hristovim brojem godina, ima 33 čvora u takozvanoj maloj brojanice Međutim, više savremenih istraživanja, uključujući i jednu računarsku simulaciju, pokazuju da je Hrist stradao upravo 33. godine n.e. To zapravo znači da je u trenutku raspeća imao mnogo više od 33 godine, pošto se uobičajeno smatra da je astronom i kaluđer Dionizije Eksigus (470–544) pogrešio pri uspostavljanju početka hrišćanske ere i da je Isus Hrist najverovatnije rođen 4. godine 
Anđeoski broj 33 može da znači da većinu onoga što zamislite i za šta ste spiritualno povezani, imate podršku da to i sprovedete u delo.
Kada vam vaš anđeo pošalje poruku zasnovanu na ovom broju, uvek vas podseća na važu duhovnu vezu sa izvorima božanstva. Kada se te poruke učestalo ponavaljaju, znači da imaju veliku moć da utiču na ljude i događaje. Anđeoski broj 33 pozitivno utiče na kreativnost ljudi, na njihovo duhovno prosvetljenje, a kada dobiijete takvu vrstu poruke koja vas asocira ili na neki način povezuje sa brojem 33, možete biti sigurni da se to odnosi na vrlo bitne događaje u vašem životu, o kojma treba dublje da razmišljate.
Snovi takođe imaju duboko značenje i podsvesnu povezanost sa božanskim stvarima i poruke koje dobijate od tih izvora nisu bezazlene.
Ukoliko se probudite usred noći, pogledate na sat i ugledate da na vašem časovniku piše 1:33 ili 3:33, pre nego što ponovo zaspite skoncentrišite se i pokušajte da razmislite šta to znači. Važno je i da zapamtite san koji ste sanjali u trenutku buđenja u 1:33 ili 3:33 časova, jer sigurno i on ima neko duboko značenje.
U  numerologiji, 33 često se smatra moćnim i mističnim brojem. Ovaj broj u sebi ima duboke duhovne uticaje. Broj 33 je imao mnoge verske konotacije tokom godina i nosi određenu versku težinu. Ključne reči za broj 33 su mističnost, odgovornost, mudrost i snaga. S obzirom na to da ovaj broj ima specifučnu energiju u sebi, osobe sa ovim brojem često imaju puno snage i odgovornosti. Broj 33 je najuticajniji od svih brojeva. To je broj univerzalne ljubavi. Broj 33 kombinuje vibraciju brojeva 11 i 22, donoseći svoj neograničeni potencijal na najviši nivo.Broj 33 se vezuje i za druge simbole – u radio-komunikaciji 33 kod se koristi da označi vanrednu situaciju, u simbolu Ujedinjenih nacija postoje 33 znaka, 33 slova čine rusku azbuku, a 33 sreće je fraza koja se kod slovenskih naroda često javlja u bajkama, kao i 33 bogataša ili 33 nevolje.
U prirodi, 33 nukleona čine jezgro atoma arsenika, metaloida raznih boja koji je kroz istoriju bio popularan kao prilično ubitačan otrov. Uz to, 33 odsto površine Zemlje čini pustinja, a posebno je zanimljivo da će proći tačno 33 godine svaki put pre nego što se Sunce izađe na potpuno istom mestu na horizontu.
Nemojte sada na ovaj tekst da gledate kao na neku astrolosku razbibrigu. Tu je kao i u vek jaca poruka. Prvo shvatite da covek zaista ima andjela cuvara ( nekad i dva). Zato andjeoski brojevi ne treba da se ignorisu. Zatim pricao Isusu Hristu i najvecoj pravoslavnoj zemlji Rusiji. Nisu imali Vuka ili jednostavno smatraju da azbukom treba odati pocast Isusovoj zrtvi. 
Majka priroda je takodje dosledna u povezanosti coveka i okoline.
TAKO DA UVEK VERUJEM U NUMEROLOGIJU  I POVEZANOST STVARI OKO NAS! SVE JTAKO MATEMATICKI PRECIZNO. IAKO MI TO NECEMO ILI NE MOZEMO DA VIDIMO. A ANDJELI CUVARI SU TU DA NAS USMERAVAJU.  NE TREBA IH IGNOSRISATI. TO JEST MORAMO NAUCITI DA CITAMO ZNAKE U OBLIKU BROJEVA KOJE NAM SALJU!

Нема коментара :

Постави коментар