понедељак, 26. децембар 2016.

NOVI SAD, GREH,MARIJA TEREZIJA, PRINCEZE ASFALTA

NOVI SAD, GREH, MARIJA TEREZIJA, PRINCEZE BEOGRADSKOG ASFALTA DEVEDESETIH, ELITNA PROSTITUCIJA I ONA ZA BUREK I JOGURT, ,SREDNJOSKOLKE, PAKAO ROBINJA....
Nije samo Novi Sad, ali uznemirujuce je koliko je taj grad postao grad greha. Sve  lose vesti zadnjih godina ukljucuju taj grad.Skandali svih vrsta, kriminal, maloletnicka delikvencija, elitna i ona druga prostitucija. Da se vratim na moj omiljeni lik Mariju Tereziju. Ona jeste donela mnogo toga dobrog Novom Sadu ( njegovu autonomiju 1. februara 1748-me godine, obavezno obrazovanje i autopsiju) ali kao da je ostavila trag greha vekovima unapred. Znamo da je ona svoje ljubavnike uzimala iz garde svake noci i ujutru ih ubijala kao bogomoljka. Da li je to zaista ostavilo tako neizbrisiv trag na ovaj grad.
da pogledamo ispovest jedne elitne prostituke iz Novog Sada. Ona tvrdi da se prostitucijom pocnu baviti srednjoskolke ( nazalost neke i ranije). Pocinju tako sto se okupljaju na mestima gde izlaze uspesni cetrdesetogodisnjaci. I na pocetku uzimaju samo poklone ,ne i novac. To je u stvari inacinacija elitne prostitucije. Sledece je vrbovanje sponzora koji placa stan i dzeparac studentkinji.da bi se doslo do sponzora mora se postati animir dama ili hostesa po klubovima u koje  izlazi  imucnija klijentela. Tu je i poslovna pratnja, a i starlete koje vidjamo po medijima. I na kraju tu su agencije ,posrednici koje nude posao u Daubaiju i slicnim egzoticnim destinacijama ( za modele naravno). Te mlade Novosadjanke ne mogu da odole izazovu i krecu na put cesto bez povratka. Da, nudi se 100 dolara po satu za modele u Dubaiju- pa ko da odoli? Mnogo ste filmova gledali i procitali mnogo informacija na ovu temu. Ja jednostavno ne mogu da pisem o svim stradanjima jadnih zena. Toliko surovosti i ponizenja ne moze da se opise recima. Nekima uspe da se izvuku (vrlo retko) pogotovu kad su tako daleko. Neke koje tako zive u svom gradu misle samo na novac. Elitna prostitucija nije nista bolja od one za burek i jogurt. Jezivo je samo sto su devojke ( devojcice) sve mladje. I sto nazalost smatraju da je to jedini nacin da zarade za oblacenje ili cak hranu. One "elitne" su vrlo pohlepne i ne prezaju ni od cega. Jednostavno, radice bilo sta da bi dosle do luksuznog zivota. Spavace sa bilo kim , ucenjivace, radice i najbizarnije stvari. Za njih je jedino novac vazan. Moral, prave vrednosti, normalan zivot  njima nista ne znaci. Samo novac.  Kako se osecaju podvodaci jadnih devojcica i mladih zena? Ko zna? Ali ,da li je  moguce (pisala sam vec o tome) da u Novom Sadu devojcice od 12-13 godina "prodaju" svoje telo da bi se prehranile? Ne zelim da verujem u to? Mada , uzasna istina svaki dan nadje put do mene.
Kako bi nazvali devojke koje su sa losim mocima bile takodje zarad novca? Prostituke, elitne prostitutke,sponzoruse, starlete... Svejedno! Devedestih  Beograd je bio grad kriminala. Losi momci nisu prezali da zarade brzu lovu baveci se raznim vrstama kriminala. A pratile su ih devojke naravno.
Ne znam uopste zasto pisem o njima ali nekako mi je potpuno nejasno zasto su devojke padale na lose momke. I Ceca na Arkana i Maja Lukovic na Legiju, Goca Bozinovska  na Sijana,  i Sasa Krajnc na Ljubu Zemunca ( mada je on meni potpuno kralj u odnosu na ostale). Mada nije odelela ni Giskinom zagrljaju,a ni
Darku Asaninu i Danielu  Isle,ovicu koji je bio "ljubav njenog zivota". Sada ih posecuje na groblju. Ona je prezivela! Tu je i Valentina Lindo najlepsa Beogrdjanka devedesetih koja je "pala" na Combea- Ljubisu Linda koji je zajedno sa Zarubicom proizvodio sinteticku drogu. Bilo je tu jos devojaka koje su zivele uz moto devededestih : Zivi brzo umri mlad i obogati se lako!
NE SHVATAM KAKO SE DEVOJCIMA, DEVOJKAMA SVIDI OVAKAV NACIN ZARADJIVANJA,ALI SMATRAM DA SVE TO IMA VEZE I SA STANJEM U DRUSTVU. MADA JE PROSTITUCIJA NAJSTARIJI ZANAT NA SVETU NIKADA NIJE BILA U OVAKVOM OBLIKU. OD GOSPODARICE DO ROBINJE!
MARIJA TEREZIJA ,NOVI SAD, GREH!
BEOGRAD, PODZEMLJE ,GREH!
NEVINOST I MORAL SU USTUKNULI PRED GREHOM! BOZE CUVAJ NAS!

Нема коментара :

Постави коментар