четвртак, 16. октобар 2014.

MOM I SOJLENT

SUPER VISE NECEMO MORATI DA ZVACEMO CRKOTINE IZ EVROPSKE UNIJE  KOJE NECE NI ZIVOTINJE, NITI DA JEDEMO TU GMO HRANU  ALI TEK ZA NEKO VREME.Robert Rajnart je napravio napitak koji zadovoljava sve potrebe covecijeg organizma..Ali prvo da pojasnim sta je snaslo Srbiju u kojoj mesari truju sopstveni narod zarad profita. MOM-a je meso crkotina ili nesto sto u sebi sadrzi sve osim zdravog mesa i kosta 36 centi po kilogramu. Trpa se u bukvalno sve:praska sunka,parizer,virsle i ostale preradjevine od mesa Budimo realni oduvek je postojala sumnja i za hamburgere u Mac Donaldsu.A i moja baka je jos u ona divna stara vrmena mleveno meso kupovala  kao snicle koje je mlela kod kuce. TAD SE PLASILA SAMO DA JOJ NE STAVI  U MLEVENO MESO VISE MASNOCE ILI NEKI LOSI JI KOMAD MESA. ALI IPAK MESA  A DANAS  SUMNJAMO DA LI UOPSTE STAVLJAJU MESO. S tvarno strasno..I da se vratimo na napitak koji se zove Sojlent i koji zamenjuje hranu. Za sada stvara i neke probleme poput dijareje,ali sve u svemu covek je hteo da nas resi svakodnevnog spremanja hrane koje oduzima i vreme i novac. Usavrsivsi napitak dodavsi mu enzime on je cak spreman da tvrdi da mu napitak jaca,kozu i kosu i da se odlicno oseca.Shvativsi da je oko 35 nutrijenata potrebno da bi covek ziveo zdravo i bio pun energije on je to stavio u blender i stvorio Sojlent koji koristi i tvrdi da se oseca odlicno.
Buducnost.Ovaj napitak je zapravo korak ka pilulama.Jer napitak ipak zauzima prostor veci nego pilule.Znaci po metodu dedukcije to ide ovako: GMO HRANA.,napitak koji zadovoljava sve potrebe ljudskog organizma i na kraju pilula koja je najkomotnija za upotrebu i ne zauzima mnogo mesta.Zvuci razumno,mada konzumiranje hrane ne bi trebalo da bude samo zadovoljenje potreba za opstankom nego i osecaj uzivanja.Ne verujem da ce pilule moci da nam pruze taj osecaj uzitka ali ako bude brze i jeftinije .....
Proslost. Kad god pisem o hrani u proslosti pisem jedno isto. P a da ne budem dosadna.Bilo je tako i zalim za tim vremenom najvise zbog dece jer ja srecom necu to doziveti.
ALI LJUDI MOJI UPOREDITI SLAVSKI RUCAK ,MA UPOREDITE BILO KOJI RUCAK GDE VIDITE ,OSECATE I ZVACETE ZDRAVU I DIVNU HRANU I GUTANJE NAPITKA ILI PILULE!DA LI TO UOPSTE MOZE DA SE POREDI I SADA I BILO KAD U BUDUCNOSTI!
MOJ STAV OVAJ PUT JE - U REDU JESTE JEFTINIJE JESTE BRZE ALI SARMA JE SARMA!!!

Нема коментара :

Постави коментар