петак, 8. јануар 2016.

CRNA RUZA

CRNA RUZA! DRUGI DAN BOZICA! A SEKTA CRNA RUZA SVOJIM UZASIMA KONTRIRA SVEMU STO JE HRISCANSKO! I USPEVA! SVAKE GODINE IMA SVE VISE SLEDBENIKA! A JA PO VEC KO ZNA KOJI PUT SE PITAM - STA JE TO STO MLADE LJUDE  TERA NA SAMOUBISTVO! I DANAS IMAM NAZALOST POVOD DA PISEM O OVOJ TEMI IAKO TOTALNO NIJE U DUHU BOZICNIH PRAZNIKA. NOCAS JE JOS JEDNO DETE ( OD 25 GODINA) UZELO SEBI ZIVOT! pRE DVA MESECA  18- TO GODISNJI MOMAK ,A PRE GODINU DAN 15-TO GODISNJA DEVOJCICA. TO SU SAMO DECA KOJU JA ZNAM! A KOLIKO JE NJIH JOS! OGRADJUJEM SE - NISAM SIGURNA DA JE BAS ZBOG OVE SEKTE - ALI STA JE TU DOBRU DECU NATERALO USMRT OSTACE TAJNA ZAUVEK!
Da se vratimo na pricu o CRNOJ RUZI! To je sekta ciji su  rituali  daleko od onog sto je blisko i razumljivo obicnom coveku,  oni su prikaz izopacenog uma! Od konzumiranja hleba umocenog u zivotinjsku krv, preko spavanja u grobnicama, prostituisanja, ubistava i samoubistava  pripadnici sekte ne prezaju ni od cega
Nas priznati sektolog Dimitrije Pastuovic opisao je jednu njihovu misu! Misa pocinje tako sto se skupljaju pored groba koji je iskopan za sutrasnju sahranu. Kako ih mrzi da sami prave hleb kupuju zu - zu i njega umacu najcesce .u krv zeca. Obavezno su pod dejstvom narkotika i alkohola i svaka se misa zavrsa orgijama. Novi clan na inicijaciji mora da prespava u tom grobu koji je spremljen za sutrasnju sahranu.Kako je Pastuovic prisustvovao tim misama morao je da izvlaci mlade ljude iz grobova . Kaze da su bili potpuno izbezumljini i ponekad jako mladi (  deca od 14 - 15 godina).
Edukacija o prisustvu ove sekte na  nasim prostorima je ili minimalna ili nikakva. Prica se samo kad se desi neka tragedija.Problem u nasoj drzavi nastaje tako sto se sektama daje naziv verska zajednica ,a one su se izborile da imaju pravo kao i hriscanstvo! Strasno!roditelji najcesce i ne primete kada im dete udje u ovu  sektu. Zato sto ne znaju  nista o njoj. A CRNA RUZA JE  najopasnija sekta u svetu. Nastala je iz Satanine crkve  Antona, Sandora La Veja  i vezuje se za veliki beoj ritualnih ubistava i samoubistava.Prakticno svi njeni clanovi zavrsavaju tragicno. Ili ritualnim ubistvom ili samoubistvom!
Psiholog Marija Milosevic kojoj se obracaju roditelji kad primete da im se sa detetom dogadja nesto cudno kaze da su zrtve vrbovanja najcesce mladi ljudi koji su nesrecni, bez samopouzdanja ,nezadovoljni ,zeljni paznje.U upakovanoj prici o Raju i sreci oni nalazi utehu. Nesigurni u potrazi za pripadanjem  pristupaju sekti koja ih fascinira  magijskim motivima kroz knjige i filmove. Zeleci da se osecaju superiorno i mocno gube  sposobnost za zdravo rasudjivanje.
Zato je stav da su sekte  bolest zavisnosti potpuno ispravan. Desavalo se da  zrtva  sekte u trenutku svesti potrazi pomoc, i verovali ili ne imala je iste simptome kao heroinski zavisnik na odvikavanju. Vodje sekte ne pustaju svoje clanove lako , te ih pretnjama smrcu ( koje i izvrsavaju) drze u strahu. A zrtve ispoljavaju  sindrom zaljubljivanja u svog vodju iako znaju da im cini lose (Stokholmski sindrom).Strasno!
ZATO RODITELJI OBRATITE PAZNJU DOK NIJE  KASNO! AKO VAM DETE SPOMENE NEKU VERSKU ZAJEDNICU ODMAH PROVERITE JER SEKTE VRLO DOBRO ZNAJU DA SE PRIKRIJU TE NECE TRANSPARETNO DA VAM MASU PRED NOSEM IMENOM CRNA RUZA!
UCINITE SVE STO MOZETE I VISE NEGO STO MOZETE I SPASITE DETE! PROTIV NJEGOVE VOLJE NARAVNO! CAK I AKO JE PUNOLETNO POTRUDITE SE DA UZ POMOC PSIHOLOGA AKO TREBA I POLICIJE POMOGNETE IZVLACENJU IZ KANDZI SEKTE - DOK NIJE KASNO!

Нема коментара :

Постави коментар