среда, 18. фебруар 2015.

KULT LJUDSKOG IZMETA

KULT LJUDSKOG IZMETA.OD SVIH KULTOVA MOZDA I NAJBIZARNIJI JER IPAK SHVATITE TO JE ONAJ SMRAD KOJI VAS TERA DA POVRATITE!DAKLE POJAVIO SE SAJT NA KOME MOZETE DA OKACITE SLIKE SVOJIH FEKALIJA A ONDA DA CEKATE OCENU OD 1-10! Na sajtu www ratemypoo com mozete potpuno besplatno cekati ocene za vase "remek delo" u WC solji!A onda sledi slava - rezime dana: 20 najboljih ,dvadeset najgorih i titula g...o dana!Zar je nekome i to potrebno?!Ocigledno jeste. Ima i druge vrste g...ana ne materijalne vrste sto ne znaci da nas ne guse svojim smradom.To su ona znate vec: G....O DUH. Ono kad si se ipraznio na papir a ne u WC  solju! TELEFONSKO G....O  kad si kukavica da se nekom is...res "uzivo" ! LEPLJIVO G....O ostavlja  trag ma koliko puta povlacio vodu (citaj kad se neko g....o "zalepi" za  tebe ne mozes ga oterati!NEODLUCNO G....O, to je kao ono sto kad mislid da si se i...rao moras opet! TVRDOGLAVO G....O je ono kad nece da izadje pa ma kolko se naprezao i crveneo, citaj ne uspeva da se is...res! G...O TEG je ono kad se toliko is.res da ti bude lakse kao da si oslabio fizicki! NESTRPLJIVO G....O  je kao ono kad ne mozes da stignes do WC solje, pa ga is..res  kad mu vreme nije.KING.KONG G...O  je posebna vrsta s..nja gde u fizickom smislu svoj trag ostavljas obavezno u tudjoj WC solji ,a duhovno ti je ono kad nekome k..as i k...as, do besvesti!G....O kupac je ona vrsta sto ti obavezno pokvasi tur kad padne u WC solju, ili ono kad nekome s..es ali ti on uzvrati!G....O ZELJA  ono kad ne mozes da se isparznis ni fizicki ni duhovno! SMOR! G...O SR...NJE je ono kad bas upadnes u s...nje i koliko god besno sr.o ne mozes da se zaustavis!I na kraju ove disertacije o g...ma jos dve vrste. Ona kad samo pustas gasove iliti kad bi nekom nesto rekao ali ti se reci vracaju kao i vetrovi sto nagovestavaju g...o, smrde ali sr.nja nema. I ona vrsta G....A BEZ KRAJA  kad s..es ljudima i kad treba i kad ne treba. Ima sad tu jos stotinak varijanti,ali zaustavimo se ovde.Kult je kult nek nesto i ostane tajna!
Buducnost. Kako ce tehnologija verovatno napraviti SAMOUNISTAVAJUCE WC SOLJE kult g...a ce se izgubiti! Nece proci sekund dok "bucne" i vec ce nestati ! U delicu sekunde neces stici da ga slikas za omiljeni sajt i osvojis nagradu G....O DANA! A najgore je sto neces moci da ga svrstas ni u jednu od nabrojanih ili ne nabrojanih kategorija.STETA!
Proslost. Koliko me secanje sluzi g...o nikad nije izazivalo paznju sem kad dobro zasmrdi jer onda te instikt vodi daleko od njega. Nismo zagledali g...a, niti smo se "druzili" s njima.A ako bi neki ortak ispao "g....o" nije nam bio potreban fejs ili instagram, doticni bi sam za sobom povukao vodu!
 POZDRAV NISAM MOGLA DA ODOLIM IZAZOVU TEME! IZVINITE!

Нема коментара :

Постави коментар