субота, 12. март 2022.

MAJKL DZEKSON I ILON MASK

 MISLITE DA IH NISTA NE POVEZUJE? NAPROTIV. NJIHOV ODNOS PREMA RADJANJU DECE I ZENAMA, I VRLO CUDNIM IMENIMA KOJE DAJU DECI POVEZUJE IH ITEKAKO. I NE ZNAM DA LI JE CUDNIJA PRICA MAJKLA DZEKSONA ILI ILONA MASKA.

Krenucemo od Majkla, kralja popa jer on je to i bio. O njegovoj muzickoj karijeri nema sta da kazem sem da i danas slusam neke njegove pesme. Sto se tice privatnog zivota to je prekriveno misterijom i neverovatnom pricom.CRNAC koji je postao belac, koji se toliko puta operisao da bi licio na DONU Samer, DECAK KOJI NIKADA NIJE ODRASTAO I KOJI JE ZIVEO U SVOJOJ NEDODJIJI, RANCU POTPUNO ISTOM  KAO U PETRU PANU, Optuzivan za zlostavljane decaka, umro prerano, potpuno izdeformisan( otpadao mu je nos) , ostavio je za sobom troje dece, Tu pocinje moja prica o PRINCU  MAJKLU ,PARIS I BLANKETU (CUVENO CEBE). Nikada nije imao kontakt sa majkama svoje dece, a pojavio se i njegov prijatelj koji tvrdi da je on zapravo otac jer je donirao spermu umesto MAJKLA, STO ZNACI DA ON NI NIJE OTAC IAKO SU PO DOKUMENTIMA  TO DECA MAJKLA DZEKSONA. I tako je MAJKL IMAO svoju decu koju je dobio na vrlo cudan nacin

Britanski glumac Mark Lester, koji je donirao spermu preminulom kralju popa Majklu Džeksonu pre nego što je rođeno prvo pevačevo dete, želi da vidi troje dece za koje tvrdi da su njegova.

Lester je pozvao na izradu DNK testova koji će, kako tvrdi, dokazati da je on otac troje Džeksonove dece. Lester, koji je bio kum pevačevoj deci, smatra da postoje ogromne šanse da je upravo on njihov biološki otac. Pedesetčetverogodišnji glumac je bio Džeksonov najbolji prijatelj punih 30 godina, a spermu je donirao pre rođenja prvog pevačevog djeteta. Lesteru nije dozvoljeno da vidi Princa Majkla (, Paris  i Blanketa  otkako je kralj popa umro u junu 2009. godine.

"Nakon što je Majkl tražio da doniram spermu, ja sam to učinio i potpuno zaboravio na to. On je bio sjajan otac deci i dobro ih je odgajio. Nije bilo potrebe da se mešam, ali postoji ogromna šansa da sam ja njihov biološki otac. Ne bih uradio DNK test bez dozvole dece, a kada ona budu punoletna, odlučiće da li žele da obavimo test ili ne. Do njih je. Ne želim da ih nagovaram, samo želim da budem u kontaktu i da im budem dobar kum", izjavio je Lester.

Pre četiri godine je Lester, otac četvoro dece, izjavio da njegova kćer Olivia liči na Džeksonovu kćerku Paris. Također, Princ Majkl veoma liči na Marka kada je glumac bio njegovih godina.

Prošlog meseca je Lestera iz Los Anđelesa pozvao Džeksonov bivši menadžer Diter Vajzner kako bi mu saopštio da i dalje ne može da vidi decu, koja će biti svedoci u tužbi protiv promotera Džeksonovih koncerata AEG Live. Džeksonovi tvrde da je kompanija organizovala 50 nastupa iako je tada pedesetogodišnji Majkl bio lošeg zdravlja.

Lester je rekao da će rado govoriti u korist kralja popa.

"Majkl mi je bio dobar prijatelj i braniću njegovo ime na sudu ako to bude potrebno", izjavio je Lester.

