понедељак, 23. јун 2014.

ZNAK "SVASTIKE"

ZASTO JE HITLER UZEO ZNAK 'SVASTIKE' ?KAKO SU DZINOVI  ODREDILI  BUDUCNOST  LJUDSKE RASE? Pa zapocnimo pricu krajem XIX veka kada  je cuveni glaciolog i veliki zagovornik postojanja  dzinova Hans Hoeberg  dokazao posle niza otkrivenih  ljudskih skeleta  izmedju 3,5 i 4,5m  du su oni i tekako postojali, pronadjen  je TIHUANKO. Grad  na Andima  u kome su po Hoebergu pre 300.000 godina  ziveli dzinovi ,sto u mnogome dokazuju  kapije visine 5 m, uklesane u stene (Kapija  sunca i Kapija meseca).Bukvalan prevod  imena TIHUANKO bi bio Grad umiruceg meseca .  Ustvari  to i nije bio grad nego luka doduse na13.000 stopa. .Jezero Titikaka je zapravo nastalo na rusevinama drevnog grada i to je jedino  jezero koje  je vise od nivoa mora ,a naucnici nemaju objasnjenje za to. Kao sto ne veruju ni zapisima na kamenim  plocama najstarijeg naroda na svetu ( po imenu  Uri) da su postojali graditelji  "golemih gradova", gorostasna bica plave kose i plavih ociju i naravno "nadljudske snage"  ciji je simbol bio da ne verujete "svastika", Da ta bica su imala i veci mozak shodno svojoj velicini.Odatle je Hitler "pokupio " ideju za  "arijevsku" rasu koju je hteo da stvori.Onda pogldajmo sva ta 'kamena cuda" po svetu. Kolicinu  i velicinu kamenja koje ni danas ne bi mogle masine da rasporede sa tolikom preciznoscu,Jos bih samo spomenula Ramzesa II koji je pomocu "cega" ili "koga" gradio kipove sa svojim likom visoke 18 m, zatim hram 25 puta 30 metara  smesten 60m unutar brda.Nekako sve navodi na to da je postojala  civilizacija  daleko naprednija  od nase i to ne samo po fizickom izgledu, nego i po znanju. Smatra se da su  naravno i dzinovi "dosli iz svemira".A da ne zaboravimo da i Biblija  potvrdjuje postojanje dznova, Zasto su onda ljudi potpali prvo pod uticaj Darvinove teorije  evolucije?. Sta "majmuni" su bili  visoki od 3m do 5m.??Besmisleno,  Danas je jasno da je put coveka velika misterija, a ucesce  vanzemaljaca  sve izvesnije u nastanku ljudske rase ,
Buducnost. KAKO  ja to vidim ? Pa  dosli su dzinovi iz Svemira  sa svojom civilizacijom. Onda su zbog nekog velikog kataklizmickog poremecaja  na polovima zemlje nestali i oni i dinosaurusi i ATLANTIDA  i okean na Andima. Pa su dosle druge  civilizacje , i onda su se prilagodjavale uslovima na ovoj planeti.Sve dok nismo  postali  ovakvi kakvi smo sada. I mislim da se razmena civilizacija na planetama odvija oduvek i bice zauvek. Sigurna sam da je to jos jedan dokaz da ne postoji prostor i vreme  onako  kako mi zamisljamo da jeste.
Proslost. Nazalost bila sam zrtva  ispiranja mozga Darvinovom teorijom. Pa jos na svu muku nismo imali ni veronauku, da nam Biblija malo prosiri vidike .Da ne kazem  da nije bilo ni interneta ni kablovske televizije , ni toliko istrazivanja kao danas.
KAKO BI BILO ZANIMLJIVO KAD OPET KRENE MEDJUGALAKTICKA RAZMENA CIVILIZACIJA I  ZIVIH BICA  DA NA NASU PLANETU PONOVU DODJU DZINOVI I  DINOSAURUSI (UZ DZINOVE  NARAVNO IDU DINOSAURUSI  STA BI ONI SA MACAMA I KUCAMA).

Нема коментара :

Постави коментар