недеља, 27. септембар 2015.

SMAK SVETA

MORA DA CE NASTATI BAS VELIKO S...E  NA NASOJ PLANETI KAD SRBIJA NECE BITI MEDJU 10 ZEMALJA KOJE CE NESTATI DO 2035-TE?!UZ TO I PRICA O ZNAKOVIMA KOJE NECEMO DA VIDIMO A TOTALNO DOKAZUJU DA NASA CIVILIZACIJA NESTAJE ILI DA CE BITI VISE TAJ SMAK SVETA!!!!
Sad su me stvarno ubacili u totalni bedak. Pa ja tipovala da ce Kina da postane broj 1 , a ona na listi zemalja koje ce nestati za dvadesetak godina.Ne mogu da verujem!HAJDE AVGANISTAN, MALDIVI, SEVERNA KOREJA ,ali SPANIJA, VELIKA BRITANIJA, LIBIJA, IRAK  BELGIJA,pa cak i SAD !Stvarno ne znam koji su im kriterijumi i kako to uopste moze da se desi .I ako pisu o tome nikako mi nije jasno, dve svetske sile da nestanu. Da li to znaci da ce Rusija biti globalna sila? I da li sam uopste u pravu da ce postojati jedna globalna sila i jedna drzava, i jedna politika i religija i sve globalno?Mi cemo opstati jer smo nebeski narod valjda ili vanzemaljci sta god?!
A sada o znakovima.
Poremecaj klime svi valjda vidimo i osecamo ,toliko tornada, cunamija, poplava,susa,zemljotresa....A strucnjaci kazu ovo je tek pocetak. Cega li cemo se sve to nagledati sledecih godinu i po? Ko zna?
Pa vec dva puta sam, pisala o pcelama! Zar niko ne shvata da one nestaju ,a da se siri vestacko oprasivanje! Bilo koji insekt ili bilo koji najmanji zivi organizam kad nestane menja se sve u prirodi.To znamo. Pa zasto onda pustamo pcele da umiru?
Ako hocemo da budemo realni nuklearna nauka nam nije jaca strana. Cernobil i Fukusima su najveci ( a koliko je bilo manjih propsta i katastrofa ko zna?)Hteli smo cistu ,zelenu energiju dobili smo tisinu i nevidljivi otrov koji unistava nasu planetu.
Uspon medicinske policijske drzave - u prevodu nasilna vakcinacija ,plus cipovanje. I da ! Svet u kome vise nema istine! Sve vesti koje gledamo su fabrikovane!!! Usmerene jedino prema sto vecem izazivanju panike!
Usled klimatskih promena i nestanka prirodnih oprasivaca hrane ce biti sve manje,a tim i cene sve vece. GMO hrana ce naravno opstati,a koliko je to dobro za ljudsku vrstu ko zna?Mislim da je prica o GMO hrani najjezivija od svih znakova koji nam najavljuju smrt planete.Rasprostranjenost genetsko zagadjivanja Zemlje kroz GMO nije vise samo "igra genima" vec ozbiljna pretnja nasem DNK - smrtonosna cak!Upotreba  GMO je najbliza satanizmu znaci u pozadini njihovog plana je cisto zlo!
Zatim falsifikovanje novca i  uopste finansijske mahinacije su dostigle najveci nivo sto ce dovesti neminovno do ekonomske krize!
I na kraju jedno od najgorih   vrsta zagadjenja je svakako farmaceutsko!Vise od polovine stanovnistva  uzima lekove svaki dan,onda ti lekovi prolaze kroz nase telo i odlaze u reke gde zagadjuju ribe,a  veliki deo zavrsava i u kanalizacionom ljudskom mulju koji posle proglasavaju za "organsku zemlju ". A da ne pricam  o tome kako ce ljudska rasa preziveti: eksponiranje CT skeniranju, radioaktivnoj hrani,grudnom X -rey,TSA skeneru tela,tajni  DHS mobilni X-rey sto stopostotno dovodi do masovne neplodnosti = sto mozda i jeste krajnji cilj.
Buducnost. Ovako kad mi nabacaju cinjenice i da verujem i da ne verujem hvata mi se isto. Ima istine sigurno. To vec svi prepoznajemo,ali ono sto ne znamo je mozda i gore od celog ovog scenarija. Potpuno je neminovno da dodje do ekonomskog kolapsa ,do gladi ,do radioaktivnog zagadjenja, zagadjenja farmaceutskih industrija, zagadjenja  GMO hranom itotalnog klimatskog poremecanja. I sta onda vise da se dogodi da bi proglasili zvanicno SMAK SVETA? Ovo sve nije dovoljno?
Proslost. Ostace zauvek nerazjasnjeno veliko pitanje da li smo mogli da zaustavimo sve ovo? Da li smo i zbog cega svesno srljali u svoju propast? I da nikad ne mogu da prihvatim da nismo mogli uciniti bas nista???
A sto se tice popisa zemalja koje ce nestati ,pa nekako nije bas verovatan? Ali ko sam ja da  razumem svetsku politiku? To je igra u kojoj je sve bas sve moguce!
Vama jedino preostaje da se zabavite uz ovapredvidjanja u ovim danim akada nam opet uz "krvavi mesec" prete smakom sveta! Jer ako ovo sto svakodnevno dozivljavamo nije vec pocetak kraja ja onda ne znam sta je!!!!!

Нема коментара :

Постави коментар