петак, 10. октобар 2014.

TITAN

TITAN KAO SATURNOV MESEC ILI KAO GRCKI BOG (KRON)  ILI KAO METAL POGODAN ZA IMPLANTE.Pa svi su na mene ostavili utisak. Saturnov mesec Titan je jedini poznat mesec pored naseg koji ima gustu atmosferu i na povrsini stalno prisustvo vode.Tako je NASA u jednom od mora na Titanu snimila magicno ostrvo koje se od prosle do ove godine ugvostrucilo.Sto dokazuje da se na Titanu dogadjaju stalne promene.Ko zna da necemo i tamo biti iseljeni posto postoji voda i atmosfera i cvrsto tlo?Titani  u grckoj mitologiji su bili vladari u zlatnom dobu i kako im ime kaze bili su od gline. DA LI TO IMA VEZE SA PRICOM U BIBLIJI DA JE LJUDE BOG STVORIO OD GLINE.NE ZNAM ALI ZVUCI LOGICNO,..Titanijum i njegovi oksidi koriste se za pravljenje zubnih implanta ili implanta kostiju. U oba slucaja trajniji su zbog svoje cvrstine od drugih. Jedini problem je sto su vrlo skupi jer je i titanijum retko naci u prirodi.
Buducnost.Sta se dobije kad se ova tri podatka spoje i doda mrvica maste. Da bi vladali Svemirom moramo biti jaki kao titanijum,mocni kao Titani i da se stalno menjamo kao Saturnov mesec Titan, Sad veliko je pitanje koliko ljudska rasa u ovom obliku i na ovom nivou moze nesto od toga, ali pogledajmo humanoidne robote. Zar oni sve vise ne nagonju tom savrsenstvu?Malo pocinje da me nervira taj proces. Covek sve to  u Svemiru "provali' i poveze, ali kako je jos uvek dosta ranjiv on pravi robote od titanijyma,puni ih podacima iz glave 100-tine naucnika ,proogramira ih da imaju osecanja moci nad ljudima (jer tako napravljeni i jesu superiorni nad nama) i pustimo njih da vladaju. A onda se zavaravamo da imamo kontrolu nad njima i da smo u stvari mi gospodari. Tako je mislio i Kron dok ga  sin nije kastrirao i zbacio sa trona.
Proslostt. Ona daleka govori o toj Titanovoj izdaji. Kao sin majke Geje Boginje Zemlje i oca Urana Boga Neba bio je vrlo mocan.medjutim ,zbog zlocina nad ocem majka mu prorice smrt takodje od sina. I mi nismo izvukli svih ovih vekova naravoucenije. Da kad imas moc moras da budes mudar i da vuces poteze koji ne ugrozavaju ljude i okolinu.Cineci zlo, ono ti se vracca kao bumerang. A nekad  jos i vise nego sto si ti ucinio. Titan -grcki bog prosao je lose jer je ubio oca i to kastracijom. Titan Saturnov mesec krije mnoge misterije menjajuci se ko zna zasto. A mi ljudi koristiimo titanijum za implante pretvarajuci se sve vise u robote. A robote isto pravimo od titanijuma da budu neunistivi. Kako cemo ih onda zaustaviti kad krenu na nas jer smo u njih posejali najvece seme zla -MOC!
TREBA DA U VIDU IMAMO I TITANIK BROG KOJI NIJE IMAO CAMCE ZA SPASAVANJE U DOVOLJNOM BROJU JER NIJE MOGAO DA POTONE!!!! TITAN -TITANIK- MOC  -PROPAST!!!!

Нема коментара :

Постави коментар