недеља, 7. октобар 2018.

HITLER I TEORIJE ZAVERE

HITLER I TEORIJE ZVERE IDU JEDNO S DRUGIM. STA DA SE RADI? PA HAJDE JOS MALO DA TEORIJETISEMO! HITLEROVO ZVONO, CUDNE LETILICE I NARAVNO ROZVEL! VANZEMALJCI?
Hitler je naručio da se u Sovinim planinama  koje se danas nalaze u Poljskoj izgradi najstrašnjije oružje osvete (Vundervafe).Uređaj je imao sposobnost da putuje kroz vreme i posedovao je antigravitacione sposobnosti, a nekoliko nacističkih naučnika je umrlo tokom testiranja.
Dok su se saveznici krajem rata približavali, uređaj nazvan Zvono je prebačen u Južnu Ameriku.Otuda valjda i Mengele i mnogi dugi bas tamo?! Tako bar tvrde teoretičari zavere koji svoje informacije baziraju na izjavama SS oficira Jakova Sporenberga.
Njemu se za ratne zločine sudilo u Poljskoj, gde je on i izneo ove neverovatne informacije.
Prema njegovim rečima zbog prikrivanja postojanja Zvona, ubijeno je 60 inženjera, naučnika i tehničara. Zvono je bilo široko 2,7, a visoko 4,5 metara i kada je bilo u pogonu čilo je neobično zujanje.Istraživač Igor Vitkovski tvrdi da je aktivno zvono emitovalo polje energije širine 200 metara, a ko bi se našao unutar njega umro bi. Po njegovm rečima mašina je mogla da emituje slike iz prošlosti. Hitler je navodno pred kraj rata poslao Zvono u Južnu Ameriku gde se još nalazi. Drugi tvrde da je već odavno u posedu SAD ili u tajnoj nacističkoj bazi na Antarktiku.
A sada o Rozvelu naravno. U pitanju je letilica po imenu "Zvono" 12 metara visoka  i 3 metara siroka, koja je projektovana u nacistickoj Nemackoj,nakon cega je u Americi dodatno razvijena. Price o ovom avionu cesto su se pojavljivale u literaturi o NLO, a Diskaveri kanal je 2008 emitovao emisiju "Macisticka NLO zavera".
Nisu bili vanzemaljci nego Hitler! Nepoznati leteći objekat (NLO) koji se 1947. godine srušio u Rozvelu, u Novom Meksiku, nije bio vanzemaljska letelica, niti su u njemu bili "mali zeleni" već avion po nazivu "Zvono", a reč je o letelici koju su razvili nacisti!
Misterija tog NLO-a opisana je u nemačkom dokumentarcu, za koji se postavlja pitanje da li će ikada "ugledati svetslost dana".

U filmu su otkriveni detalji koji navode na tu pomisao. Evidentno je da se pre 67 godina na nebu iznad Novog Meksika pojavila nekakva svetlost, ali niko do sada nije utvrdio šta je to zapravo bilo.Ovaj film nam govori da je u pitanju letelica 12 metara visoka i 3 metara široka, stvorena od nacističke Nemačke, nakon čega je SAD dodatno razvila. Priče o avionu "Zvono" su se pojavljivale često u literaturi o NLO, a Diskaveri kanal je 2008. godine emitovao emisiju "Nacistička NLO zavera".
Emisija se fokusira na nemačkog inžinjera, Džozefa Andreas Epa, koji je navodno radio na projektu stvaranja NLO letelice.Ukoliko je "Zvono" ono što se zapravo srušilo u Rozvel 1947. godine, onda su priče očevidaca bile netačne. Ovo nije prvi put da dolazi do poistovećivanja nacističkog aviona i NLO objekta.
Pa, prvo je bio Hitler koji je saradjivao sa vanzemaljcima i koji su mu otkrili mnoge tajne u vezi i letilica za Svemir, ali i genetskog inzinjeringa i mnoge druge. Onda je po dogovoru sa amerikancima projekat prebacen u Ameriku jer se Hitler u Evropi "raspao". Pa su onda Ameri nastavili sto u Juznoj Americi (Mengele), sto u ostalim delovima Amerike da saradjuju sa vanzemaljcima u mnogim oblastima. To su priznali i mnogi Americki predsednici! Dok se svetske sile utrkuju koja će biti prva koja će ponovo stupiti na Mesec, a kasnije i na Mars, teortičari zavere smatraju da SAD dobiti tu trku. Korisnici programa Gugl Ert veruju da su dokaz našli u Novom Meksiku. Da bi stvar bila još misterioznija, dve trouglaste letelice su pronađene u blizini baze Holoman.Sad ostaje jos samo pitanje sta je to u Novom Meksiku? Da nije negde tu baza vanzemaljaca?
Upravo ova baza je bila istaknuta u poznatom dokumentarnom filmu iz 1974. godine kao mesto gde se odigravaju susreti sa vanzemaljcima. Štaviše, tvrdi se da se u ovoj bazi koristi znanje vanzemaljaca kako bi se napravila tehnologija za odlazak u svemir. Oni koji su pronašli ovaj brod, prvobitno nisu mogli da odrede tačne koordinate letelica, pa su to uspeli da urade tek naknadno."Deluje kao letelica, ali veoma napredna jer nema stajni trap", kaže se u opisu videa i dodaje kako se veruje da je i oblik letelice vanzemaljskog porekla. 1947-1974?Previse slucajnosti, koje mozda to i nisu?
KAKO GOD. JA ZAISTA SUMNJAM U TO DA SVE NAPREDNE TEHNOLOGIJE DOLAZE OD VANZEMALJACA KOJE REALNO NIJE BRIGE DA LI IH U POSED DAJU GENIJIMA (NIKOLA TELA) ILI LUDIM NACISTIMA (HITLER) ILI PREPOTENTIM AMRIKANCIMA (VLADARIMA SVETA)! I DA NIKAKO NE ZABORAVIMO CINJENICU DA JE "SA NEBA" HITLER IMAO POMOC VANZEMALJACA (ILI BOGA) A SA ZEMLJE VATIKANA!!!!

Нема коментара :

Постави коментар