среда, 6. јануар 2016.

DOKONI PAPA BI KRSTAVAO I VANZEMALJCE

PAPA FRANJA JE IZJAVIO DA BI RADO KRSTIO VANZEMALJCE! OD VISKOG SVESTENIKA KOJI JE PASIONIRANI TVITERAS NISTA NIJE CUDNO CUTI! PAPA FRANJA NIJE IZABRAN ZA NAJOMILJENIJI LIK BEZ VEZE! JEDNOSTAVNO SVOJIM POSTUPCIMA I IZJAVAMA PRIVLACI VELIKU PAZNJU. MEDJUTIM....Ipak, po svemu sudeci zelje su jedno, a mogucnosti ipak drugo. Kad se udruze nauke kao fizika i astronomija sve vise se sumnja da je moguce uraditi tako jak teleskop,a i procesuiranje dobijenih podataka ne bi bilo lako.Da budemo precizni i totalno realni , pa mi nismo uspeli ni na Zemlji da  desifrujemo ono sto su nam ostavile neke druge civilizacije.Ako bi ikada i stupili kontakt sa vanzemaljcima komunikacija bi bila svedena na matematiku ( recimo  kako drvo ili reka mogu da se opisu matematiko?)Brzina poruke takodje predstavlja veliki problem. Ljudski jezik ima brzinu izmedju  pesme  kita  i ptica . a ko zna kojom brzinom "govore" vanzemaljci?Takodje, koliko mi uopste mozemo da shvatimo neke njihove poruke ako se oni po svemu mnogo razlikuju od nas (po intelektu,  okolini, nacinu zivota). I uopste da li treba posto poto da radimo na tome da uspostavimo kontakt sa bicima iz Svemira. Da li to moze biti i opasno po nas? Ako  i uspemo ta ce komunikacija biti jako kompleksna i tesko razumljiva, a takodje ne mozemo biti sigurni da li  smo je i uspostavili obzirom da ne znamo u kom  realnom vremenu  mozemo dobiti odgovor! Sta ako nasoj poruci treba i vise vekova ili cak i ceo milenijum da stigne do neke civilizacije , i da pod uslovom da razumeju nasu poruku odgovore. Ili im ucinimo uslgu i otkrijemo im nase koordinate, pa oni svrate ,sad  sa dobrim ili losim namerama ko zna?
Da sve bude jos zanimljivije Hilari Klinton zena coveka koji je bio opcinjen ratovanjem po celom svetu ( nije ni nas zaobisao) Bila Klintona, obecava da ce ako postane predsednik SAD obelodaniti istinu o vanzemaljcima. Bil je negirao bilo kakvu pricu o vanzemaljcima. Hilari tvrdi da zna pravu istinu ili je samo dobra predizborna kampanja. Ko ce ga znati. Doduse, vec se odavno govori o tajnoj vojnoj bazi u Nevadi , oblasti 51 u kojoj se vrse ispitivanja o vanzemaljcima! A kad smo kod tajnih baza isticu se u svojoj misterioznosti dve identicne baze ,ali na razlicitim krajevima sveta. Jedna je u Iraku , a jedna u Rumuniji. A obe se nalaze pod direktnom kontrolom Bildeberg grupe! Sto je najcudnije od svega, kad kazem vanzemaljci nekako mislim na buducnost, ali te dve baze zapravo kriju proslost i to daleku proslost covecanstva i istoriju koja nije ni slicna ovoj kovencionalnoj koju sad znamo.
Ameri trenutno ( ustvari jos od 2003-ce ) godine najvise problema imaju sa bazom u Rumuniji koja se nalazi u planini Bucedzi i vrsi veliki pritisak na Rumunsku vladu da radi na zataskavanju.
Da vam malo pojasnim cudne detalje oko baze. Prvih troje clanova specijalnog tima je umrlo od srca istog momenta kad su dotakli metalna vrata.Bilo kakav objekat bacen na vrata  (svejedno od kog materijala) odmah bi se pretvarao u pepeo. Bez ikakvog svetlosnog izvora Velika  galerija je potpuno osvetljena. Kada su naucnici pokusali da zapale materijal plamen je misteriozno apsorbavan u zidove! Sta tek da kazem o pronalasku ZLATNOG PUDERA koji u svom cistom obliku u velikoj meri stimulise  odredjene talase i  razmenu energije na celijskom i nervnom  nivou sto uzrokuje ubrzano podmladjivanje!
I TAKO NA BADNJI DAN I TO PRAVOSLAVNI POMINJEM KATOLICKOG PAPU I VANZEMALJCE! A OPET NE MISLIM DA SAM URADILA NESTO LOSE JER TAJ DAN UJEDNJINJA JE SVE BLIZE!  A VANZEMALJCI KAO STO ZNATE ZIVE SA NAMA ALI MI TO NECEMO DA PRIZNAMO NEGO IH JURIMO PO SVEMIRU!

Нема коментара :

Постави коментар