субота, 21. јун 2014.

KO I ZASTO MORA DA CUTI?

KO MORA DA CUTI ,ZASTO MORA DA CUTI? DA LI JE TO POKAZIVANJE LJUBAVI?ZNATE VI O CEMU JA PRICAM... Svetsko prvenstvo u fudbalu.Brazil sem sambe i kafe ima i fudbalere A klase, i tako sad ceo svet gleda fudbal u Brazilu.Oci muskaraca uprti su velike i male televizore,mobilne,laptopove.
Zene su zanemele.Ako u kuci postoji nekoliko TVekrana mir je donekle obezbedjen.Ali....Ako je samo jedan TV- sta zene da cine? Da cute i istrpe ovaj mesec "ludila", ili da probaju da se pobune? Sad tu mogu da se potegnu argumenti sa jedne i sa druge strane .I nekako su svi u pravu. Da se nadje kompromis zvuci dobro,ali nije realno kad navire adrenalin.
Najbolji su oni mladji parovi,valjda imaju najvise strpljena.Jednostavno skupe drustvo, pa momci gledaju utakmice,a devojke se druze uz tracarenje i kafenisanje.
Parovi srednjih godina kao da su jedva docekali okidac(borbu oko daljinskog), da potegnu sve one zapocete svadje  oko teske materijalne situacije u kuci, i svih problema u njihovoj vezi i oko dece.
Oni bas stariji parovi resavaju to onako kako su i ceo zivot.Muskarac je bio uvek glava kuce i zena nema tu sta mnogo da prica.Cuti i gleda utakmice ili razvija kore za pitu i pravi kolace.
Dobro proci ce mesec dana .Neko ce ostati u braku i u vezi,ali neke ce veze puci jer ipak u pitanju je najvaznija sporedna stvar na svetu.!!!
Buducnost.Bice verovatno nekog sporta. Mozda cak i nalik fudbalu i ' kvidicu" (Hari POTER) , I BICE TU AKO NE BUDEMO SVI ISTOPOLNI JOS SVADJA (ako nam ostane jos emocija)Pa dobro.Vazno je sto duze ostati  ljudsko bice,pa makar i zbog fudbala.
Proslost. Uvek je fudbal privlacio mnogo paznje .Pogledajte samo ovu seriju o Montevideu, gde smo ulaskom u finale ostvarili najveci uspeh u proslom veku, sto se fudbala tice.Toliko strasti, toliko sudbina,gledano i sa aspekta muskarca, ali i zene - majke.Mnogima je trebalo vremena da shvate tu opsednutost fudbalom,ali ko se jednom "navukao" na fudbal nikad nije prestao niti ce prestati da prati sve u vezi njega.Tako je fudbal s vremenom dobio pocasno mesto medju sportovima.Klinci cim nauce da trce "pikaju" loptu po mogucim i nemogucim mestima, sa golovima napravljenim od ljubavi i maste.
NA KRAJU ODGOVOR. POKAZIVANJE LJUBAVI NIJE AKO TRPIS NESTO STO ZAISTA UGROZAVA TVOJ INTEGRITET. MEDJUTIM, LJUBAV JESTE NIZ KOMPROMISA, PA HAJDE OVAJ MESEC DA BUDEMO MAKSIMALNO TOLERANTI I ZIVIMO PO SISTEMU ; RED FUDBALA, RED LJUBAVI, RED OBOSTRANE POPUSTLJIVOSTI. PROBAJTE NE KOSTA NISTA A MOZE DA USPE !!!!!

Нема коментара :

Постави коментар