петак, 6. мај 2016.

'MONA LIZA' JE VANZEMALJAC?

LEONARDO DA VINCI! UVEK SE VRACAM TOJ TEMI! NEKAKO SAM SVE VISE SIGURNA DA SU ON I TESLA BILI VANZEMALJCI! TEORETICARI ZAVERA I DALJE TVRDE DA JE NA SLICI "MONA LIZE" VESTO SAKRIVENO VANZEMALJSKO BICE?!
Ta slika koja vec vekovima izaziva gomile nagadjanja pored toga KO JE UOPSTE NA SLICI, pa taj zagonenti osmeh zbog cega je? Pa, neki dokazi protiv katolicke crkve i pape! Sve to na jednoj slici. Mislim da ne postoji ni jedna slika od postanka covecanstva koja je toliko puta analizirana ,a nikad nije do kraja ispitana i nikad nije dokazana ni jedna teorija o njoj. Ta je slika nestajala, kopirana je milion puta i ne znam vise zaista cime ona toliko intrigira. Za mene je ona slika jedne zene iz XVI veka. Ali sta ako je Leonardo bio zaista vanzemaljac ? Sta li je hteo da da nam poruci ovom slikom? Da je on vanzemaljac! U redu! Ali mozda i za cinjenice i dokaze o postojanju vanzemaljaca koje i dan danas neki negiraju.Neke price u vezi Da Vincija vezane su i za njegove potomke, ali zadrzimo se na samom Leonardu. Bio je natprosecno inteligentan,neverovatno kreativan i ostvario je mnogo toga.Bio je upucen u mnoge oblasti ,a realno geniji su retko dobri u svemu?! I da, Leonardo je fascinatno znao  da u sva svoja dela sakrije poruke i sifre i to je svojevrsna potvrda  o njegovom poreklu.Mnogi teolozi tvrde da je Leonardo namerno sakrivao svoje tajne sifre u svoja dela te je tako u "Mona Lizu" sakrio veoma vazne religijske i istorijske cinjenice o postojanju vanzemaljaca  i njihovoj umesanosti u Rimokatolicku crkvu. Najnoviji snimak prikazuje vesto skrivenu vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, a mi mozemo samo da nagadjamo kakva je veza izmedju nje i Rimokatolicke crkve, kao i da li je to trag koji je hteo da nam ostavi Leonardo kako bi shvatili da je i on potomak neke vanzemaljske civilizacije?
I tako ! Kad god su u pitanju vanzemaljci svrstavamo se u dve kategorije - jedni veruju u njih ,drugi ne. Naravno ja sam u onoj grupi koja veruje da su u Svemiru postojale i jos postoje druge civilizacije. Postoji cak i neka jednacina koju je URADIO ASTRONOM FRENK DREJK  i koja pokusava da nam objasni varijabile koje bi omogucile komunikaciju sa ostalim civilizacijama u Svemiru.   Ipak nas ogranicavaju velike daljine u Svemiru i nesigurnosti oko racunanja vrmena sto ja stalno ponavljam kao papapgaj. I jos jedna zanimljivost . Nasa je civilizacija stara 10.000 godina po nasem racunanju vremena , a po Frenkovim varijabilama upravo toliko traju i ostale civilizacije. Sto znaci da je 10.000 godina okvirno vrme za trajanje neke civilizacije u Svemiru i da su do sada mnoge izumrle kao sto se i nama to upravo sprema. Nova civilizacija ce naravno kontaktirati komsije vanzemaljce kao sto je i nasa.  Zar nismo nasli na Zemlji a u Svemiru milion dokaza o postojanju drugih civilizacija sem nase. Sad druga je stvar sto mi to ne umemo da protumacimo!
MNOGO MI JE ZAO STO PRICU O VANZEMALJCIMA NE ZNAM KOMPLET. SVE JE U DOMENU PRICE NAZALOST. A ONI SU TU. POUZDANO TVRDIM! OD POCETKA NASEG POSTANKA NA PLANETI. I PRE ! JER ONI SU NAS "ZASEJALI" ZAR NE? ODAKLE SMO INACE TU!
 I SVA TA PUTOVANJA KROZ VREME JER KAKO BI TESLA I DA VINCI STIGLI OVDE I SVI TI "GENIJALCI" KOJI SU NAS NAUCILI MNOGO TOGA  U TEHNOLOGIJI I NAUCI SU DOKAZ DA ZIVOT POSTOJI I PRE NAS I SADA I POSLE NAS!
BOZE DA LI SAM I JA VANZEMALJAC?

Нема коментара :

Постави коментар