среда, 11. мај 2016.

TRENDOVI

TRENDOVI! SRECOM TE SE BRZO MENJAJU ! A IDU U RASPONU  OD SASVIM OK PA DO BOZE SACUVAJ! NEKO ZIVI ZA TO DA BUDE U TRENDU ( ODNOSI SE NA SVAKI ASPEKT ZIVOTA NE SAMO NA MODU) ,A NEKOGA JE BAS BRIGA - FURA SVOJ FAZON! ZLATNA SREDINA KAD JE TREND U PITANJU NE POSTOJI!
Prosle godine su se pojavili neki trendovi koji su srecom kao sto rekoh brzo prosli. Spomenucu ih da bi shvatili sta je uopste biti u trendu ili jednostavno BITI TRENDY!
Najuzasniji je bio onaj trik da se vakumom napumpaju usne! Po ugledu  na Kajli Dzener. Ako je neko od vas probao shvatio da usne koje se tako povecavaju izgledaju vise odvratno nego seksi!
U te glupe trendove spadaju i balon nokti. To je kad vam kod manikira ubrizgavaju tonu akrila da bi vam nokti izgledali kao baloni. Cemu? Ko zna? Jedna od mana je sto tako debelim prstima bez noktiju tesko mozes da kuckas po mobilnom ili da uradis selfi!
Prica o brushalterima je nesto drugo. Recimo ja sam pobornik ne nosenja brushaltera i to ne samo na Svetski dan borbe protiv karcinoma dojke nego uvek. Mnoge zene od proslog leta su odbacile brushaltere. Ovo mi je OK!
Secam se prosle godine su internet preplavile slike devojaka sa opasnim "suncanim tatuima". Ili slike  napravljene opekotinama! Boze , cija li je to bila ideja?
Ako zelite da za mesec dana u bikiniju  izgledate privlacno nemojte podleci trendu nosenja korseta jer to ozbiljno moze ugroziti vase zdravlje. Strucnjaci tvrde da se cak mogu pomeriti unutrasnji organi.
Osmeh koji je nazvan "riblje zevanje" zahvatio je devojke opsednute selfijem. Pojma nemam zasto jer ako znate o cemu pricam onda i znate kako ribe zevaju - seksi? Ma daj!
Najludji trend koji se provlaci i ove godine su "siske ispod miske"! Devojke su resile da ne ukalanjaju malje ispod pazuha! A ide se i ka potpunom odustajanju brijanja nogu i brkova ,kao i intimnih delova! Ovo je totalno grozno!
Da li ste shvatili sta je trend. A sada o dogodjaju koji ce se odrzati u Mariboru (Slovenija). Svake godine neki trend dobije veliku medijsku podrku. Pa se ove godine to desilo i trendu Fashion&Beauty Blogomanija koji ce imati konfernciju cak cetiri dana od 8-12 juna i to naravno u najtrendi hotelu!!! Sadrzina konferencije obuhvata nove tehnologije, drustvene mreze, analitiku, razvoj biznisa, preduzetnistvo i ekonomiju u XXI veku!
Evo sta kazu neki od ucesnika -sta je po njima trend? Trend je selfi ali i virtuelna realnost. IT startap kao i fesn instagram profil.Trend je i tinejdz jutjuber kao i sredovecni majstor u e-bankingu. Trendi su hipsteri, nutricionisti i zumba instruktori. Trendi je tviteras koji moze tacno da kaze sta je danas  trendi. Trend su i mudrolije sa Tvitera kao i Guglova analitika!
Trendova ima mnogo ali su narocito povezani sa modom i lepotom i narocito  je vazno  za  te korporacije da su uvek u trendu .
I TAKO CE SE U MARIBORU SKUPITI NAJVAZNIJI LJUDI OVOG REGIONA KOJI VODE RACUNA O RAZNIM TRENDOVIMA I POSLE  TIH KONFERENCIJA NISTA VISE NECE BITI ISTO.
KAO MUNJA INTERNETOM CE SE PROSIRITI  NEKI NOVI TRENDOVI KOJE CE OSOBE KOJE ZELE BITI U TRENDU ODMAH PRIHVATITI BILO DA SU LEPI ILI GLUPI!
TAKO JE TO KAD SU UPITANJU TRENDOVI.
OVIH DANA UMESTO GLUPIRANJA I BESPOTREBNE TRKE ZA TRENDOVIMA BOLJE JE U BEOGRADU A IU DRUGIM MESTIMA SRBIJE OBICI MUZEJE!
TRADICIONALNO PRICAM O TOME JER JE TO NESTO ZAISTA TRENDI ZA MENE I JA TO NE PROPUSTAM. OVE GODINE 10 DANA CE MUZEJI BITI OTVORENI ZA BESPLATNE OBILASKE! FENOMENALNO ! UMESTO JEDNE NOCI MUZEJA TU JE 10 DANA I 10 NOCI!
PA DA TO NIJE TRENDI! KULTURA MORA UVEK DA BUDE ONO STO JE TRENDI!

Нема коментара :

Постави коментар