недеља, 30. август 2015.

PANSEKSUALCI

DA NIJE MAJLI SAJRUS NE BIH SAZNALA DVE VRLO VAZNE STVARI: DA POSTOJE PANSEKSUALCI I DA SMO ZAISTA NA KRAJU OVE CIVILIZACIJE! KO SU PANSEKSUALCI? OSOBE KOJE MOGU DA UZIVAJU U SEKSUALNIM AKTIVNOSTIMA SA  MUSKARCIMA, ZENAMA, TRANSRODNIM OSOBAMA, ANDROGINIM OSOBAMA, RODNO NEOPREDELJENIM OSOBAMA! DA SAMO MALO POJASNIM !Panseksualci zele SEKS SA SVIMA,ZA RAZLIKU OD GREJSEKSUALACA KOJI NE ZELE SEKS NI SA KIM. Grejseksualci zele kontakt su drugom osobom i ljubljenje, mazenje,neznosti ali ne i seks. Ipak ovde cemo o onima koji zele seks sa istim ili razlicitim polom!
Poslednjih godina ne postoji vise samo vekovna podela na muskarce i zene! Sto znaci da mozete da se izjasnite kao zena, muskarac, i zena i muskarac i nijedno od ta dva! To je transrodnost! Androgina osoba nije obican hemafrodit ( oba pola u jednom telu) ,to je u novije vreme osoba koja se po spoljnom izgledu razlikuje od nacina oblacenja do ponasanja potpuno drugacijeg  od stereotipa vezanim za neki pol! Ne nisu to travestiti koji se namerno oblace da iskazu svoje neslaganje sa polom koji imaju! Androgine osobe to rade nesvesno!
Da ne bih sirila temu ,jer je ljudska seksualnost vrlo komplikovana. Od obicnih veza do veza sa  zivotinjama biljkama i stvarima ! Zato se zadrzimo samo oko najvaznije stvari u celoj prici - a to je POL! Predpostavimo da je zbog mogucnosti nastavka ljudske vrste, odredjeno da se veze stvaraju iskljucivo na relaciji muskarac zena! Medjuti, posle seksualne revolucije davnih 60-tih godina proslog veka, pocelo je sasvim javno da se govori o vezama izmedju istog pola, o ljudima koji imaju oba pola u sebi i o ljudima koji su jednostavno rodno neopredeljeni to jest bespolni. Ako vec i vrapci na grani znaju da seks ne upraznjavamo samo onda kad zelimo bebu jasno je da je  nekim ljudima za uzivanje potrebno nesto drugo!. Tako ,zarad uzivanja nastaju veze izmedju svih ovih pomenutih polova! Necu da ulazim uopste u bilo kakve komentare  tipa da li je to normalno ili nije zato sto smo dosli u situaciju u kojoj mnogo toga nije normalno, pa opet se dogadja svaki dan pred nasim ocima! Nekako smo svi postali imuni i ne primecujemo vise takve stvari.Nekada bi se toliko sokirali kad bi videli ljude drugacije od nas ili kad bi culi price o njegovom seksualnom zivotu. Sada vise ne! Ogulali   (ova rec nema veze sa guglom) smo na slike golih starleta,na slike seksa pred kamerama u rijaliti sou programima, ogulali smo na Majli Sajrus i njene provokativne nastupe. Da li to znaci da nas vise nista ne moze iznenaditi? Nemojte biti tako sigurni! Sprema se jos iznenadjenja!
Buducnost. Kako ovaj tekst ima i neke elemente predvidjaja sta bi moglo da se desi na kraju ove civilizacije,onda da vam ispricam sta ja mislim da ce se desiti! Kako ljudi vise nemaju vremena za ozbiljne veze jer ih trka za novcem melje za uzivanje ostaje malo vremena. Da bi se izgradio dobar odnos izmedju muskarca i zene potrebno je vreme, a njega nema! Onda se krece u razne alternative. Od samozadovoljavanja do biranja slucajnih partnera ZA SEKS ZA JEDNU NOC. NIKOME NA CELU NE PISE KAKVA JE  OSOBA I KAKVA SU MU SEKSUALNA OPREDELJENJA! Sto znaci da mozete doci u kontakt sa svim navedenim osobama! I opet bih se zaustavila na osobe,ali ne mogu. Smatram da ce doci vreme kad ce na ovoj planeti ziveti mnoga bica koja nisu ljudi. Pa, onda je mozda vreme da se naviknemo a na jos razlicitije seksualne veze! Tako ce se ljudska vrsta "pariti" sa bog zna kakvim vrstama radi "uzivanja" u seksu. Za pravljenje beba postojace drugi nacini ( vantelesna oplodnja mozda samo u labaratoriji bez ucesca roditelja, ili kloniranje ili ko zna kakve sve tehnologije ce postojati! A kada se desi da bude vise tih drugaciji veza od ovih koje sad postoje - nestace ova civilizacija i pocece druga!
Proslost. Sigurno su oduvek  postojale osobe iz gore navedenog teksta.Ali to se mnogo krilo. Ni najblizi nisu znali za seksualna opredeljenja neke osobe! Mada, opet necu da verujem da ih je postojalo toliko kao sada. Mozda ih je i tolika prica o tome naterela da misle da su i oni takve osobe, a mozda i nisu! Mozda su to osobe koje bi bile sasvim kao i drugi da ih ne bombarduju pricama o seksualnim slobodama! U redu! Neko se zaista rodi sa pogresnim polom!  Ili desi se da u jednoj osobi postoji dva ravnopravna pola .To prihvatam jer imam podrsku u medicini. Medjutim ,ostale razne varijante koje se desavaju najvise pod uticajem medija, pod uticajem zelje da budete drugaciji,da budete slavni makar i na taj nacin! To ne prihvatam! LJUDSKA SEKSUALNOST TREBA DA OSTANE INTIMNA! A NE DA SE NJOME MANIPULISE! A OSOBE KOJE SU ZAISTA SA PROBLEMOM   RODNE  NEOPREDELJENOSTI TREBA DA POTRAZE MEDICINSKU POMOC! JER SADA JE VRLO LAKO PROMENITI POL I OPREDELITI SE DA BUDES ILI MUSKLARAC I LI ZENA! JEDNOSTAVNO ZAR NE?

Нема коментара :

Постави коментар