петак, 20. јун 2014.

ZAUSTAVITE ZEMLJU SILAZIM

ZAUSTAVITE ZEMLJU SILAZIM...RECI IZ PESME.Ali da li znate sta bi se dogodilo kad bi se Zemlja zaista zaustavila?Doziveli bi nesto otprilike kao da se vozimo  u automobilu koji ide 1.674 km na sat i naglo zakoci.Umrli bismo istog trena.Mozda bi poziveli koji minut duze da se vozimo avionom.Da nema rotacije dan bi trajao sadasnjih 365, a godisnja doba ne bi postojala.Dan bi bio na onoj strani na kojoj je Sunce, na drugoj bi bila noc.Na strani okrenutoj Suncu sve bi izgorelo, a na suprotnoj strani bio bi led.Pa prema tome nikad ne pozelimo da se Zemlja zaustavi.I onda moram opet o mojim "prijateljima" vanzemaljcima.Kazu naucnici da  se nalazee na korak od pronalaska  inteligentnog oblika zivota.U SVEMIR se vec godinama odasilju poruke sa pozdravima i zeljama za upoznavanjem.Sta ako dobijemo odgovor? Da li ce to biti dobro za nas ili ne?Set Sostak je na obracanji AMERICKOM KONGRESU  rekao da ce se otkrice vanzemaljaca desiti za 20 -et ili cak i manje godina. A u prilog tome dodaje da se planeta nalik Zemlji nalazi na  "samo "560 svetlosnih godina.Na nekoj od 962 nove otkrivene planete mora da postoji inteligentan oblik zivota .Mozda i mnogo vise inteligentan nego sto bi zeleli.Dzon Bilingem visoki zvanicnik NASE I SETA upozorava da nismo trebali da saljemo poruke jer nam niko ne garantuje da bi vanzemaljci bili miroljubivi prema namaJer mozda bi nas dozivljavali kao izvor proteina (uzas bili bi smo im hrana) ako ne to, onda kao radna snaga(citaj robovi) ili bi nas jednostavno smatrali parazitima ,a paraziti se valjda unistavaju.
Buducnost.Srpski astrofizicar Milan Cirkovic vidi nesto jos strasnije od invazije vanzemaljaca koja bi nas ostavila u panici.On smatra da bi strasnije od toga bilo da nam posalju kompjuterski virus.Kolaps koji bi tada nastao  nezamisliv je. Samo delic: ne fukcionise ni jedan kompjuter bilo personalni bilo poslovni, sve mreze za struju, vodu ,komunikacije ne rade. Svi energetski sistemi ne funkcionisu, i uopste nista ne funkcionise ,ni banke ,ni poste , ni privreda jer ovo je XXI  vek i sve je kompjutrizovano.
Proslost. Slusali smo o vanzemaljcima, gledali Dosije X i sve smo dozivljavali kao fikciju. Medjutim, vrag je odneo salu. Ja i dalje mislim da su vanzemaljci na nasoj planeti odavno prisutni . Jos od Sumera i Maja. Ali da se to sve iz ko-ce-ga-znati razloga zataskavalo. Sada i naucnici pominju invaziju vanzemaljaca, otkrica planeta slicnih Zemlji, Cine sve da pred nasim ocima ostvare komtakt..
ALI NE. TO BI BILA GRESKA. OGROMNA GRESKA. BOLJE DA CUTIMO I NE TRAZIMO DJAVOLA.KO ZNA DA LI BI TO BILO DOBRO PO NAS? NIKO? A ZASTO  ONDA INSISTIRATI NA KONTAKTU SA VANZEMALJCIMA? ZAR I OVAKO NEMAMO DOVOLJNO PROBLEMA ? ZAR SE I SAD NE TRUDIMO DOVOLJNO DA UNISTIMO PLANETU PA NAM JOS SAMO VANZEMALJCI FALE!!!

Нема коментара :

Постави коментар