уторак, 10. мај 2016.

LJUDI IMAJU NATPRIRODNE MOCI

LJUDI  IMAJU NATPRIRODNE MOCI ODUVEK! ALI NARAVNO NE ZNAJU DA IH KORISTE! SECATE SE PRICE O HIRI- COVEKU KOJI ZIVI "HRANECI" SE ISKLJUCIVO SUNCEVOM SVETLOSCU?NASA JE SVOJ TIM STRUCNJAKA POSLALA U PENSILVANIJU GDE SU STO DANA 24 SATA POSMATRALI HIRU! COVEK JE NARAVNO PIO MALO VODE ILI MLEKA U TIH 24 SATA I NISTA VISE! TAKO DA JE I ZVANICNO POTVRDJENO DA HIRA ZIVI SAMO OD SUNCEVE SVETLOSTI!
Kad smo kod sunceve svetlosti postoji jos jedna nadljudska osobina poznata kao "suncarenje"! I poznata je jos od vremena Maja i Inka ,Egipcana, Tibetanaca, Indijaca, Asteka koji su je koristili. Sta se dobija suncarenjem sem sto poboljsava opste zdravlje? To sto pruza nadprirodne sposobnosti  poput napredne telepatije i mogucnosti zivota bez hrane? Dakle prateci protokol suncarenja mozete biti i na vise mesta u isto vreme! Zar svi to ne pozelimo toliko puta u toku dana?
Suncarenje je stroga praksa postepenog navikavanja ociju na sunceve zrake. I to pocevsi od momenta kad je UV zracenje najslabije ( svitanje i zalazak Sunca) pa sve ka momentu kad je Sunce u zenitu! Sprovodi se najvise sat vremena da se ne bi ostetio vid! Morate biti bosi i stajati na zemlji ili pesku. Pocinjete sa 10 sekundi prvi dan i tako svaki dan povecavate za 10 sekundi.
Nikolaj Dolgoroki iz Ukrajine je suncar. On vec 12 godina opstaje samo na Suncevoj energiji. Suncari tvrde da se posle devet meseci suncarenja ne oseca vise potreba za hranom nakon maksimalnih 44 minuta gledanja u Sunce. Ili da prevedemo : posle devet meseci dovoljno je da hodoate oko 45 minuta po suncu , po zemlji ili pesku i tako se punite energijom!
Suncarenje se jos naziva HRM fenomem po prvom suncaru cije je ispitivanje odobrila i potvrdila ko drugi nego NASA. Rec je naravno o coveku po  imenu Hira Ratan Manekeu !Evo koje objasnjenje imaju naucnici u vezi ovog procesa kojim se sticu natprirodne moci.Tokom prva tri meseca suncevi zraci prodiru kroz oci i pune hipotalamusni trakt ( to je put od zadnjeg dela retine do mozga). Mozak vremenom postane aktiviran energijom koju dobija od sunca. Medjutim, naucnici smatraju da iako glad vremenom nestaje prirodno ipak treba u prvim mesecima uzimati malo hrane dok glad ne nestane prirodnim putem. Vremenom takodje dolazi do porasta samopouzdanja i rasta pozitivnosti. Do kraja treceg meseca gledanje u Sunce je 15 minuta. Studije su pokazale da u tom periodu Sunce "izvlaci" lose osobine iz coveka i zamenjuje ih dobrim osobinama.  Bes. strah, ljubomora i pozuda nestaju! Mislim, ne znam da li je pozuda losa? Od treceg do sestog meseca nestaju fizicke bolesti! Vreme gledanja u Sunce 30 minuta.  Nauka kaze da se u tih 30 minuta  vide sve  boje Sunca, a da je svaka bolest povezana sa nedostatkom neke boje. Bolest jetre je recimo povezana sa nedostatkom zelene boje, a bolesti  srca nedostatkom zute boje.
 Nakon sest meseci fizicki deo tela je sredjen i krece se na usavrsavanje uma. Nakon 7,5 meseci (35 minuta gledanja u Sunce ) potpuno nestaje potreba za hranom i sva energija koja je potrebna telu dobija se suncarenjem. Ipak nakon devet meseci i dostignutih 45 minuta suncarenja treba se okrenuti zemlji jer je mozak tada potpuno napunjen i prestaje potreba za suncarenjem. Sto ne znaci da treba da prekinu da hodaju bosi po zemlji- to se nastavlja ali se ne treba gledati u Sunce. Samo 45 minuta setnje po zemlji svaki dan da bi se aktivirala epifiza.
Postoje i profesionalni suncari koji tvrde da je svaki prst na nozi povezan sa radom neke zlezde. Tako je nozni palac povezan sa epidizom ,a ostali  prsti sa  hipofizom, hipotalamusom, talamusom i amigdalom. Hodanjem po zemlji suncari stvaraju neko magnetno polje oko tela koje puni mozak i celo telo energijom. Upravo aktiviranje epifize omogucava pomenute nadljudske sposobnosti poput telepatije ,teleportacije i zivot bez hrane u smislu koju poznaje ljudska vrsta.
IPAK NE POKUSAVAJTE SUNCARENJE NA SVOJU RUKU JER VAM GLEDANJE DIREKTNO U SUNCE MOZE OSTETITI RETINU ALI AKO SE PROCES SUNCARENJA SPROVODI STRIKTNO PO PRAVILIMA DO OSTECENJA NECE DOCI!
DOK NE STEKNETE NATPRIRODNE MOCI DRZITE SE HOOPONOPONO HAVAJSKE TEHNIKE ( PISLA SAM VEC O TOME) KOJA SE SASTOJI OD PONAVLJANJA CETIRI RECENICE ZBOG KOJIH CETE SE OSETITI BOLJE I ISPUNJENI POZITIVNOM ENERGIJOM. ISTO JE POTREBNO HODATI BOS PO ZEMLJI I IZGOVARATI : ZAO MI JE!
                                                                                             MOLIM TE, OPROSTI MI !
                                                                                             VOLIM TE!
                                                                                             HVALA TI!
NE ZNAM STA BI SE DOGODILO DA SPOJIMO HOPOPNOPONO  I SUNCARENJE! PA POSTALIBI TOLIKO BOLJI DA TO NIJE NORMALNO! IZBACILI BI SVU NEGATIVNU ENERGIJU, ISPUNILI BI SE POZITIVNOM ENERGIJOM NE BI NAM TREBALA OVA ZAGADJENA HRANA I VODA KOJA NAS UBIJA ( VODA?) .DOBILI BI NATPRIRODNE MOCI!
PA DA TO NE OPISUJEM KIBORGA, ROBOTA ILI VANZEMALJCA? ZASTO JE ONDA COVEK OVAKAV KAD BI MOGAO DA BUDE SAVRSEN! DA NE PATI NI ON NI OKOLINA!

Нема коментара :

Постави коментар