четвртак, 2. јун 2016.

PAD MORALA

PAD MORALA NAJAVLJUJE KRAJ CIVILIZACIJE. ORGIJANJE NIJE SRUSILO SAMO RIMSKO CARSTVO .KOLEKTIVNI DRUSTVENI SEKS IMALI SU I SLOVENI! U REDU, VODJENJE LJUBAVI, SEKS, INTIMNI ODNOSI, SEKSUALNI NAGON STVORENI SU SA PRVOBITNOM NAMENOM - A TO JE PRODUZAVANJE VRSTE.
Naravno covek je osecajno i socijalno bice te je da bi zadovoljio svoj nagon koji je toliko snazan kao i onaj za odrzavanje zivota kad moras da jedes i pijes vodu shvatio da u tome moze i da uziva. Ne sporim to je potpuno u redu. I lepo je i korisno i pruza osecaj bliskosti. Medjutim, ponekad se otme kontroli. I tada nastaju devijantna ponasanja kao sto je silovanje ili pedofilija. Seksualne radnice su od toga napravile posao - prodaju svoje telo. Oduvek postoje seksualne fantazije o seksu sa dve ili vise osoba od jednom. Ne treba sad to toliko kritikovati .Sve dokle ne ugrozava necije dostojanstvo i slobodu. Ali tu su se stvari ozbiljno izmakle kontroli. Mladi sve vise na zurkama pod uticajem alkohola i droge pristaju na orgije koje bi postidele i Kaligulu. Ne spada u temu ali sam samo htela da napomenem da se odnos prema alkoholo i nekim drogama toliko promenio da konzumiranje istog stavljaju na nivo pomenute hrane i vode to jest osnovnih  potreba to jest na nesto st se "normalno"  uzima. A i moral je drasticno popustio bas zbog njegovog pada u celokupnom drustvu. Ako na svim medijima promovisu slobodan seks, uzimanje alkohola i prihvatanje da se popularnost i moc postizu upravo bludnim radnjama ,cime onda vaspitavamo decu. Iskljucivo time da posto zivimo u potrasckom drustvu do novca treba dolaziti kriminalom ili  pruzanjem seksualnih usluga ( za novac naravno). I pojavile su se sponzoruse, starlete ili vec sta. Devojke bez dostojanstva i morala. Momci ne zaostaju mnogo za njima, ali se  bar ne eksponiraju toliko u javnosti. I tako mi milenijalce optuzujemo da su porsnuli jer menjaju partnere nevidjenom brzinom i rade "nenormalne" stvari u seksu. Ali od koga su to mogli da vide i nauce? Zar orgijanje ne postoji hiljadam godina? Evo na primer  u Kini 2005-te godine bile su najvece orgije modernog doba kada su u nekom preuredjenom skladustu 500 muskaraca i zena  sekualno divljali . A mi ne shvatamo sta je sa nasom decom i zasto se tko ponasaju. Pa moraju da ne bi odudarali od drugih. Naterali smo ih da se prilagode.
A sada da se vratimo malo u proslost. U Rim naravno. Neron i Kaligula nisu bili nista prema Tiberiju koji je bio najveci perverznjak svih vremena.  Na ostrvu Kapri napravio j sebi mesto gde je dovodio mladice koje je "obucavao" jos kao decake da ga zadovoljavaju.
Ljubljenje na javnom mestu  je smatrano  veoma nepristojnim ,medjutim "sparivanje" na sred ulice nije bilo nista neobicno. Kao i golotinja.
Rimljani su bili prvi koji su koristili afrodizijake od bilja i etericna ulja. Zanimljivo je da su i gladijatori bili osim borbi  u Areni bili zaduzeni da pruzaju seksualne usluge  klijenteli  na dvoru. Kako su o njima pricali kao velikim umetnicima u seksu pratile su ih "grupi devojke" i bukvalno im se bacale u narucje.
Analni seks bio je veoma rasprostranjen i zbog zastite od trudnoce. A nekada je bio i kazna za preljubnike?!
Da se vratimo na orgije. Svi ste u filmovima gledali kako se posle obilnih gozbi i mnogo alkohola verovatno idroge gola tela valjaju po podu u strasnom zagrljaju. I nije se gledalo ko je kog pola. Naravno , tu se odigravalo pravo parenje na nivou nizih bica (zivotinja) suprotno svim moralnim principima i drustvenim normama.
Orgije su se kod Srba pojavile  u seoskim skupinama vranjskog podrucja. Najcesce su se odigravale kao deo ritualna na svadbenim proslavama.  U tim svadbenim bahanalijama nije se gledalo ko je s kim imao seks ali su po pravilu muskarci obescacivali mlade devojke!
I na kraju da se podsetimo orgija iz 60-tih i 70-tih godina koje su upraznjavali mladi iz HIPI pokreta koji je nastao zbog borbe za seksualne slobode i slobodnu ljubav i protiv ratova ( ali to nije iz ove price a bas je dobra ideja).
Danas su se orgije ponovo pojavile u savremenom drustvu ( ne racunamo africka plemena i narode koje zive van ovakve civilizacije). Uz pomoc novca i stimulansa (alkohola i droge) ljudi svih starosnih doba srljaju u sekualne odnose sa vise cesto nepoznatih osoba. Pomenula sam skoro da su u Srbiji napravili rulet smrti koji sa Ruskim ruletom ima samo jednu slicnost - smrt. I dok te tamo ubija metak ovde te ubija partner zarazen HIV-om.
PROPALO JE RIMSKO CARSTVO I MNOGA CARSTVA DO SADA. DA LI ZBOG ORGIJA ILI NE NIJE NI VAZNO. STA JE ONDA VAZNO? DA NIJE NORMALNO IMATI SEKS SA SVIMA. DA NIJE NORMALNO RADJATI DETE SA BLISKIM RODJAKOM JER TO DOVODI DO GENETSKIH POREMECAJA. NIJE NORMALNO U VEKU SA TOLIKO SMRTONOSNIH BOLESTI RAZMENJIVATI TECNOSTI SA SVAKIM. NIJE NORMALAN SEKS KOJI RUSI NECIJE DOSTOJANSTVO. NIJE NORMALNO DRUSTVO U KOME SU PRAVE VREDNOSTI PROSLOST.  NIJE NORMALNO "PARITI SE" VEC TREBA VODITI LJUBAV!
SEKS JE DOBAR! TREBA UZIVATI U SEKSU! JA SAM PRVI ZAGOVORNIK TOGA DA SE DECA TREBAJU RADJATI ISKLJUCIVO NA TAJ NACIN! ALI SAM TAKODJE PROTIV OVOG UZASNOG DEGRADIRANJA COVEKA U SVAKOM SMISLU!
PA NEK PROPADNE I OVA CIVILIZACIJA! MOZDA JE KRAJNJE VREME!

Нема коментара :

Постави коментар