недеља, 19. јун 2016.

KAKO I ZA KOGA SE UDATI?

KAKO I ZA KOGA SE UDATI? BIVSI MOMCI I DEVOJKE SU NAJGORA BICA NA PLANETI! UDATI SE MORAS JER NIKADA NECE PRESTATI DA TE PITAJU ZASTO SE NISI UDALA? NIJE VALJDA DA TE NIKO NIJE HTEO? IMA I SLUCAJEVA KAD SE DEVOJKE UDAJU SAMO DABI MOGLE DA SE RAZVEDU I POKAZU DOKAZ DA SU BILE UDAVANE?! IZABRATI U DANASNJE VRME BUDUCEG MUZA JE HOROR! MOZDA NEKOLIKO SAVETA NE BI BILO NA ODMET:-
Udati se za najboljeg druga je jedna od najboljih opcija. Ko bi  ti inace u sred noci  doneo sladoled i slusao sve tvoje gluposti? Ko bi sedeo s tobom satima i cutao, a ti se osetila spokojno? Koga toliko volis da bi za njega sve ucinila i on za tebe naravno? Takav bi trebao da bude brak. Pun ljubavi ,postovanja i poverenja. Ali seks  sa ortakom - BLJAK! Romanticno vece i ljubljenje na mesecini sa svojim najboljim drugom - jednostavno ne ide! Zato ostaje samo nada da cete naci nekog kao svog najboljeg druga, da ce biti romantican i da ce ljubljenje i seks sa njim izazivati zemljotres!
Druga opcija je jos bolja u smislu resavanja svih problema pa i finansijskih. Zivimo u strasno vreme i svi zelimo da zivimo recimo u Americi i Kanadi i ostvarimo svoj san. Udati se za stranca sa americkim pasosem koji je uz to dobar i radi u drzavnoj sluzbi - pun pogodak. Za povoljnu sumu novca na internetu je bogata ponuda pozeljnih muzeva. Vi posredniku pare, on vama muza i zelenu kartu. Kad vam jednom upadne "sekira u med" i obogatite se prosetajte i Holivudom. Ponekad se i ustinite da shvatite da je sve java a ne san i da vam je sto puta bolje nego da ste ovde nezaposleni i kod roditelja. Plus - vi unapred vec cinite nesto i za svoju nerodjenu decu koja kad se rode tamo negde imaju vise sanse da postanu poznati i priznati nego ovde.
Treca opcija je najteza ,a zvuci kao lak zadatak. Buduci muz treba da bude normalna osoba. Normalna osoba - sta bi to bilo?Biti normalan ima svoja surova pravila.Mogla bih ja sad da nabrajam: da je lep ali ne previse, da je bogat ali ne previse, da je zaposlen ,da ima svoj stan, da nije neke nacionalnosti koja se ne uklapa u moju okolinu (znate na sta mislim), da nije crnac (mada se i oni dobro kotiraju zadnjih godina i postaju uobicajeni muzevi nasih devojaka), jednostavno da se uklapa o standarde o normalnosti. Takvog naci ovih dana je 1:1 000 000!
Opcija udaja samo radi koristi dobila je neki potpuno drugaciji znacaj da je skoro podrzavam. Nije udaja za bogatasa samo za  sponzoruse ili starlete . Naprotiv danasnjim devojkama je izlaz iz pakla. Recimo devojka ima diplomu menadzera ili uopste diplomu fakulteta koju jos nije podigla jer nema novca za taj trosak. Roditelji ne rade, ona ne radi u kuci se jedva ima za hleb. najbolje sto moze dajoj se desi da joj neki lik sa vrlo malo obrazovanja postane sef  i dere se na nju sto ne prolazi dovoljno brzo izmedju stolova punih pijanih gostiju. Ali ona  mora cutke  da trpi  jer se od neceg ziveti mora. I sad dodje neki bogat muskarac kome se svidi i koji posle upoznavanja shvati koja je ona biser bacen medju svinje i ponudi joj brak. Da li ona treba da ga odbije i nastavi da zivi "dostajnstveno siromasno"?
Udaja za lepog ,mladog  i pametnog momka uvek je u opticaju. Pa cak i kad je siromasan. Ili upravo tad. Ili zasto bas tad. Pazite se devojke, lepota i mladost prolaze ,a ako niste sto posto sigurni u njegov koeficijent inteligencije bolje propustite tu priliku.
I na kraju da zakljucim . Uvek vam je dobitna kombinacija da se udate za nekog ko vas voli i koga vi volite, ali da poseduje i sve kvalitete prethodno navedene. Nemoguca misija. Zato i jeste sve manje brakova! samo ljubav nije vise dovoljna.
Kada prodje brak ili neka duza veza oboje se osecaju povredjeno i besno. A to radja razne vrste osvete ,sto tajne (samo za njegove oci) sto javne preko drustvenih mreza. A ogovaranje preraste u  tomove prica o njegovim manama. Kako te mane "isplivaju" tek posle raskida ko zna, ali ja sam se odusevila sta se sve naslo na listi mana bivsih muzeva ili momaka.
Naravno prevara je broj jedan u razlozima koji su i dovoli do kraja veze. Zatim zato sto je nezaposlen . devojke se zale da momci sve lagodnije prihvataju cinjenicu da ne rade i da zive kod svojih devojaka na njihov racun naravno. E pa momci kad-tad im to dosadi,a onda letite napolje. Treca mana zbog kojih devojke  i zene rasturaju brakove i veze jeste seks. Ne verujete. Odavno su prosla vremena kad su devojke zbog sramote cutale ako nisu zadovoljene i zadovoljne u seksu. Sada boga mi morate dobro da pazite sta radite.  Nemojte ni da se usudite da seks samo otaljavate ,narocito ako vam je  stalo do devojke ili zene. Ni da se usudite. Svu svoju energiju i koncentraciju usmerite da njoj bude lepo - ona ce to i te kako umeti da ceni ali i da nagradi. I nikada, ama bas nikada ne komentarisite njen izgled, a po cenu zivota ni izgled njenih prijateljica, vasih koleginica, poznanica, prolaznica!
TESKO JE UDATI SE, A OSTATI U BRAKU JE JOS TEZE!

Нема коментара :

Постави коментар