субота, 4. јун 2016.

VESTICE

VRLO ZANIMLJIVO!  PRICA O VESTICAMA I ZAKONU KOJIM SE PREKINUO  NJIHOV PROGON NAJCITANIJI JE TEKST. IAKO JE PRICA  JOS OD JUNA 2014-TE NE PRODJE DAN DA JE NEKO  NE CITA! NOC VESTICA, 8 MART ,DAN MAJKI ,JER SU ZENE ZASLUZILE DA SE SLAVE PA MAKAR I KAO VESTICE
A sta je jedan momak utvrdio o devojkama posle "iskustva" od 30-tak sastanaka? Ono sto muskarci znaju vec vekovima. Da je zene nemoguce razumeti. Pa, ipak do nekih saznanja je dosao koja bi mozda mogla malo da pomognu u razotkrivanju zenskih misterija.
Devojke su pametne i "provale" svaku glupost koju mladici pokusaju da im "serviraju". Nekad vam to odmah pokazu ,a nekad mudro cute do momenta kad vam se ipak to "obije o glavu"! Takodje, vi mislite da ste zasluzni u igri zavodjenja ako ste je osvojili. Naprotiv ona je "progutala" sve vase trikove i gluposti jer joj se svidjate i sve dok je zadovoljna je u redu, zato momci nema opustanja u vezi! Tako da je sigurno da ce te devojka ostaviti ako je ne upoznajes sa svojim prijateljima ( to znaci da je  krijes), ne odgovaras joj odmah na poruke, ne zoves je pravim imenom nego ( beba, slatkis ili vec kako), pustas je da placa racune, non stop  kuckas po telefonu, ne pricas nista o sebi, nikad ne pristajes na dogovore koji su dalje od sledecih dva sata, ne podnosis njene drugarice i slicno.
Devojkama je slatko ako ste malo nervozni ,ako se osecate nelagodno na prvom sastanku. Budite dyhoviti i slobodno opusteni pa makar bili i malo smotani. Devojke vole ako ste iskreni .Kad smo kod iskrenosti ,devojci moras reci kosi zapravo ista zelis. Tvoj zivot je postojao i pre nje. Slobodno joj ispricaj nesto iz proslosti. Ako je "prava" vise ce te ceniti. Naravno ako te uhvati ulazi zna se - veza je gotova.
Kao sto si ti spreman da iskreno pricas o proslosti tako shvati da je i ona zivela pre tebe. Moras da prihvatis njenu proslost, njenu porodicu (ovo je narocito vazno) i prijatelje. Ako ne mozes onda nista od veze.
Takodje, ne veruj u price da su dzentlmeni i romantika davno prosle price. Nauci nesto iz  bon- tona  (pravilnik o ponasanju) i cesto joj govori kako lepo izgleda jer se spremala za tebe.
A sada nesto iz zenskog ugla sto bi mozda malo razotkrilo misteriju zvanu zene.
Recimo, zene se nikad ne odricu ljubavnih uspomena. Nemojte da vas to cini ljubomornim i nesigurnim. Te porukice, pisamca, cvetici ili vec sta sluze samo da joj pruze osecaj da je bila voljena u momentima kad joj to zafali . Veza sa "bivsim" ne postoji ni u kakvom drugom smislu.
Zene cesto krive muskarce za probleme u vezi, retko ce priznati svoju krivicu. Takve su i to morate prihvatiti.
Zene "robuju" svom izgledu. One cine svakakve stvari da bi vama bile lepe i pozeljne. Nikada ih nemojte raskrinkati u smislu da nadjete neke stvarcice koje one koriste daleko od vasih ociju. Mozda pojaseve za utezanje ( nekada su zene nosile zicane korsete), razne pomadice ili vec ko zna sta. One to rade zbog vas i nemojte im nikad pokazati da znate njihovu tajnu.
Takodje su nevidjeni hakeri i znaju  sve sto imate na mobilnom telefonu i kompjuteru. Kako? Pa prosto ste zaboravni i opusteni ,zaboravite da se odjavite ili da obrisete nesto sto nije za njene oci.
Zene vole poklone i zaista nije u pitanju neki skup poklon jednom godisnje. Fora je u cestim znacima paznje. Sto vise puta u toku meseca poklonite svojoj dragoj neke sitnice. Paznja i zahvalnost sa njene strane nece izostati.
Zene su velike sanjalice, takodje uzivaju da pevaju i igraju. Ispostujte to iako ih nije bas lepo slusati i gledati.Mislim na one koje nemaju bas sluha i osecaja za ritam. Ne mogu sve biti pevacke i igracke zvezde. Sto se tice njihove sklonosti ka mastanju i potrebom da ostvaruju neke svoje snove pazljivo ih slusajte mozda ih bolje razumete.
Kada su neraspolezene i besne ili iskaljuju svoj bes na stvarima ili se dugo, dugo, tusiraju. A onda se do besvesti gledaju uogledalo dok ne povrate samopuzdanje.  Kupovina je jos jedan nacin da se oraspoloze i opuste. Mogu sate i sate da provedu u sopingu.  Ne uskracujte joj to nikako. I dobro obratite paznju kad se vrati, pazljivo pregledajte sve sto je kupila. I to iz jednog prostog razloga. Ako to ne uradite ona ce svu novu odecu proglasavati za 'stare krpice".
I da . One dame koje vidjate "napiltrane" cesto su vrlo neuredne u kucnom izdanju.
NE ZNAM KOLIKO JE OVAJ POST BIO PRIMEREN OBZIROM DA SAM HTELA PO MILIONITI PUT DA ODAM POCAST SAVREMENOJ ZENI KOJA SAMO VESTICIJIM CAROLIJAMA USPEVA DA IZGLEDA UVEK LEPO I DA OBAVLJA SVE SVOJE POSLOVE U TOKU DANA KOJIH JE I VISE NEGO STO ZAPRAVO MOZE DA STANE U JEDAN DAN!


Нема коментара :

Постави коментар