петак, 20. септембар 2019.

APOKALIPSA, BOGATASI, SKLONISTA I NARAVNO BIL GEJTS! 439 SKLONISTA ZA BOGATASE! ILUMINATI ZNAJU KAO I UVEK KAKO DA SACUVAJU BOGATASE! A ZA SIROMASNE APOKALIPSA ZNACI  SIGURNU SMRT U KORIST BOGATASA. JER KOME TREBAJU SIROMASNI!
Apokalipsa je naziv posljednje knjige Svetog pisma, koja se prevodi kao Knjiga Otkrovenja, a govori nadahnuto o smaku sveta.A gde se skloniti od III svetskog rata, pandemije bolesti ,pada asteroida ili cega vec nego   u skloniste! Pretnja globalnim uništenjem mnogima se čini verovatnom kao što je bilo mnogo puta u prošlosti ali današnja skloništa napravljena po najvišim standardima dosta se razlikuju od onih iz 20. veka.
Jedna od kompanija je i Vivos koju je osnovao Robert Vicino, preduzetnik iz sveta nekretnina koji gradi i upravlja skloništima vrhunskog dizajna širom sveta.
“Skloništa u prošlosti nisu bila udobna. Bila su siva, metalna, poput broda ili nekog drugog vojnog objekta. A činjenica je da čovečanstvo ne može dugotrajno preživeti u takvom spartanskom, pustom okruženju”, objasnio je Vicino za CNN.
Pripadnici svetske elite poput Bila Gejtsa (za kog se šuška kako ima bunkere na svakom od svojih poseda) odabrali suda dizajniraju svoja skloništa.
Generalni direktor teksaške kompanije Rising S Company, Geri Linč, još je 2016. rekao kako je interes za visoko luksuznim podzemnim bunkerima narastao za 700 odsto u poređenju sa godinom pre, dok je generalna prodaja porasla za 300 odsto od poslednjih američkih predsedničkih izbora.I dok neki preferiraju da budu sami, drugima je zanimljivije apokalipsu preživljavati u zajednici koja nudi iskustvo sličnije životu u ‘stvarnom svetu’.
Većina od njih uključuje prehrambene namirnice za godinu dana ili više i imaju hidroponske vrtove. Dizajneri razvoja također rade na tome da kreiraju zajednice s članovima upoznatim s raznim veštinama potrebnim za dugotrajno preživljavanje, od lekara pa do učitelja, piše CNN.
Vicino kaže kako je Vivos rasprodao svoja skloništa za zajednice u poslednjih nekoliko nedelja. Jedan od njih, Vivos xPoing nalazi se u Južnoj Dakoti i sastoji se od 575 vojnih bunkera koji su pre bili magacini municije.
 Samo postrojenje biće opremljeno kao maleni grad, imaće i pozorište, učionice, vrtove, kliniku, spa i teretanu. Za one koji traže još više luksuza, kompanija nudi i Vivos Europa One, jedinicu predstavljenu kao “moderna Nojeva barka” u bivšem skladištu vojne opreme u Nemačkoj.Preferirate li ipak preživljavati apokalipsu sami ili u društvu porodice i pomno odabrane manje količine rodbine ili prijatelja, Opidum je možda najbolje rešenje. Nalazi se u Češkoj, a opisan je kao “najveći milijarderski bunker na svetu”.
Korisnik društvene mreže Imgur napisao je post koji je ubrzo obrisan, u kojem se predstavio kao bivši član tajnog društva Iluminata, a njegova objava ubrzo se našla i u svetskim medijima.
"Godinama sam živeo u skladu sa uverenjima, motivima i akcijama Iluminata, ali u poslednje vreme bilo mi je stvarno previše i morao sam da prekinem svoj sveti ugovor", započeo je svoju ispovest u kojoj tvrdi da je bio regrutovan kao 19-godišnjak, a da je nakon 47 godina morao da izađe iz Iluminata.
Ovaj neidentifikovani izvor obelodanio je da su se istorijske ličnosti poput Lava Trockog, Abrahama Linkolna i Sadama Huseina za vreme konfllikta upravo sakrivali u odajama tajnog društva.
 "U svetu postoji 439 bunkera, a sve ih kontrolišu i održavaju iluminati. Najveći je u Sao Paulu u Brazilu, a u njega može da stane 5.000 ljudi koji bi unutra mogli da prežive 10 godina. Bio sam u njemu i veći je nego što iko može da zamisli. U slučaju globalnog nuklearnog rata, prirodne ili bilo kakve druge velike katastrofe, 5.000 najbogatijih i najmoćnijih individualaca u njemu će potražiti spas", tvrdi on.
Ustvari i on verovatno samo zna za taj broj sklonista.
SVI SMO ODAVNO SVESNI DA JE SIROTINJA SAMO BALAST ZA DRUSTVO. DRUGO JE PITANJE ZASTO JE ODNOS SIROTINJE I BOGATASA TAKAV ( MISLIM U BROJKAMA - BOGATASA"SACICA" SREDNJA KLASA VISE NE POSTOJI ,A SVE OSTALO SIROTINJA). ZAMISLITE DA POSTOJE SKLANISTA ZA SIROTINJU PA MAKAR I ONA SIVA UZASNA? KOLIKO BI IH TREBALO? LAKO JE ZA BOGATE KAD IH MALO IMA. A  I NIJE RED DA SE 'JADNICI' PATE U NEKAKVIM HLADNIM I METALNIM  SKLONISTIMA. KAKO CE BEZ LUKSUZA DOK PREZIVLJAVAJU APOKALIPSU? JER ONI CE PREZIVETI! I BIL GEJTS! MOJ OMILJENI LIK KOJI BI STANOVNISTVO SVEO NA TIH 5000 SUTRA DA MOZE!
ILUMINATI TAKODJE BEZ LUKSUZA NE MOGU ZATO SU VALJDA I 'PROSVETLJENI', 'LUCONOSE'! JER ZNAJU!
MI SIROTINJA NISTA NE ZNAMO IAKO MISLIMO DA SMO  USVETU TEHNOLOGIJE IZUZETNO INFORMISANI! PA NEKA I BOLJE. KAD UDARI TAJ ASTEROID NEMA NAS I GOTOVO. CEMU BRIGA UNAPRED?




Нема коментара :

Постави коментар