Lester i Džekson su se upoznali 1978. godine u Londonu. Tada im je bilo po 20 godina. Kada se Džekson vratio u SAD, nastavili su da održavaju kontakt. Nakon što je Mark dobio prvo dete 1991. godine, zatim drugo dve godine kasnije i treće dete 1995. godine, Džekson je zatražio neobičnu uslugu.

"Majkl me je pozvao i upitao da li imam problema sa plodnošću. Odgovorio sam da nemam i našalio se da moja supruga zatrudni čim je pogledam. Pitao je da mu pomognem, a ja sam odbio. Godinu dana kasnije je zatražio da mu doniram spermu i ja sam pristao. Učinio sam to nekoliko puta na klinici u Londonu i o tome nisam govorio. To je bio čudan zahtev, ali nisam razmišljao o tome dok je bio živ. Takođe, nisam donirao spermu da bih dobio nešto od toga", kazao je Lester.

U februaru 1997. godine Džekson je objavio rođenje svog sina Princa Majkla. Kćerka Paris je rođena 1998. a Princ Majkl II, poznatiji kao Blenket, rođen je 2002. godine. Kako su deca rasla, tako su se pojavile spekulacije da deca ne liče na Majkla.

"Dok je bio živ, nisam ni pomislio da deca nisu Majklova", rekao je Lester. Dodao je da su se njegova deca često družila sa Majklovom. Džekson je navodno dolazio najmanje šest puta godišnje u Veliku Britaniju, a i Lester je neretko putovao u SAD.

Kralj popa je umro 2009. godine zbog predoziranja lekovima. Zbog toga je dr Konrad Marej osuđen na četiri godine zatvora.

"Kada sam čuo da je Majkl umro, bio sam slomljen. Nikada ga nisam video da uzima lekove. Bio sam na sahrani i to je bio poslednji put da sam video decu", rekao je Lester.

Dva meseca nakon Džeksonove smrti, njegov prijatelj Uri Geler je rekao Lesteru da bi mogao biti otac dece kralja popa.

"Počeo sam da primećujem sličnosti,a nakon toga je porodica zabranila da viđam decu. Nisu odgovarali ni na telefonske pozive. Mislim da je okrutno tako prekinuti našu vezu. To Majkl nije želeo", kazao je Lester.

Džekson je napisao oko 500 pesama i sakrio ih je na ranču u Neverlandu pre nego je umro. Lester je rekao da je pevač pisao deset puta više pesama od onih koje objavi na albumu. Veruje se da su brojne pesme sakrivene u studiju na ranču.

Ranč Nedođija pokojnog pevača Majkla Džeksona prodat je za četvrtinu prvobitne cene, prema izveštaju medija.

Imanje koje se nalazi u Los Olivosu u Kaliforniji kupio je Džeksonov nekadašnji prijatelj, milijarder Ron Barkl, saopštio je njegov portparol.

On je za Nedođiju platio 22 miliona dolara, javlja Vol Strit Džurnal, pozivajući se na javne registre i tri izvora upućena u detalje ugovora. 

ILON MASK JE MNOGO TOGA ZBOG CEGA MISLIM DA SPADA U NOVU GENERACIJU GENIJA. O NJEGOVOM POSLOVANJU SVE ZNATE I ZASTO JE MILIJARDER S PUNIM PRAVOM, ALI PRIVATNI ZIVOT MU JE HAOS. 

Sve žene u životu Ilona Maska, bile su trofejne, a prvu suprugu je ostavio bez para sa petoro dece.vet je obišla vest da je Ilon Mask raskinuo vezu sa pevačicom Grajms nakon tri godine, a iz ove veze bivši par dobio je sina kome su dali veoma neobično ime X Æ A-Xiiju.

Bizmismen Ilon Mask i njegova izabranica Grejms, postali su roditelji u decembru prošle godigne sazhvaljujući surogat majčinstvu. Eto i on je pribegao surogat majcinstvu.

Grajms, čije je pravo ime Kler Baučer, otkrila je da ona i Mask (50) zovu dete I, te da je bebino puno ime je Eka Dark Sideræl Musk.

