среда, 19. август 2020.

NAJBOLJI DRUG, DRUGARICA, TI I JA

DA LI SMETE DA POVEDETE NAJBOLJU DRUGARICU (DRUGA) NA SASTANAK SA DECKOM (DEVOJKOM)? POSLE NJIHOVOG UPOZNAVANJA I VASEG KONSTANTNOG DRUZENJA MOZETE LI SVOG PARTNERA MIRNO OSTAVITI SA VASOM DRUGARICOM ( DRUGOM) I OTICI? DA LI VAS IKADA KOPKA DA LI SE ONI VIDJAJU BEZ  VASEG PRISUSTVA? I NA KRAJU KRAJEVA DA LI STE VI NEKAD 'BACILI' OKO NA DECKA ( DEVOJKU) VASE NAJBOLJE DRUGARICE ( DRUGA)? DODALA BIH MALO I PRICU O NJIHOVIM NAJBOLJIM DRUGARICAMA I DRUGOVIMA.

Vrlo teska tema jer poverenje je nesto najvrednije sto covek ima. Kad pronadjete osobu pred kojom mozete da budete tacno onakvi kakvi ste ili je vasa prava ljubav ili vas pravi prijatelj! A kako se onda desi da vasa ljubav  pretera u ljubavi prema vasoj drugarici ( drugu) i  stupi s njom (njim) u intimne odnose ili cak u pravu vezu? Morate i da shvatite da u iskrenoj pravoj vezi muskarac ne moze biti "ukraden" ma koliko vasa drugarica flertovala sa njim. Prijateljstvo se mora voditi nekim pravilima, a ako imate prijateljicu koju su poneli hormoni, evo nekih saveta kako je malo "smiriti"... Mnogim ženama muškarac je mnogo privlačniji ako je zauzet. Ako se ponaša kao kavaljer, i vodi svoju devojku svuda sa sobom, mogu pomisliti da bi na vašem mestu mogle biti - one.Vidite li je da namiguje vašem dečku, sedite s njom i kažite joj kako je to vrlo neprimereno, pogotovo ako to radi u dok ste vi u blizini. Zamolite je neka poštuje vas i vaš odnos.Ako u razgovoru kaže kako joj se to stalno događa, verovatno će koketirati sa svima, pa i s onim 80-godišnjakom u tramvaju. Dok to ne dokaže, nemojte verovati u njeno debilno izvinjenje. Koketirajte sa njenim  partnerom  i zapažajte reakcije i kako joj se to sviđa. Ponekad moramo pokazati nekome kako nas teraju da se osjećamo. Slatki konobar kom se nabacuje celo veče, može lako postati i vaša meta. Biće iznenađena i možda će se naljutiti. Tako možda nauči lekciju.Ako ste prokušali sve navedene metode, a ona je i dalje tvrdoglava, možda je vreme da prestanete da dovodite svog dečka na događaje na koje ona dolazi. Pogotovo ako vam je stalo do vašeg prijateljstva. Možda ona neće doći na vašu rođendansku žurku, a kad vas pita zašto je niste pozvali, možda je vreme da ponovno sednete i porazgovarate.Ako ona i dalje flertuje to znači da joj nije stalo do vas, vašeg prijateljstva, ili veze. U tom je slučaju najbolje prekinuti sve odnose bez obzira koliko ste godina uložili u njih.

 Mislim da su sve devojke imale ovaj problem. Bile smo i u poziciji najbolje drugarice i u poziciji ljubomorne devojke. Bez obzira da li smo u vezi, ljubomorne smo na vaše najbolje drugarice.

Njegova najbolja drugarica. Puno devojaka ima tzv.,,drugarica mog dečka“ problem. Vrlo česta pojava. Različiti su slučajevi, od potpuno bezazlenih situacija do bezizlaznih situacija. Posledice:nervoza, napadi ljubomore, priviđanja, svađe, provokacije, raskid. Opasan problem, mogu ti reći. Naravno, on te uverava da su oni samo drugovi i da između njih ne postoji ništa, ali tebi je to sumnjivo. Vidiš kako ga gleda, kako priča sa njim, nije ti svejedno. Žena kao žena, svašta ti pada na pamet, a s obzirom da si žena, znaš da nam je zavođenje u krvi, nisi naivna. Ako nisi sigurna da mu je to samo drugarica, nemoj da vršiš pritisak na njega i da mu dosađuješ pitanjima i provokacijama. To može samo negativne posledice da ima.

Muško-ženska prijateljstva postoje, ako ti možeš da imaš druga, može i on da ima drugaricu. I ti si nekome samo drugarica,zar ne? Ipak… Ako se oni viđaju nasamo, ako te često ispaljuje zbog nje, ako se stalno grle i dodiruju, rekla bih da mu nije samo drugarica, ako me razumeš. Oni to nikada neće priznati, pa čak ni kada je očito.

Realno, mi umemo da preterujemo. Pravimo scene, dramimo, izmišljamo, to nama nije ništa strano, često se dešava. A oni to ne vole. Ne vole ljubomorne devojke. Simpatično je kad si malo ljubomorna, ali nisi simpatična kad si histerična i paranoična.

Razmišljaš kako da je se rešiš. Reći ću ti kako: nikako. Taktika ,,napad na njegovu drugaricu“ nije dobra.

Ako je ona dugo u njegovom životu i ako ima veliki uticaj na njega, tu igru ćeš izgubiti, veruj mi. Treba polako da ga osvajaš, da mu se uvučeš pod kožu i tek kad budeš bila na sigurnom s njim, moći ćeš da manipulišeš, ako to želiš. Ako se tek pojavila pa pokušava da igra igrice sa njim, treba njemu da staviš do znanja da će da zažali ako ostane bez tebe. Nju ne diraš. On je taj koji treba da odredi granice, ne možeš ti njoj da objašnjavaš da on voli tebe i da ti je veran, to treba on da uradi. Ako je stvarno tako, on će joj staviti do znanja da ne želi ništa više od drugarstva, jer ima devojku koju voli.

Iz licnog iskustva tvrdim da "prilika cini lopova". Ako vasa veza ipak izdrzi upadanje sa strane onda ste medju malobrojnim srecnicima.

PRIJATELJSTVO I LJUBAV IZMEDJU MUSKARCA  IZENE SU DVE NAJVAZNIJE STVARI NA SVETU. IMATI ISKRENOG PRIJATELJA I PRAVOG PARTNERA JE  U DANASNJE VREME SKORO NEMOGUCA MISIJA . 

IPAK NE ODUSTAJTE. POKUSAJTE DA ZASTITE JEDNO I DRUGO KAKO NAJBOLJE ZNATE I UMETE. I CUVAJTE KAO SKRTAC SVOJE BLAGO AKO U TOME USPETE!

Нема коментара :

Постави коментар