субота, 19. септембар 2015.

ONI NE MISLE DA IH JE PREVISE

 ONI NE MISLE DA  IH JE PREVISE!  AJFON 6S I 6S PLUS! OPCIJA DISLAJK! WINDOVS 10!KINEZA NARAVNO IMA PREKO MILIJARDU I TRISTA PEDESET MILIONA ,ALI ONI I DALJE NE MISLE DA IH JE PREVISE! NAPROTIV ONI STIMULISU DONATORE SPERME!  MOGLI BI UMESTO DA TROSIMO TOLIKO NOVACA NA HRANJENJE PSIHICKI POREMECENIH LIKOVA U RIJILATIMA DA DAMO DONORIMA SPERME  NOVCANU NAKNADU ZA Vantelesnu OPLODNJU ( KOJA BI  MORALA BITI BESPLATNA) PA BI I NAS SRBA BILO VISE!
Nekoliko bolnica u Sangaju nudi cak 943 dolara za 17mg sperme sto je dovoljno da se kupi Ajfon  najnovije generacije 6S i 6S plus!Mozda Kinezi i ne moraju to da rade radi nataliteta vec zbog pomame za mobilnim telefonom koji izlazi u Kini 25 septembra! A opet uslov za davaoca i nije pretezak sem da je zdrav i visi od 165cm ( i da  izdrzi 48 dana  do sledeceg doniranja). Ne znam kakve bi mi uslove mogli da postavimo? Da bude zdrav, to je u redu i visina hajde nek bude, da bude mentalno zdrav sto je mozda najvaznije  i da za taj novac ne sme da kupi nista sto nije napisano na vauceru! Posto smo mi takav narod da bi to verovatno zloupotrebili.Kako sve vise ima slucajeva steriliteta, a vec smo najstarija nacija zar ne bi mogli da organizujemo doniranje sperme plus novcana naknada sa namenskim vaucerom, pa onda vantelesna oplodnja besplatna bracnim parovima koji odgovaraju po godinama i po mogucnostima za odgajanje deteta! Svima super zar ne? Ali mi nikad takve stvari ne radimo. Kod nas se sve daje dobrovoljno i krv i sperma i organi ( a onda to neko lepo prodaje) ! Mi smo humane budale, a oni su pametni i bogati!Non-stop apeluju na nasu humanost i mi uporno dajemo iako ni mi nemamo. Ovo mislim na migrante kojima mi Srbi najvise pomazemo! Jer smo bogati zar ne????
Opcija Dislajk - dugme koje ce biti protiv ,  (lajk je za)?  Ipak Fejsbuk nije mislio na pravo dugme koje ce podeliti milijardu korisnika na stavove za i protiv. Zapravo Cukenberg je zeleo da postavi opciju kojom se izrazava saucesce ili izvinjenje,zazaljenje, prosto empatija za neki dogodjaj. Naravno da nismo mogli da lajkujemo neke katastrofe i smrti.Takodje on smatra da ni opcija protiv ne bi bila dobro jer moze da se tumaci da si protiv te vesti ali i protiv onog koji je objavio tu vest. Zato bi on uveo opciju SORY -IZVINI za tvoju empatiju prema nekoj vesti! Slazem se! Koliko god je bilo nezgodno da izneses svoj stav dok je postojala samo opcija lajk - svidjanje toliko bi bilo pogresno da svemu mozes da izrazis ne svidjanje. Mozda cak i uvredljivo! Zato opcija izvini meni potpuno odgovara! Drustvena mreza ne treba da bude kao rekla kazala , a i za i protiv jer o ukusima se ne raspravlja ,a tuzne vesti se prate saosecanjem.
Windovs 10 je izasao u avgustu i ja sam cekala da vidim kako ce da se pokaze! Posle 8-ice koja je bila katastrofalna ,desetka je slicna i Windovsu 7 i XP-eu - sto znaci da je odlicna!Pa ako imate mogucnosti koristite je iako su vas upozorili da je izmisljena samo zato da vas bolje spijuniraju! Potpuno bez veze , jer NASA ima mogucnost spijuniranja nezavisno od nasih kompjutera sa sporim internetom .Cak ni preko najnovijih ajfona ,niti bilo koje tehnologije koju imamo u domovima. Zato opusteno jer iako svi znamo da nas boli uvo sto nas spijuniraju jer nemaju sta da vide zanimljivo, oni to rade samo iz njima znanih razloga ( kao i uvodjenje cipova 2017-te godine).Ovih dana na Fejsbuku postoji opcija za brisanje profila ili ne, nek me prate bas me briga., ne verujem u sve sto se prica i prelazim na Tviter. A sve zbog razloga sto skupljaju sve nase lajkove po sajtovima i Fejsbuku.Znaci ja verujem da su upitanju samo namenske reklame jer sve druge stvari o nama vec znaju i zato i necu da brisem svoj profil na Fejsbuku.
Buducnost. Sreca pa ce se uskoro napraviti ogromne banke sperme da bi se uopste sacuvao ljudski rod. To ce mozda biti i jedini nacin za razmnozavanje posle svih bolesti i zagadjenja koja nam sleduju u toku apokalipse.Nikad nisam mislila da cu videti komjutere,mobilne telefone, da cu prisustvovati doniranju sperme i organa. Kako vidim tehnologija nam je nezadrzivo usla u zivote u svaki segment nasih zivota! Pa, ne preostaje nista drugo nego da je prihvatimo pa kako nam bude!
Proslost. Radjale su se bebe bez pomoci nekoga sa strane, telefoniralo se samo u hitnim slucajevima, a kompjuteri su bili samo u firmama ( ne personalni kao sto sad imamo) nego oni veliki kao zid!I tada su nas spijunirali na svoje nacine, pa opet to nismo znali .I ono sto ja sve cesce kazem, mozda je i bolje ne znati mnogo toga!
BLAZENI BILI U NEZNANJU! NAVIJAM ZA DUFMENCE SORY, ZA WINDOVS 10 I NOVCANU NAKNADU ZA DONIRANJE SPERME!

Нема коментара :

Постави коментар