среда, 28. децембар 2016.

MISA PISA

MISA PISA! ZENSKI CASOPISI! MUSKI CASOPISI! DA LI SMES DETETU DA SE OBRACAS SA CERKO ILI SINE? RADJAJU DA NE BI RADILE,  NE RADJAJU JER SU KURVE!
Realno Jutjuber Oskar TBrand  snimio je video u kome je otkrio ruznu stranu specijalizovanih  zenskih casopisa ( casopisa samo za zene),jedan ima cak 426 strana i tezi 1,5kg,a drugi ima 244 strane i tezi 0,42, a onda je iscepao sve strane sa reklamama brendova. Od 426  iscepao je cak 364 strane,   sto je 85%, a od 244 iscepao je 158 strana  sto je 65%.Prvi magazin za zene imale su Francuskinje. I od tih prvih samo modnih casopisa nastali su zenski casopisi koji su u stvari samo katalozi. to je marketing direktno usmeren na zene po principu : nisi dovoljno dobra,nesto nije u redu sa tobom,zapravo mnogo toga nije u redu s tobom, nisi dovoljno pametna, ona je lepsa od tebe...Cilj im je da zena oseca neadekvatno i lose. Da oseca krivicu i sram i depresiju vec posle nekoliko strana. Zna se nastavak. Odlazak u kupovinu ili u salon lepote sve po katalogu... Cak i ponasanje. Sto je mozda i najgore.  Saveti tipa : 10 stvari koje muskarci obozavaju kod zena, 6 lekcija za zavodjenje,7 stvari koje najvise  uzbudjuju muskarce kod zena, 5 muskih fantazija...   Ti  saveti koji' iskacu ' u zenskim casopisima u vidu kvizova ili anketa ili cak po recima psihijatara i doktora zapravo nikako nisu oblik ponasanja koji treba da usvojite. Svako je individualna licnost, drzite se vi svojih osecanja kad su u pitanju partnerski odnosi. Samo iskljucivo od zavisi kako cete se postaviti u vezi. Ne uzimajte te savete zdravo za gotovo. Mogu vam se  "obiti o glavu".
Zatim ti su casopisi puni slika manekenki do 25 godina koje su bar decimetar, dva vislje od vas i toliko kilograma lakse ,naravno i godina.
Ni muski casopisi nisu nista bolje stivo za muskarce. I tu ima reklama i slika savrsenih zena i muskaraca.  Zatim tri stvari koje muskarce najvise privlace, uspeh ( novac) kola, i oruzje. Ne mislite valjda da ih kupuju zbog slika golih zena? To imaju u svakom casopisu i svugde gde se okrenes!I oni tu u anketamai kvizovima i raznim pricama dobijaju savete kako da se ponasaju prema zenama i posle se cude kad ne uspe,ali i dalje citaju i veruju. Kao i zene!
Sad dolazimo do onoga zbog cega i pisem ovaj tgekst. Do odnosa polova koji postoje od kad i postoje ljudi. Dakle, zene i muskarci. Oduvek je tako bilo. Sada u zadnje vreme imamo transrodne osobe, koje su i muskarci i zene i razne podele koje  pre nikada nisu postojale. I necu da se pravim da razumem. Ne smeta mi . Nek svako zivi kako hoce. Covek na to ima pravo. Medjutim, druga me je stvar potpuno  "zakovala"!
Radi se  o tome  da su neki pametnjakovici poceli da zloupotrebljavaju decu. Zbog mogucnosti da neka deca zive u gej brakovima u skole se uvodi definicija osnovne porodice da nju mogu da cine otac ( musko) ,majka ( zensko) ili otac i majka oboje muskarci ili zene?! I zbog toga ni deca ne smeju strogo da se usmeravaju da budu zene ili muskarci to jest ne smes detetu da govoris cero tatina, sine mamin! Uzas. Nekom detetu u Australiji su odobrili promenu pola sa 5 godina! Uzas!
Ne kazem da transrodne osobe nemaju prava, ali  oni treba da shvate da su manjina i da ne treba da svima ostalima nabijaju na nos svoju transrodnost kao da je to neki najbolji trend. Kreativni centar je objavio knjigu za edukaciju predskolaca u kojoj je ponudjeno vise od dva osnovna pola? A, do nedavno zene nisu imale ni pravo glasa. Upravo sada kada su zene stekle ravnopravnost u svakom smislu ( jer rade na svim vrstama poslova -pa i u rudniku) dolazi do zloupotrebe. Nekome jednostavno smeta da zene budu na najvisim funkcijama  u preduzecima i u politickom zivotu. I dalje se forsira uskracivanje prava zeni da sama odluci kada i koliko ce da radja. Cak i pretnje o gubitku posla i karijere. I to sve zarad straha da zene ne postanu mocne kao muskarci svih prethodnih vekova.
IPAK, ZENE SU POSTALE MOCNE I MUSKARCI TO MORAJU DA PRIHVATE! ZATIM, ZA MENE POSTOJE SAMO MUSKI I ZENSKI POL, TO JEST SAMO SIN ILI CERKA! I PODELA NA DVA OSNOVNA POLA MORA DA POSTOJI! ALI ZATO NE MORATE DA CITATE SPECIJALIZOVANE CASOPISE ZA ZENE ILI MUSKARCE! TO NIKOM DOBRO NIJE DONELO!
DECA KAD ODRASTU I POZELE DA PROMENE POL NEKA TO I URADE! A NE RODITELJI DOK SU MALI DA IM ISPIRAJU MOZAK! HEJ DETE OD 5 GODINA HOCE PROMENU POLA????










































Нема коментара :

Постави коментар