петак, 14. октобар 2016.

KRADU BEBE I DALJE

ZASTO DECA I DALJE NESTAJU? KRADU SE BEBE I DALJE, A SRBIMA TREBA TROJE DECE PO JEDNOJ PORODICI DA BI UOPSTE OPSTALI! GDE ZAVRSAVAJU UKRADENE BEBE, UKRADENA  MALA DECA, MALOLETNA DECA ???
Deca nestaju vise nego ikad . Po statistikama cak 8 miliona dece nestane godisnje! Promenio se zakon. Vise se ne ceka   24-48 sati, u potragu se krece odmah! Ali, to nije za utehu. Mnogo je teza  cinjenica da deca nestaju!I sami znate da ne postoji gori strah  i veci bol od onog kad vam nestane dete!Svaki minut vam se cini kao vecnost. Od bola razum se gubi, a  moj razum se pita - ko su ti monstrumi koji kradu decu?
Pisala sam kako su meni hteli da ukradu bebu i tvrdim da bebui mafija postoji!To je citav lanac : lekari, babice, cistacice koje iznose bebe, cinovnici u opstinama koji prekrajaju maticne knjige rodjenih, zaposleni u domovima za sirocad koji zvanicno daju decu na usvajanje. Bebe se prodaju od 15-45.000 evra! Postoji i cena- jezivo! A sve je to moguce izvesti ( tu kradju) zato sto ne postoji zakon kojim bi se roditeljima omogucilo da sahrane svoju decu. Nego to kao obavlja klinika ! Roditeljima se kaze da je dete umrlo i onda se dete krijuci iznese i proda, a papirologija se zavrsi da izgleda realno i zvanicno . Dok roditelji ne posumnjaju. Mnogi i ne posumnjaju jer od bola ne mogu ni da razmislajaju da neko moze nesto  takvo da uradi.
Kradje male dece su evidentne. Kradu se malisani od dve-tri godine ,kad ih ostavimo na momenat same, kradu se i u prisustvu roditelja. Verovatno se i ta deca daju na usvajanje- mislim prodaju se!
Decica od 5-9 godina prodaju se kriminalcima. Ta deca se obucavaju da budu prosjaci ili dzeparosi ili uopste kradljivci.
Deca od 10-15 godina nazalost prodaju se vec u "belo roblje" ili takodje kriminalcima koji ih obucavaju za razna krivicna dela. Od prodavanja tela, do prodavanja droge ioruzja pa cak i  izvrsavanje ubistava.One najstarije od 15-18 direktno salju u prostituciju i teze oblike kriminala.
Da li ste se nekad zapitali otkud bebe u rukama prosjaknjinja? Verovali ili ne uzimaju ih u zakup od roditelja alkoholicara ili narkomana!!!
Koliko god bila uzasna sudbina malisana ( izuzev onih koji su usvojeni  i koji  valjda imaju ljubav i paznju) koji postaju kriminalci ili su zrtve makroa pomislite na jos strasnije stvari koje se prosto plasim i da zapisem.
Procitala sam niz tekstova da dan danas bogatasi dobijaju transfuziju krvi beba ili male dece. Na ritualima  iluminata ili satnistickim zrtvuju se device -devojcice, a na meniju je placenta tek rodjene bebe .
Zamislite to zlo. Pa vampiri su dobrice u odnosu na ovo sto rade mocni ljudi sirom sveta. Piju deciju krv i jedu posteljicu tek rodjene bebe. Verovatno uzimaju i organe od dece!
Zatim ,razmislite o deci migranata koja se "izgube" na tom dugom putu ka sreci u Evropi! Pa, africka i azijska deca koja su primorana da budu zamorcici. Kojima cika Bil Gejts daje vakcine protiv tuborkuloze  i ostalih bolesti ,a u stvari ih truje virusima bolesti koja se trenutno ispituje. Ko je dozvolio ljudima da u bilo koje svrhe koriste decu kao zamorcice? I oni jadnici umiru i niko se ne zali jer su neobrazovani i ne znaju sta im se dogadja.
Pre neki dan je umro mali Radenko ( 8 godina). Dete je polomilo nogu a umrlo je od sepse. Sta reci vise!Toliko ne paznje, bahatosti. Deca umiru zbog komplikacija prilikom vadjenja krajnika, bebe umiru od infekcija ,dece obolele od malignih bolesti je sve vise. Kad ne pricamo o bolestima moramo da pricamo o saobracajnim nesrecama i drugim nesrecama u kojima gine mnogo dece!
I kao sto rekoh Srbima treba da imaju po troje dece najmanje. Ali ne. Najvise ima  porodica sa dvoje dece, ili jednim, a mnogo porodica ni nema decu. Vrlo su retke porodice sa vise dece.
ZATO RAZMISLITE MALO KAKO SE MI ODRASLI ODNOSIMO PREMA DECI. KAKO I ZASTO IM ODUZIMAMO ZIVOTE? ODAKLE NAM PRAVO DA TO RADIMO? KAKVA KAZNA JE BAR PRIBLIZNO REALNA ZA  OSOBU KOJA UKRADE NECIJE DETE DA BI GA PRODALA, OSOBI KOJA CE GA ISKORISTITI ZA PRLJAVE RITUALE ILI OSOBI KOJA GA ZLOSTAVLJA ILI NEMARNO PREGAZI NA ULICI? KOLIKA BI  I KAKVA KAZNA TO BILA???

Нема коментара :

Постави коментар