уторак, 1. септембар 2015.

POLAZAK U SKOLU

DANAS CE GORETI DRUSTVENE MREZE KAO I SVAKOG PRVOG SEPTEMBRA U GODINI! FEJSBUK JE MILIJARDU POSETILACA U TOKU 24 SATA  PRESAO VEC  24 AVGUSTA 2015-TE! DANAS CE SE POSTAVLJATI SELFIJI.MILFIJI,DILFIJI, INSTAGRAMI I OSTALE FOTKE SNIMLJENE I KAMEROM A NE SAMO MOBILNIM TELEFONOM!!!
Svako zeli da sacuva od zaborava pocetak nove skolske godine, pogotovo prvaci ili osnovne ili srednje skole! I ja imam te slike,alui u kutiji u ormanu gde su oz ostale slike od kojih su neke stare i 100 godina ( a izgledaju super),mozda cak i bolje od novijih.DANAS NE KACIM SLIKE SVOJE DECE JER SU ZAVRSILA SKOLU, A NAJMLADJA CERKA JE MATURANT. ZA MATURSKO VECE DONECE REGULARNE SLIKE ZA NASU KUTIJU!
Nikako nemojte misliti da zameram majkama koje su danas preplavile drustvene mreze sa slikama svoje dece! Naprotiv! Svima im zelim srecno i lepo skolovanje.
Ali, me malo ovi milfiji brinu, pogotovo kad sam procitala bukvalni prevod. Od englesko mother I` d  Like to Fuck MILF  dobijamo na srpskom otprilike majka koju bi j...o/ j...la! Milfi dakle oznacava fotke seksualno privlacnih majki ( ne mora da su nuzno majke) ali treba da su u malo zrelijim godinama! Od 30-te pa nadalje! Takodje ,DILFI  od Dad I`d Like to Fuck -  tata kog bi j...o /j....la oznacava atraktivne zrelije muskarce ( ne nuzno i prave oceve)!Tako da na ovaj suncani pretopli dan majke i ocevi u laganom odelu koje dosta otkriva posluzice za brdo melfija i delfija dok pomenuti majke i ocevi slikaju selfije svoje dece (ili se deca sama slikaju)!
Ponavljam opet da je super imati uspomene, ali malo mi se cini da se ovde ne radi o tipicno porodicnim uspomenama, nego o zabelezavanju  trenutaka, a narocito onih izmaklih kontroli - narocito mislim na uzbudjene majke kojima su ispadale grudi kao starletama dok su vezivale pertle na decijim patikama! Ima tu i slika u kojima seva donji ves dok majke iznose cvece za uciteljicu ,ili mokrih majica bez polivanja vodom (jednostavno mokre od znoja i uzbudjenja)! Pa kako da zameris lovcima ni MILFI-je?
Buducnost. Drustvene mreze ce se toliko rasiriti da ce se dnevno na njih logovati 3/4svetske populacije! Ne znam da li ce opstati selfi,milfi i dilfi, ali ce se covek do god postoji obavezno slikati na neki nacin i arhivirati opet na neki nacin svoje uspomene! Kako ce to zgledati? Verovatno ce hologrami malo pomrsiti konce obicnim fotkama,ale ne i nuzno! Volela bih da nikad hologrami ne potisnu prave fotke!
Proslost. Kad smo kod pravih fotki ,mislim da se ponovo vracaju u modu.Cak i crno bele fotografije! Mnogo ljudi danas je postalo nostalgicno za vremenom kada su fotografije bile jako bitne za coveka. Recimo u vremenu bez mobilnih, bez kompjutera, pisala su se pisma .Najveci izraz ljubavi bio je ako u pisamce voljenoj osobi ubacis svoju slicicu!Koliko je to bilo divno! Mnogo mi je zao sto se sad pomocu SKAJPA  mozes videti sa svakim na celoj planeti! Gde je tu ceznja  iscekivanje? Dva osecaja koja su zajedno sa romantikom otisla u penziju! A sto se tice seksi mama i tata ne  mogu da lazem! Uvek su bili na ceni! Ali ih nisu fotkali namenski , nego ako se zateknu na slicici sa svojim detetom. Mada sigurno ne u seksi pozama koje mogu da se "uhvate " jedino  mobilnim telefonom!
SRECAN POLAZAK U SKOLU PRVENSTVENO  DECI, A ONDA I NJIHOVIM MAMAMA  I TATAMA BILI SEKSI ILI NE!

Нема коментара :

Постави коментар