субота, 7. јун 2014.

INDIGO DECA, KRISTALNA DECA

INDIGO DECA, KRISTALNA DECA ILI 'VANZENALJSKA'.Ima ih oko 10.000 na celoj planeti. Prvo dete je bilo mali Kinez 1984-te godine, a onda su posle havarije u Cernobilu 1986-te godine pocela da se radjaju sirom planete, Neke karakteristike indigo dece:
znaju da postoji nesto vise od onoga sto mi mozemo videti
veruju da su materija i Telo iluzija
znaju da se zivot sastoji od energije i svesti
znaju da je u Univerzumu sve povezano
ne dozvoljavaju da ih prisilite da rade stvari koje ne zele,zato imaju problema sa autoritetima
komuniciraju sa zivotinjama,biljkama i uopste prirodom
cesto pricaju sa nevidljivim prijateljima pa ih opisujemo kao decu sa bujnom mastom
imaju auru koja je indigo plave boje(otud i ime)
cesto su vidovita i jako su osetljiva
Nakon 1995-te pocela su da se radjaju kristalna deca :
imaju kristalno ciste oci
zele da svima daruju ljubav i svetlost
imaju ekstremno ponasanje (napadi besa, straha i ljubomore)
vole prirodu,vole zivotinje,darezljivi su i osecajni,progovore sa tri cetiri godine  jer lako komuniciraju bez upotrebe reci
cesto su alergicni
Nisu sva deca sa visokim koeficijentom inteligencije "indigo" ili 'kristalna" deca .Jer se ipak misli da su ona takva zbog mutacije DNK pod uticajem zracenja.Neki kazu da su tu vanzemaljci umesali prste .Narocito prica malog Rusa Borisa Matuskina koji stalno pominje svoj zivot na Marsu nekako dovodi i do toga da verujemo u price o "otmicama".1991-ve godine na teritoriji Srbije u Sremskoj Mitrovici otkriven je decak po imenu Sasa Milic koji je pravo "indigo" dete. Nazalost zavrsio je na Ruskoj akademiji nauka..Nisam  jos napomenula da ta deca vrlo cesto ne dozive punoletstvo jes su sklona samoubistvu.
Buducnost. Indigo i kristalna deca ili vanzemaljci cinice veci deo populacije nego danas.Nivo inteligencije ce svakako biti veci nego danas jer cemo biti izlozeni vrlo naprednoj tehnologiji hteli mi to ili ne.Ali ja ne bih bila ja  da nisam nasla sajt na kome tvrde da nas visa inteligencija sa neke planete ima u vidu radi kolonizacije.Imaju program korak po korak  o svom  preuzimanju.Medjutim,kad su ih neki naucnici pitali zasto nas nisu preuzeli kad smo bili na mnogo nizem stepenu tehnologije odgovor je bio - oni hoce da to ucine sa nasim pristankom ,a ne silom.I ta mi je recenica dokaz o njihovom zaista visokom intelektualnom razvoju jer oni ne cene vreme kao mi,oni imaju po nasim shvatanjima i vekove ,ali znaju i to da se sve sto se osvoji silom kratko traje i ne daje dobre rezultate.Ali ako ih prihvatimo dobrovoljno,eto prosperiteta i njima i nama.
Proslost.Sad da bezveze pisem ono sto svi znaju,da su price o "otmicama" od strane vanzemaljaca stare  skoro sto godina.Ali ako opet razmislimo bolje ,zasto to ne bi ipak bila istina. I mi smo vrsili autopsiju vanzemaljaca iako to spada u domen teorije zavera ja verujem u to. I zasto onda ne bi na nekoj planeti "uzgajali "indigo" i "kristalnu' decu i nekako ih ostavljali na nasoj planeti?
A ZASTO TO SVE NE BI BILA ISTINA? JA VERUJEM.

Нема коментара :

Постави коментар