субота, 15. август 2015.

ZENE SU BOLJI BLOGERI

ZENE CINE 77% SVIH BLOGERA, A RUSKINJA TROL BOT JE ISPRICALA NEVEROVATNU PRICU! ZASTO SU ZENE TAKO REVNOSNE KADA SU U PITANJU TEKSTOVI / BLOGOVI? ZATO STO SU ONE SVET OKO SEBE UVEK BOLJE OPAZALE IA KAPIRALE! MUSKARCI NEMAU VREMENA OD IGRANJA IGRICA MOCI!
Prvo bih napisala o jednoj kategoriji koja je potpuno razlicita od pravih blogerki jer prave blogorke iznose SAMO SVOJE MISLJENJE! To su trol bot blogorke koje moraju darade za fabriku narucenih misljenja! Mi pisemo iz vecne zelje da pokazemo da izene i imaju svoje misljenje O SVIM TEMAMA  a ove zene pisu za novac O NJIHOVIM TEMAMA I TO ONO STO ONI TRAZE A NE STA ONE MISLE!
Dobro,kriza opravdava mnogo toga, vreme tehnologije jos vise opravdava nalazenje posla na internetu! Mnogo zena danas opet ne radi jer smo i danas diskriminisane ( sva bolje  placena mesta idu muskarcima, a prve smo na listi za "odstrel" - otkaz ,ako radjamo dete ili smo presle 45-tu godinu). Tako da prelistavamo sve poslove, a narocito one koji mogu da  se rade od kuce (uz gajenje dece i obavljanje kucnih poslova). Na zalost o srpskim trol botovima (zenama) ne znam mnogo, samo se jedan mladic sad skoro "ispovedao" kako je mislio da ce bar zaraditi mnogo novca kad je "prodao dusu" jednoj stranci, a ispalo je da se vrlo jeftino prodao! Mada, realno koja je cena toga da pises javno tudje misljenje koje uzgred totalno nije tvoje?
Jedna Ruskinja je tako nasla posao na internetu!LJudmila Savcuk iz Sankt Peterburga dobila je zadatak iz Kremlja  da siri propisane komentare o nekim temama!Obzirom da je profesionalna novinarka shvatila je vrlo brzo da nije ostecena samo za platu (koju nije dobijala, ni ugovor o radu koji nije ni potpisala),nego da treba  da strepi iza svoj zivot! LJudmila tvrdi da izraz fabrika botova nije preteran, jer na poslu na kome je radila bilo je toliko ljudi ( ogromna poslovna zgrada na cetiri sprata i sve kancelarije pune) koji su u momentu  proizvodili komentare,postove,slike,video snimke...Kod kuce su osnivali svoje grupe na drustvenim mrezama , pisali su svoje blogove, chatovali i uopste MORALI  biti aktivni!Kada je prestala da radi drznula se pa ih je tuzila i dobila je proces! Javno su na sudu priznali da postoje i isplatili su joj zaradu! Ali obzirom da to  nikako nije trebalo da dodje u javnost sad sa pravom strepi za zivot!
Buducnost. Stalno pricam o tome da nije uzalud ovolika digitalizacija .Preko digitalnih televizora na osnovu programa koji gledamo rade nase psiholoske profile. Na internetu preko Vindovsa 10 ( koji je uzgred bio besplatan - znamo li zasto?) omoguceno je pracenje aktivnosti svakog ko se uloguje (moglo je i pre ali se ovaj vindovs znatno poboljsao u smislu spijunaze)! Mobilni su i tako samo GP sistemi kojima prate nase kretanje! Botovi na drustvenim mrezama nas smisljeno provociraju ubacujuci cesto potpuno izmisljene vesti, a zarad misljenja isprovociranog naroda! Tako da ce pravo olaksanje nastati tek onda kada prestanemo da osecamo  i da se "palimo" ko sibice! Ne, ne krivim ja narod! Taman posla! U moru informacija ko zna sta je istina, a sta laz! Pa i ja nekad verovatno u potrazi za zanimljivom temom prenesem nehoticno neku laz. Medjutim, na svaku temu dam SVOJ LICNI KOMENTAR te tako smatram da je na kraju svaki moj blog istinit jer iako to o cemu pisem mozda ne postoji, moje misljenje na tu temu zaista postoji!
Proslost. Da se mi vratimo na sam pocetak ovog bloga!  U celokupnoj ljudskoj  istoriji zene su bile te koje vise zapazaju sta se oko njih dogadja. A kad to nisu radile radi svog opstanka ,to je bilo najcesce radi opstanka svoje dece! Da bi zastitile svoju porodicu zene su shvatile da moraju mnogo vise da budu informisane. Zato su se "bacile" na internet skupljajuci sve informacije koje su po njihpovom misljenju vazne da bi svoju porodicu "provele" najbezbednije kroz ove tokove savremenog zivota koji ima milion opasnosti. Muskarci su uvek gledali samo politiku i sport oslanjajuci se na to da zene vodjene svojom intuicijom ( a sada i svojom obavescenoscu) voditi racuna o porodici. Pa iako sada postoje zene na svim poslovima koji su nekada bili samo za muskarce, iako rade po ceo dan zene svoj instikt za ocuvanje porodice nikad nisu izgubile! Muskarci sada takodje ostaju bez posla, ali umesto da internet upotrebe za citanje i sirenje informacija (pisanje blogova), oni radje igraju igrice i gledaju TV!
TAKO DRAGI MUSKARCI NE ZAMERITE SVOJIM ZENAMA KOJE  PO VASEM MISLJENJU PROVODE I PREVISE VREMENA NA INTERNETU ( osim ako su zaista 'zavisnice' pa su zapustile porodicu)! ONE TO RADE ZBOG DECE I PORODICE! JER ZENE IMAJU MOC DA BOLJE OPAZAJU (UZ POMOC INTUICIJE NARAVNO) I TAKO LAKSE I BRZE VIDE OPASNOST!
A AKO STE U OCAJNOJ FINANSIJSKOJ SITUACIJI NEMOJTE PADATI NA PRICU O NEKOM VELIKOM NOVCU  KOJI CETE ZARADITI KAO TROL BOT! SAMO CETE IZBRUKATI I SEBE I SVOJU PORODICU!

Нема коментара :

Постави коментар