Znaci prvo petoro dece vestackom oplodnjom, drugo dvoje  je dobio zahvaljujuci surogat majkama. PA NEVEROVATNO. 

Njegova najduža veza bila je sa spisateljicom Žastin Vilson (49). Njihova ljubav počela je još u mladosti, nevinim Elonovim pozivom na sladoled.

Venčali su se u januaru 2000. godine i ubrzo dobili sina Nevadu koji je ubrzo preminuo. Ipak, par je želeo decu što pre. Žastin se podvrgla kroz ni malo jednostavan postupak i rodila blizance.

Potom su ponovili postupak veštačke oplodnje i dobili trojke. Za pet godina carskim rezom rodila je petoro dece.

Ipak, njihov prekid i nije bio previše iznenađujuć s obzirom da Ilon iza sebe ima popriličan broj propalih veza.

Zbog nepoznavanja pravne terminologije, Žastin je potpisala predbračni ugovor, kojim se odrekla prava koja joj pripadaju kao supruzi. Ostala je bez svega što je stekla u braku.

Jedino što joj je pripalo je vlasništvo porodične vile u Los Anđelesu, koju će dobiti njihova deca čim budu punoletna. Razveli su se 2008. godine.

Ona je dodala da je bila starter supruga, objasnivši i šta to zapravo znači. Naime, par se upoznao još dok je Ilon bio student, a ona ga je pratila kroz život i brojne uspone i padove, da bi je na kraju on zamenio "novijim modelom", kao da je telefon, a ne osoba.

Takođe, potpisala je i to da ništa što je izrečeno tokom braka, te nikakva scena ne smeju da se pominju u bilo kakvom sudskom procesu.

2010. godine Ilon se venčao sa britanskom glumicom Talulom Rajli, ali taj brak je potrajao samo dve godine.013. godine njih dvoje su popravili odnos pa su se ponovno venčali. Uspeli su nekako da "izdrže" u braku do 2016. godine kada su konačno raskinuli odnos. 

Iz braka sa Maskom izašla je bogatija za 16 milijardi dolara koje joj je uplatio na bankovni račun. Dovoljno da glumica više ne mora da radi išta do kraja života.

Ilon je ponovo bio slobodan, a ubrzo je "privukao" bivšu suprugu Džonija Depa, Amber Herd (35). Nisu trajali ni godinu dana, ali su često posećivali restorane, a bili su i često viđeni na naslovnicama novina i tabloida. Raskinuli su vezu, kako su tad rekli, zbog prepunih rasporeda, ali da su ostali u dobrim odnosima.

Dok je hitmejkerka GREJMS držala u tajnosti vesti o surogat majčinstvu, ona je objavila svoju fotografiju na Instagramu u podrezanom topu u decembru 2021. istog meseca kada je surogat rodila, na kojoj se vidi gola beba.

- Uostalom, možda i treba da bude okačena slika kakva i jeste. Osim toga, većina mojih prijatelja mi je rekla da ih ne objavljujem, pa sam tada bila pogođena obrnutom psihologijom. Ispitivala sam svoju sramotu zbog toga i odlučila sam da je čudna internalizovana mržnja prema meni dovodi do toga da se osećam neprijatno zbog svog tela.

Muzičarki i Masku ovo nije prvo dete. Naime, sredinom prošle godine oni su dobili i dečaka koga nazivaju X, da bi se u septembru razišli. Mask je tada otkrio da se oni nisu potpuno razišli, te da se viđaju kad god su u prilici.

VIDITE I SAMI KOLIKO SU NEOBICNA RAZMISLJANJA LJUDI . I KOLIKO SU  NJIH DVOJICA BILI SLICNI. USPESNI I BOGATI ,ALI SA ZENAMA NISU ZNALI. DECU IMAJU ,ALI KOLIKO SU IM BILI POSVECENI I KOLIKO CE SE TA DECA ISTRAUMIRATI KAD ODRASTU. STO ZBOG IMENA,STO ZBOG TOGA STO NISU SIGURNI KO SU IM BIOLOSKI RODITELJI. STRASNO.


 

Нема коментара :

Постави коментар