субота, 26. септембар 2015.

'KRVAVI MESEC'

PREMA VESTIMA IZ MEDIJA  PONEDELJAK 28 SEPTEMBAR BICE NAJVAZNIJI DAN U ISTORIJI COVECANSTVA!
'KRVAVI MESEC' KOJI CE BITI TOTALNO POMRACEN ( DVE POJAVE U JEDNOJ)!
KONFERENCIJA ZA STAMPU OD VELIKOG ZNACAJA NASA CE PREDSTAVITI NAJNOVIJE OTKRICE NA MARSU!
JOS JEDNA KONFERENCIJA OTVORICE  ISPITIVANJA NA GROBNICI NEFERTITI KOJA DO SADA NISU RADJENA ?
Septembar najneobicniji mesec u godini, kome se zapravo nedaje pravo da bude drugaciji od ostalih (kao januar,decembar,juli).U septembru se dogadja Skolska nova godina, Crkvena nova godina i velike promene u prirodi. Mesec u septembru narocito krajem septembra prilizi najblize Zemlji i zbog direktnog stajanja izmedju Zemlje i Sunca dobija tu "krvavu boju", Kako je najblize vidimo ga kao najveceg  i najpunijeg u godini! A onda se on pomraci! Bice to zanimljiva noc.Ne propustajte! Sto se tice smaka sveta nisam ga stavila ni u naslov ali stvarno je vise dosadila ta najava.
Sto se tice NASE sa njom covek nikad nije nacisto. Uvek najavi nesto senzacionalno, naucno, zagolica mastu  a onda objavi samo delic svojih saznanja. Sto je za nas obecne smrtnike isto mnogo znaju oni to. Recimo u julu su objavili da Zemlja ima bliznakinju Kepler 452b (nebesko telo najslicnije nasoj planeti).A da li su pronasli dokaze o nekoj vrsti  zivota  ko zna? Tako da sem sto su nalazile najneverovatnije stvari na Marsu u koje totalno ne verujem jedino sto bi me iznenadilo to je da su doveli Marsovca? Mada kakvu tehnologiju imaju sto ga ne bi mogli napraviti?
Britanski arheolog NIKOLAS  RIVS dosao je do dokaza da je cuvena egipatska kraljica Nefertiti  sahranjena u grobnici svog pastorka Tutankamona. Ona je bila najznacajnija kraljica Egipta i sa svojim suprugom  ustanovila je kult Boga sunca i promovisala umetnost sasvim drugaciju  od one  do tada.Bas zbog svoje velike uloge u kraljevstvu smatra se da je ona nasledila titulu faraona te da se u njenoj grobnici krije vise blaga nego u Tutankamonovoj .Medjutim, grobnica do danas nije pronadjena.Ipak Rivs tvrdi da se Nefretitina grobnica nalazi unutar Tutankamonove iza nekog posebno oslikanog zida.Pa videcemo u ponedeljak.
BUDUCNOST. Citala sam ovih dana o prorocima i zaista sve vise verujem da sve ovo sto se sada dogadja ,vec se dogadjalo u nekom paralelnom svetu. Sto znaci da ta prorocanstva ustvari predstavljaju svedocenja ljudi koji su to doziveli. Zasto su nama njihove reci tajanstvene pa prvo moramo da ih desifrujemo ostaje misterija. Mada i tu ja vidim teoriju zavere da je to "prevodjenje" samo uskladjivanje sa kolicinom informacija koju treba da dobijemo. Onoga dana kad uspemo da uskladimo vreme  sa bilo kojim paralelnim univerzumom dozivecemo "dezavi" iliti gledacemo stvari koje su se dogadjale.To sto mi sad mislimo da imamo buducnost to su ustvari sve proslosti univerzuma (onog veceg u kome su svi ostali i kojim gospodari nebeski kompjuter).
Proslost. Znate pored Kleopatre koja je svima poznata i Nefertiti je bila pojam lepote za svoje vreme . I ime joj znaci Lepotica je stigla.Zanimljivo je kako su pored faraona kraljice uspevale da sprovode svoje zelje.I TO ZELJE USMERENE NA DIREKTNU VLADAVINU! KAKO SU ONE SVOJE IDEJE I ZELJE PRETVARALE U ZAPOVESTI A SAMIM TIM I U STVARNOST. SHVATATE LI VI USPEH NEFERTITI KOJA JE IZ KORENA PROMENILA DVE NAJVAZNIJE STVARI ZA LJUDE U CETRNESTOM VEKU PRE NOVE ERE RELIGIJU I UMETNOST?!
I tako ako nas ne ubije smak sveta i "krvavi mesec" pa prezivimo NASINE  lazi, i otkrijemo koliko bogatstvo je imala Nefertiti bicemo zadovoljni i srecni u nasem malom Univerzumu .
DO SLEDECE FRKE POZDRAV!

Нема коментара :

Постави коментар