среда, 21. мај 2014.

STA JE U STVARI HAARP?

STA JE U STVARI HAARP. High Frequenci Active Auroral Reserch Program.To bi trebao da bude istrazivacki projekat zapocet 1993 -ce godine  sa planom da radi 20 godina. On i dalje radi. Taj program cine nizovi jakih radiotransmitera kojima se razume ,stimulise i kontrolise proces u jonosferi koji mogu da izmene ucinak kominikacionih sistema za nadgledanje.Nisam strucnjak ali koliko je verovati podacima sa interneta to su antene kao one na Avali ali mnogo jace.Njima se radiotalasi salju cak u jonosferu.Proizveli su je gle cuda Amerikanci(neki se kunu da je i to Teslin izum)i potrudilli su se da je "poseju" sirom sveta. I u okolini Beograda .Ako je verovati nalazi se u opstini Barajevo.Sada tu nastaje more raznih verzija.Jedna od njih je bas zastrasujuca ,a niko zaista to ne moze ni da potvrdi ni da demantuje.Kazu da emitovanje tih talasa direktno utice na klimu zbog probijanja jonosfere (recimo poplave ,zemljotresi, cunami,cikloni).Zatim kazu da je to eksperiment koji Amerikanci treba da vrse na ljudima do 2050=te godine  prateci njihovo ponasanje pod uticajem tih talasa. Pa onda tvrdnja da probijanjem jonosfere moze da se poveca temperatura na jednoj tacki cak do 16oo stepeni Celzijusa.Ima cak i primer sprzene ribe u nekom mestu u Japanu.Da li je HAARP sve to zlo?Sumnju je tesko odagnati narocito kad se sve to zaista desava ali da li zbog HAARPa ili neceg drugog ko zna?NE MOGU A DA NE KAZEM DA SAM VIDELA VEST U NEKIM NOVINAMA DA JE CIKLON BIO USMEREN NA SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU. PA U STA DA VERUJEM?
Buducnost.U danima kad procure neke vesti koje mnogo lice na tajne zavere pomislim da je buducnost odavno stigla ,I znam da ne postoji  NACIN DA ZAMISLIM STA NAS TEK CEKA.Sve ono sto ljudi pripusuju svojoj masti i snimaju filnove i pisu knjige u stvari je susta realnost i samo je pitanje dana kada cemo videti sva ta "cuda".
Proslost. Secam je se sa velikom setom. Nije postojala mogucnost da cujes ili vidis ono sto "mocnici" ne zele da objave .Ziveli smo u blazenom ne znanju i bilo nam je divno.Imali smo sredjen zivot ,radili smo, jeli zdravu hranu ,imali vremena za ljubav i druzenje sa prijateljima .Vesti su bile dosadne jer je postojala jedna partija ,jedno mislenje  i lep i lagodan zivot.Nemojte samo sad da mi pricate da je sad dobro sto sve saznamo vrlo brzo.Ovoliko mnogo informacija i ovoliko velika brzina zivota nas potpuno unistava .Deluje i na mentalno i na fizicko zdravlje coveka.Za nas je najveca vest za 50 godina bila sletanje coveka na Mesec i nalazenje ostataka "vanzemaljca" u vojnoj bazi blizu Rozvela .I  to je SVE STO SMO TREBALI DA ZNAMO. iNIJE OPTERECIVALO KAO OVO BOMBARDOVANJE INFORMACIJA. DALI SU NAM VREMENA DA TO 'PROZVACEMO'.
DA LI HAARP POSTOJI I DA LI JE ON UTICAO NA OVU KATASTROFU NE ZNAM ALI SUMNJAM ZAISTA SUMNJAM.






































'

Нема коментара :

Постави коментар