субота, 7. фебруар 2015.

JEDANAESTOGODISNJACI

KAKO SE NAZIVA ONO STO SE DOGADJA IZMEDJU 11-TO GODISNJAKA U SRBIJI POSLEDNJIH GODINA? SEKS,VODJENJE LJUBAVI, INTIMNI ODNOSI ILI PROSTO J...NJE?Strucnjaci su zapanjeni nedavnom anketom sprovedenoj u osnovnim skolama.Vec sa 11-est,12-est godina osnovci imaju prva seksualna iskustva.Kako je to u Srbiji i u XXI veku tabu tema deca o tome saznaju uglavnom preko interneta. Ali samo onaj deo kako to da rade,a ne i kako da se zastite,a kamoli da su previse mladi i psihicki i fizicki.Porazavajuca je i statistika da je 60% devojaka izmedju 17-23 godine zarazeno HIV virusom,a da ne spominjem onu uzasnu maloletnicku prostituciju.I sad paradoks. Toliki seks,a deca nam zive sa roditeljima do 35-te godine bez svog bracnog partnera i dece,te smo jedna od najstarijih nacija na svetu.Sta se dogadja sa nasom decom? Barbike,Lego kocke,Ne ljuti se covece nisu vise dobri za igru dece???? Igrice na kompjuteru?Ni one vise izgleda ne zadovoljavaju novu generaciju.Boze pomozi ! Zamislite DETE od 11 godina u nekom brzom i skrivenom seksu,a vi mu branite da ostaje uvece posle 22 sata!I dok posle ta 22 sata ne mozes u BEOGRADU da kupis pivo,mozes u parku da vidis grupice devojcica i decaka koji otkrivaju seksUz cigarete,drogu i votku!SAMI PARADOKSI!A sad da spomenem i Japan.Zemlja Izlazeceg sunca,gejsi,samuraja, i VRHUNSKE TEHNOLOGIJE.Gde izreka vredan kao mrav,zapravo glasi VREDAN KAO JAPANAC! I dok se ostatak planete divi toj njihovoj vrednoci i naprednoj tehnologiji,visokom standardu, postoji paradoks koji zvuci neverovatno. Japanci do 35-te godine ( a i nesto kasnije) svesno biraju karijeru i samo druzenje.Ljubavne veze i seks su potpuno izbacili iz svojih zivota. Ko bas to i pozeli zamenu ce naci u virtualnom svetu,sa neverovatnim izborom pruzanja zadovoljstva(od toga da se s nekim gledas u oci,do toga da ti taj neko cisti usi!!!!)Seks za Japance vise nije izvor zadovoljstva. Pa su nas srecom pretekli jer su uzeli prvo mesto kao najstarija nacija na planeti i kao vlasnici minusnog prirodnog prirastaja.
Buducnost. Mozda su ti Japanci u pravu. Jer gledajuci kakav ce nacin produzenja ljudske vrste biti vrlo uskoro,ljubavne veze i seks izmedju dve jedinke razlicitog pola jednostavno nece postojati.Tako da se Japanci polako na to navikavaju i zadovoljstvo traze negde drugo.Sta li ce nas jadan srpski narod koji srlja u taj seks jos kao dete? Nemamo standard,ni virtualna zadovoljstva al zato seksa ne manjka.Sta deca da rade kad ih sa svih strana zatrpavaju slike necijih sisa i guza?!
Proslost. Ne kazem da Japanci   za mene  oduvek  ne predstavljaju neku enigmu.Cudan narod,neobicna tradicija,potpuno druga kultura i neki nerazumljivi moralni kodeksi.Pa opet i ako je od njih mnogo je. Odbaciti seks u potpunosti je bas previse  cudno. Narod koji je obucavao gejse da budu za muskarca "raj " na zemlji, kao narod koji zna sta su cula i uzivanje Japanci su poznati milenijumima unazad. Sta im je sad ko zna. Mi Srbi  smo isto na "glasu" kad je seks u pitanju bili od vajkada. Pa opet sve se mislim da smo sad malo i preterali .
PISUCI OVAJ BLOG NE MOGU DA NE ZAKLJUCIM DA BUDUCNOST POLAKO ZAUZIMA  SVOJE MESTO CAK I KAD JE NAJINTIMNIJI OBLIK LJUDSKOG PONASANJA U PITANJU. SVE VISE IDEMO U VIRTUALNI SVET! SRECOM NE TOLIKO BRZO KAO JAPANCI!
I TAKO JAPANCI SU NAJSTARIJI NAROD NA SVETU JER NE UPRAZNJAVAJU SEKS,A MI SMO NA VRHU TE UZASNE LISTE JER GA UPRAZNJAVAMO OD OSNOVNE SKOLE! PARADOKSI,PARADOKSI,PARADOKSI1

Нема коментара :

Постави коментар