четвртак, 31. јануар 2019.

I MALI ZELENI ZELE HRANU SA ZEMLJE

VANZEMALJCI CE OD NAS PRAVITI KONZERVE - FILM "POSEBAN TRETMAN". MI CEMO SA MESECA UVOZITI RUDU - VEST U NOVINAMA! PUT U SVEMIR STVARA PROMENE NA MOZGU- PRE ILI POSLE RUDE I KONZERVI?
Evropska svemirska agencija (ESA) planira da počne sa iskopavanjem ruda na Mesecu do 2025. godine. ESA je zato potpisala ugovor s proizvođačem raketa Ariane, koji bi trebalo da obuči i pripremi misiju za vađenje regolita, Mesečevog kamena. Mesecev kamen se nalazi na Zemlji i odavno se koristi.Regolit (grčki: „stena prekrivač") je rastresiti sloj heterogenog materijala koji prekriva čvrstu stenu. Regolit je prisutan na Zemlji, Mesecu, nekim asteroidima, i drugim planetama.
Regolit prekriva celu Mesečevu površinu do dubine od najmanje tri i po metra i mogao bi da se preradi kako bi se dobio kiseonik, voda i potrebno gorivo.
Mnoge svemirske agencije veruju da je iskopavanje ruda na Mesecu ključno za uspostavljanje stalnih lunarnih baza ili kolonija.Upotreba svemirskih resursa može biti ključ održivog lunarnog istraživanja i ova studija je deo sveobuhvatnog plana ESA-e da Evropu učini partnerom u tom istraživanju . ArianeGroup, evropski konzorcijum za svemirska istraživanja i razvoj raketa, objavio je da u misiju neće biti uključeno slanje ljudi na Mesec, nego robotske opreme.
U lečenju kristalima, Mesečev kamen se koristi da bi smirio odgovore na stres i da bi osoba mogla da izbegne preteranu reakciju u nepredviđenim životnim okolnostima. On donosi nadu, pojačava ženstvenu energiju, osetljivost, intuiciju i psihičke sposobnosti onoga koji ga nosi. Takođe se kaže da donosi jaku energiju izobilja u život.
To je kamen koji štiti, naročito tokom porođaja, trudnoće i putovanja po moru, okeanu. On smiruje, odbacuje sve vrste emocionalnog stresa. Njegov uticaj je povezan sa ljubavlju, tačnije sa svim vrstama ljubavi.
U fizičkom smislu, Mesečev kamen može pomoći kod problema sa hipofizom, digestivnim sistemom, gojaznošću, zadržavanjem tečnosti, hormonskim ženskim problemima. Svakako, ovde treba imati na umu da je lekovitost kristala više povezana sa spiritualnom podrškom, nego sa tradicionalnim načinom lečenja zdravstvenih problema.
Mesečev kamen mnogi zovu i ženski kamen zbog povezanosti mesečevih ciklusa sa ženskim hormonskim i reproduktivnim sistemom. Zapravo, Mesečev kamen poštuje božansku stranu svake žene. On pomaže ženama, ali i muškarcima da se dobro snalaze sa svojom nežnijom, ženstvenijom ili jin stranom duše.
Skeniranje mozga astronauta pre i posle leta u svemir, otkrilo je promene koje su tipično povezane sa dugoročnim procesima kao što je starenje, uključujući pogoršanje u područjima koja su odgovorna za kretanje i obradu senzornih informacija.
Rezultati, međutim, takođe ukazuju na to da se mozak astronauta može prilagoditi ovim promenama tokom vremena. Znamo da se tečnost u organizumu u svemiru pomera ka glavi. Kada vidite fotografije i video snimke astronauta, njihova lica često izgledaju natečeno, jer gravitacija ne vuče tečnosti nazad u telo.Ovi efekti gravitacije se ne održavaju samo na površini. Prema novoj studiji, svemirski let direktno utiče na belu materiju mozga u regionima koji kontrolišu kretanje i procesiraju senzorne informacije.
Na sreću, naučnici se slažu da bi ovakvo stanje moglo da se povuče nekoliko nedelja po povratku na Zemlju. Ipak, neke promene mogu da traju i mesecima. Da bi dalje pratili ove poremećaje, tim lekara će nastaviti da skenira mozak astronauta i do 6 meseci po povratku iz svemira.
Rezultati ovog istraživanja nisu važni samo za naučnike i astronaute već i za buduće turiste u svemir, naročito s obzirom da su neaktivni stilovi života postali uobičajeni.
"Po povratku na Zemlju, astronautovo telo ne šalje onoliko senzornih inputa u mozak" napominju istraživači.Svi imamo više i manje sedeći način života, primećuje profesorka, ali kaže da to nije isto što i efekti na udove u svemiru."Ali, ako ležimo i ne koristimo svoja tela, da li bi to moglo da utiče i na puteve bele materije u mozgu? To je još jedan Još jedan razlog više da imamo aktivniji način života" zaključila je ona. 
Sta moze iz svega ovoga da se zakljuci? Vanzemaljci dolaze oduvek na Zemlju jer su je oni i naselili.Za njih smo mesto za nabavku hrane, ali i  ispitivanje celokupnog nacina zivota ljudi. Samo je pitanje dana kada ce nas pretvoriti u konzerve, jer od nas malo toga mogu da nauce. Suprotno misljenju da mi treba da idemo na Mesec ( na kome je nama najbliza Svemirska stanica naseljena vanzemaljcima) da bi uzimali od njih rude, treba da se fokusiramo na iskopavanje rude i ostalih resursa sa kopna i mora i okeana.
Sto se tice promena na mozgu - one se svakako ne nalaze samo na astronautima, nego i na ostalim putnicima kroz vreme, posetiocima iz ostalih Univerzuma i slicno. Da nije tako mnoga znanja ne bi ni postojala. Da hoce vanzemaljci bi odavno uspostavili komunikaciju i  medjuplanetarni saobracaj.
ZAKLJUCAK. VRLO JE MOGUCE PRE PONOVNOG ILI PRVOG PUTA NA MESEC DA BUDE INVAZIJA  NA ZEMLJU JER SU MOZDA I MALI ZELENI POTROSILI SVOJE RESURSE PA VAPE ZA HRANOM. I TO STO PRE DOK SE NE UNISTIMO GMO PROIZVODIMA I POSTANEMO NEUKUSNI ILI CAK OTROVNI! MESECEVOG KAMENA KAZE VIKIPEDIJA  IMA NA ZEMLJI, ZASTO ONDA ICI UOPSTE NA MESEC. A STO SE TICE MOZGA KOJI SMO ISPITALI JEDVA 10% NE TREBA MNOGO BRINUTI. SVAKODNEVNO GA TRENIRAMO, VISE NEGO OSTALE DELOVE TELA, TE MOZE MNOGO I DA PODNESE1 OPUSTENO!

 

Нема коментара :

Постави коментар